Využijte komplexní služby facility managementu a získáte profesionální péči o vaše budovy a o starosti méně. Součástí služeb týkajících se správy a údržby budov jsou technická správa objektů jako servis, úklid interiérů a exteriérů, pozáruční opravy, zednické, instalatérské a elektrotechnické práce, údržba venkovních ploch včetně likvidace odpadů.

Správa a provoz budov Plzeň, úklid budov, mytí skel, strojové čištění budov, pravidelné úklidy budov
Společnost Dorfner s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí kompletní nabídku služeb spojených se správou budov a infrastruktury, úklid firem, úklid prostor, strojové mytí podlah a mnoho dalšího.
Postaráme se o Vaši nemovitost – správa budov
Komplexní správa nemovitostí a budov pro majitelé domů, bytová družstva i společenství vlastníků. Řádný a bezproblémový chod nemovitostí v Praze Vám zaručí ANESO s.r.o.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov
Stavební údržba budov Litvínov, prodloužení uživatelnosti budov, snížení nákladů na opravy budov, zlepšení provozní bezpečnosti budov.
FIRECLAY, spol. s r.o. Komplexní průmyslové stavby Litvínov
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice, objekty
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice i průmyslové objekty po celé České republice.
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor, rekreační objekty, technicko správní činnost.
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí
Chytrá správa nemovitostí Tábor, údržba nemovitostí, kompletní rekonstrukce nemovitostí, služby pro Společenství vlastníků a bytová družstva.
Správce nemovitostí Trutnov, správa domů a bytů, rozúčtování, zálohy, prohlídky, opravy, revize
Správce nemovitostí Trutnov, správa domů a bytů, rozúčtování nákladů, měsíční úhrady záloh, pravidelné prohlídky, opravy, revize nemovitostí.
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Kompletní vybavení interiéru i exteriéru prodejny, správa a údržba budov
Společnost MONTELA MH, s.r.o., Kladská, Hradec Králové, která realizuje navržení, montáž a vybavení nové prodejny dle přání zákazníka a následná údržba prodejny.
Úspory tepla na zdrojích Ústí nad Orlicí
Nabízíme nové možnosti v úsporách energií při využívání netradičních a obnovitelných zdrojů energií - tepelná čerpadla, větrné elektrárny, solární energie apod.
Správa a údržba nemovitostí, kontroly, revize a zkoušky plynových i tlakových zařízení
Starost o Vaši nemovitost můžete přenechat spolehlivé a zkušené firmě Sodale, s.r.o. se sídlem v Brně. Zajistíme kompletní správu dané budovy společně s provozními záležitostmi i odbornými kontrolami.
Správa a údržba nemovitostí ve vlastnictví města Rousínov, provoz ubytovny, úklid města
Veškeré služby související se správou nemovitostí města zajistí Městské služby Rousínov, příspěvková organizace. Postaráme se o bytové i nebytové prostory i údržbu veřejného prostranství.
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Správa nemovitostí, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví
Správa nemovitostí pro bytová družstva, panelové domy a společenství vlastníků, technická správa, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví vykonává Jiřina Křížová, Praha.
Správce budov a nemovitostí – odborná firma
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy je odborná forma, která zastoupí správce budov a nemovitostí a postará se o veškerou agendu i opravy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Správa nemovitostí – provozní a technické služby
Kompletní služby správy nemovitostí včetně provozní a technické služby Vám zajistí společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Správa sportovišť Trutnov - bazén, koupaliště, tenis, zimní, fotbalový, atletický stadion
Naše firma se zabývá údržbou a správou nemovitostí a sportovišť, dále nabízíme služby pro podnikatelské subjekty v oblasti vedení účetnictví - MEBYS Trutnov s.r.o. - Správa nemovitostí Trutnov
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Údržba a správa nemovitostí – komplexní služby
O údržbu a správu nemovitostí a budov vlastníků i družstva se postará společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí pro bytová družstva i společenství vlastníků
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy nabízí komplexní správu nemovitostí nejen pro bytová družstva, ale i pro společenství vlastníků bytů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Údržba nemovitostí po celé Praze – přináší rychlé a kvalitní řešení
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze nabízí komlpexní služby údržby nemovitostí na území celé Prahy pro rychlá a kvalitní řešení oprav či rychlé obsazení volných prostor.
Správa nemovitostí, zakládání SVJ, transformace BD na SVJ, realitní služby i poradenství
Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí Vám poskytne firma J.N.Nova - spol. s r.o. z Prahy 7 Holešovice. S maximální péčí se postaráme o Vaší nemovitost, administrativní či komerční budovu.
Správa a údržba nemovitostí včetně oprav a revizí, vedení účetnictví pro SVJ, firmy a OSVČ
Spolehlivý dohled nad Vaší nemovitostí Vám zajistí perspektivní společnost z Prahy Zámečnictví Petr Machytka. Postaráme se o vše potřebné týkající se údržby a oprav Vašeho objektu.
Správa nemovitostí SVJ a malých bytových družstev v Praze
Správa nemovitostí, údržba objektů, domovní služby, právní zastoupení, vedení účetnictví pro SVJ a malá bytová družstva realizuje Stavební bytové družstvo STAVBAŘ, družstvo, Praha.
Správa nemovitostí Praha, vedení účetnictví, havarijní služby
Komplexní správa nemovitostí v Praze, vedení účetnictví pro bytová družstva a SVJ, havarijní služby, zajištění revizí provádí Realitní a správní kancelář Václav Kopáček - KV inženýring.
Služby v oblasti investiční výstavby Praha – od návrhu po kolaudaci a předání hotové  stavby
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí služby v oblasti investiční výstavby od návrhu až po předání hotové stavby pro stavby nových objektů i pro rekonstrukce nynějších staveb.