Poptávka po bytových a nebytových prostorech roste a veškeré potřeby dokáže uspokojit jejich pronájem, který poskytují realitní kanceláře, soukromé osoby i firmy. Ze široké nabídky si můžete pronajmout nejen byty a rodinné domy, ale také chaty, chalupy, garáže, pozemky, kanceláře, skladové a výrobní prostory, prodejny, restaurace a jiné prostory.

Pronájem zasedací a jednací místnosti Brno Ostrava
Svaz českých a moravských výrobních družstev nabízí pronájem zasedacích a jednacích místností ve vlastním objektu v centru Brna a v Ostravě. Pronájem nabízíme v denní nebo hodinové sazbě. Možnost zajištění občerstvení a audiovizuální techniky, v rámci pronájmu je k dispozici bezdrátové připojení k internetu (WiFi). Pro další informace ...
Pronájem zasedací a jednací místnosti Praha
Nabídka pronájmu jednacích místností a zasedaček v Praze. Svaz českých a moravských výrobních družstev nabízí pronájem zasedacích a jednacích místností ve vlastním objektu v centru Prahy na Václavském náměstí. Jednací a zasedací místnosti mají kapacitu 15 až 100 osob a nabízíme je k pronájmu v denní nebo hodinové sazbě. Možnost zajištění: - ...
Pronájem kancelářské prostory Hradec Králové
Svaz českých a moravských výrobních družstev nabízí pronájem kancelářských prostor v Hradci Králové, ul. S.K. Neumanna o celkové ploše 249 m2. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Pronájem kancelářské prostory Liberec
Svaz českých a moravských výrobních družstev nabízí pronájem kancelářských prostor v Liberci v ulici Valdštejnská o celkové ploše 25 m2. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Pronájem kancelářské prostory Praha 9
Svaz českých a moravských výrobních družstev nabízí pronájem kancelářských prostor v Horních Počernicích v ulici Ve žlíbku o celkové ploše 476 m2 (možno i jednotlivě). Trvalá ostraha objektu je zajištěna, možnost využití zasedací místnosti. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Pronájem kancelářské prostory Václavské náměstí Praha
Svaz českých a moravských výrobních družstev nabízí pronájem kancelářských prostor v centru Prahy na rohu Václavského náměstí a Jindřišské ulice. Kanceláře o ploše 11 až 40 m2 jsou centrálně nebo lokálně klimatizované, je zajištěna trvalá ostraha objektu. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Volné skladové plochy Praha 4 - Dlouhodobý pronájem
Společnost Pragoflorservis, spol. s r.o. nabízí volné skladové plochy na Praze 4. Nabízíme celkem 526m2. z toho 340m2 sklad vzorkovna 127m2 2 kanceláře, ostatní plochy tvoří sociální zázemí. Dlouhodobý pronájem, ihned k dispozici od 1.2.2013. Pro podrobnější informace volejte na uvedená telef.čísla.
Konferenční prostory České Budějovice
V našem Hotelu Dvořák v Českých Budějovicích,Vám nabízíme klimatizovaný salónek pro Vaše konference,nebo školení. Salónek je v rozměru 11 x 6 metrů. Pro 40 osob. Je možnost využít i prostoru na lobby baru. Výhodné parkování je přímo v našich podzemních garážích. Zajistíme Vám flipchart,dataprojektor,plátno. Jelikož při takovém náročném dni ...
Nabídka náhradního bydlení, ubytování během rekonstrukce, Ostrava
Nabízíme: - náhradní bydlení během nebo po celou dobu rekonstrukce Vašeho bytu, bytového jádra nebo koupelny. Poskytneme možnost dočasného náhradního ubytování - náhradní byt!
Montáž vodoměrů regulace teplé užitkové vody Trutnov Náchod
Poskytujeme komplexní služby v oblasti regulace, měření a rozúčtování nákladů na vytápění, teplou užitkovou a studenou vodu. - optimalizace systému - regulace teplé užitkové vody - měření spotřeby vody - montáž vodoměrů - servis a ověřování vodoměrů výměnným způsobem.
Pronájem skladů Hodonín, Jihomoravský kraj
Firma Sklady Hodonín, s.r.o. nabízí: -pronájem skladových prostorů -pronájem skladových prostor -k pronajmu skladové prostory -pronajímáme prostory ke skladování.
Praha 8, pronájem prodejny, prodejna k pronájmu.
Nabízíme pronájem malé prodejny po Second Handu cca 20 m2 vhodné pro internetový obchod ,výdejnu ,vzorkovnu ,zakázkovou kancelář apod. v Praze 8 Libni, Zenklova 158 v blízkosti křižovatky u Bulovky. Majitel a bez provize. Pouze seriózní a osobní jednání. Telefon: 602342732 Mail: tykal@seznam.cz
Praha, nabídka pronájem prodejny např. pro internetový obchod, prodejna k pronájmu jako kancelář .
