Chcete koupit, pronajmout či prodat nemovitost? Tyto služby vám nabízí realitní kanceláře a jejich realitní makléři, kteří vám profesionálně zprostředkují nejen pronájem, koupi či prodej nemovitostí jako byty, rodinné domy, komerční prostory, chaty, chalupy, pozemky, garáže a další, ale poskytnou také finanční a právní poradenství a administrativu.

Investiční příležitost - Nájemní dům na náměstí v Lanškrouně
Nemovitost je umístěna v historické zástavbě řadových domů na frekventované obchodní třídě (ulici Čechova) v centru Lanškrouna. Od centrálního náměstí J.M.Marků je vzdálena 10m a z tohoto náměstí je dobře viditelná. Má velmi vhodnou polohu pro obchod a komerční využití. Jedná se o zděný, podsklepený, dvoupodlažní dům s nebytovým prostorem v ...
Realitní kancelář, prodej nemovitosti, koupě domu bytu Liberec.
Naše realitní kancelář nabízí komplexní servis: Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, komerčních objektů a pozemků včetně zajištění právního servisu, hypotečního úvěru, toku financí, znaleckého posudku a převodu nemovitosti. Všem svým zákazníkům nabízíme poradenství a právní služby zcela zdarma.
Realitní kancelář Plzeň.
Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem -byty, domy, pozemky -právní srvis, poradenství -znalecké posudky -vklady na katastr -inzerce na internetu a vývěskách -výběr klientů z databáze -zajištění financování při koupi (hypotéky, úvěry, stavební spoření) -životní pojištění a pojištění nemovitostí -vypracování a podání daňového ...
Projektová činnost Veselí nad Lužnicí.
Služby: -projektová a poradenská činnost, montážní výkresy -opravy a údržba provizorních mostů -realitní činnost.
Realitní kancelář Praha
PRAGUE REALITY, s.r.o. patří k předním realitním kancelářím. Prodej: - byty - bytové projekty - rodinné domy - vily - pozemky - činžovní domy - jiné komerční nemovitosti - chaty - chalupy - jiné rekreační objekty - ostatní. Pronájmy: - bytové - nebytové. Výměny, správa a oceňování nemovitostí. Bližší informace ...
Prodej luxusních rezidenčních nemovitostí
Společnost FARAON reality, s.r.o. je renomovaná pražská realitní kancelář, která poskytuje kompletní servis při prodeji, nákupu a pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí. Specializujeme se zejména na prodej luxusních rezidenčních nemovitostí a pronájem kancelářských a skladových objektů. Hlavní důraz klademe na poskytování ...
Odhady nemovitostí znalecké posudky Pardubice Hradec Králové
Realitní činnost a poradenství o vhodnosti nemovitosti pro pronájem, hypotéku a její tržní ceně. Znalecké posudky nemovitostí pro FÚ a notáře. Odhady nemovitostí pro banky a stavební spořitelny za účelem získání hypotéky, stanovení výše obvyklé, tržní ceny. Pardubický a Královéhradecký kraj.
Prodej bytu cihla 3+1 osobní vlastnictví Šumperk
Prodej cihlového bytu v osobním vlastnictví 3+1 na ulici Revoluční v Šumperku. Velikost bytu 60 m2 plus sklep 10 m2. Byt má vlastní plynové topení s ohřevem vody,nová okna a dveře, na domě je nová střecha. Nízké náklady na topení.
Dokončovací stavební práce, vodoinstalatér, Frýdek-Místek
Nabízíme: - topenářské a vodoinstalatérské práce - přípravné a dokončovací stavební práce - nákladní doprava do 3,5t - realitní činnost.
Stavební pozemky pro rodinné domy v Liberci Harcově
Prodej stavebního pozemku v Harcově, lokalita Vlčí Vrch. Určeno v výstavbě rodinných domů. Přípojky na hranici pozemku, komunikace přivedena nová asfaltová. Dobrá dostupnost veřejné dopravy a základní školy.
HAVAX a.s. Stavební firma Liberec
Pronájem komerčních prostor v Šumperku
Nabízíme pronájem komerčních prostor o velikosti 300 m2 v II.NP na ul.Gagarinova.Prodejní plocha 210 m2.Přes chodbu byt 2+1,lze využít jako kanceláře.Samostatné měřiče energií.Cena 18 000 Kč +energie.
Prodej bytu 3+1 osobní vlastnictví Šumperk Prievidzská
Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví s lodžií v III.nadzemním podlaží panelového domu .Dům je po kompletní revitalizaci. Velikost bytu 72m2 plus komora na chodbě. Cena bytu 900 000 Kč.
Pronájem kanceláří, nebytových prostor Olomouc
Nabízíme pronájem kanceláří a nebytových prostor: - lokalita Olomouc, Wellnerova ulice - v blízkosti centra Olomouce - bývalý statistický úřad - možnost parkování v objektu - 50 kanceláří (bez vybavení) - WIFI připojení - různé možnosti (velikosti) kanceláří - dle potřeb jsme schopni upravit - cena cca 2100 Kč/m2/rok (platby měsíční).
Nemovitosti a reality v Chorvatsku
Nemovitosti a reality v Chorvatsku - zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí v Chorvatsku - nabízíme apartmány, domy, vily, stavební pozemky, hotely, restaurace, ruiny a další možnosti investic od Istrie až po Jižní Dalmácii - služba "Vyhledáme nemovitost na míru" - poskytujeme kompletní právní servis, správu nemovitostí, pojištění ...
Pronájem kancelářských prostor Liberec
Společnost Realing CZ s.r.o. se zabývá realitní činností. Nabízíme Vám velkou nabídku kanceláří v Libereckém kraji. Pro nejnovější nabídky navštivte naše stránky.
Byty k pronájmu Jablonec nad Nisou
Společnost RK REWA Vám nabízí kompletní služby realitní kanceláře. V naší nabídce naleznete: - byty, domy k pronájmu - byty, domy na prodej - pronájem nebytových prostor.