Nabízíme pronájem malé prodejny vhodné i pro internetový obchod, kancelář apod. v Praha 8, v ulici Zenklova 158, od přímého majitele. Telef.: 602342732 a.tykal@seznam.cz
Zakládání ready made společností
Naše společnost Business Expert, s.r.o. poskytuje sídla pro společnosti. Nabízíme zakládání a prodej ready made společností. Dále poskytujeme registrační adresy pro sídlo společnosti, zřizujeme virtuální kanceláře a vedeme celou administrativu i účetnictví. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Pronájem kanceláří Praha 1
Společnost Palác YMCA, s.r.o. nabízí pronájem velmi pěkné kanceláře na prestižní adrese v samém centru Prahy. Plánek - viz galerie. Volné ihned! Další nabízené prostory: - kancelář o velikosti 28,8 m2, 4.patro, místnost č. 428 - kancelář o velikosti 22, 7 m2, 2.patro, místnost č. 261 Pronájem zasedacích místností v budově Paláce YMCA ...
Nabídka výrobních prostor v okrese Prostějov
Nabízíme k využití pro lehkou výrobu volné prostory včetně skladovacích v patrové budově s výtahem.Budova je vytápěná a celková plocha výrobních prostor je 260m2.V současnosti je zde výroba obalových materiálů.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Školící středisko Praha 6
Nabízíme Vám k dispozici školící středisko Státního veterinárního ústavu Praha. Nabízíme k dispozici: - přednáškový sál pro 48 - 60 osob - malý sál s možnou variabilní úpravou pro 33 - 35 osob - salonek pro 16 osob - malá PC učebna pro 9 + 1 osob a počítačová učebna pro 15 + 1 posluchačů. Tři učebny jsou plně klimatizovány, jedna má ...
Pronájem kanceláří a openspace  v centru Prahy
Pronájem kanceláří v centru Prahy 1 na Václavském náměstí. Kanceláře o velikosti od 15 m² až 30 m² lze vzájemně propojit. Dále nabízíme pronájem openspace o velikosti 300-600 m².
Pronájem kanceláří Praha 1 Václavské náměstí
Nabízíme k pronájmu jednotlivé kanceláře od 14 m2 až 1200 m2 na Václavském náměstí, Praha 1. Dále nabízíme pronájem openspace o velikosti 300 - 600 m2. Nabídka je přímo od majitele objektu. Bližší informace naleznete na webových stránkách viz odkaz níže.
Historická budova v centru Prahy k pronájmu
Pronájem historické budovy v centru Prahy. Ringhofferův Palác Palác se nachází přímo v centru Prahy, v ulici Politických vězňů. Díky své poloze v sousedství Václavského náměstí, poskytuje ideální podmínky pro rozvíjení obchodních kontaktů. Ringhofferův Palác je obklopen hotely, restauracemi a obchody. Pro podrobnější informace klikněte na ...
Realitní služby Praha 8
Nabídka služeb realitní kanceláře. Zajistíme: - prodej, pronájem - koupi a správcovství nemovitostí - kompletní servis realitní kanceláře. Dále poskytneme znalecké posudky, komplexní právní, daňový a realitní servis a další.
Metropol, plesy, maturitní plesy, pronájem sálů, České Budějovice.
Pronájem sálů. Metropol je centrem společenské zábavy a plesové sezóny. Nabízíme variabilní sály vhodné pro firemní večírky, společenské a maturitní plesy a další společenská setkání. Kontakt: Vlasta Horská, 386106170, vlasta.horska@metropol-cb.cz, info@metropol-cb.cz, webové stránky: www.metropol-cb.cz.
Umístění sídla firmy Praha 1
Společnost Palác YMCA, s.r.o. Vám nabízí umístění sídla firmy na své adrese bez nutnosti pronájmu kanceláře. Nabízíme: - uvedení sídla firmy u vstupu do budovy - adresa v obchodním rejstříku u přímého majitele objektu - příjem pošty se zpětnou avizací e-mailem - krátkodobý pronájem kanceláře, či zasedací místnosti sedm dní v týdnu za ...
Pronájem zasedacích místností  Praha 1
Společnost Palác YMCA, s.r.o. Vám nabízí možnost pronájmu zasedacích místností na Praze 1. Pronájem zasedacích místností zajišťujeme pro nájemníky i pro širokou veřejnost. Zasedací místnosti: - mezanin - můžete využívat prostor o kapacitě 35 - 40 míst - páté patro - komplex dvou zasedacích místností spojených předsíní a kuchyňkou, kdy menší ...
Chaty a chalupy k pronájmu
Pronájem stylových chat, roubených chalup a rodinnýcu penzionů v nejkrásnějších oblastech ČR: