Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Údržba nemovitostí - úklidové služby, údržba a drobné opravy
Brněnská společnost MOHLIS Brno, která působí se svými službami po celé České republice poskytuje profesionální údržby nemovitostí, mezi které patří celková údržba budovy, úklid a drobné opravy.
Pronájem prostorných nemovitostí, skladových komplexů, výrobní haly pro různé účely
Prostory vhodné pro skladování zboží, výrobu a další činnosti Vám v okolí Středočeského kraje poskytne společnost FEROSTAV, a.s. Ideální skladové komplexy ve městě Kolín.
Realitní kancelář Praha, prodej a pronájmy nemovitostí, prodej nových bytů a rodinných domů
Vložte Vaši důvěru v úspěšnou realitní kancelář TIDE REALITY, spol. s r.o. z Prahy 2 a vyberte si byt či dům dle Vašich konkrétních představ. Zajistíme výhodný prodej či pronájem Vaší nemovitosti.
Profesionální on-line správa nemovitostí - elektronický šanon
Předejte nám Vaše starosti se správou nemovitostí a my je vyřešíme k Vaší spokojenosti. Profesionální on-line správu, elektronické šanony a dokumenty zajišťuje v Brně firma Jiří Drašar, a.s.
Pronájem nových administrativních a prodejních prostor v Ostravě
Pro Vaše podnikání společnost TIMO profistavby s.r.o. poskytne k pronájmu kancelářské či prodejní prostory v nově postavené budově na Slezské Ostravě nedaleko ZOO.
Správa a údržba budov Praha – kompletní služby od profesionálů
Nemáte čas na starosti okolo správy a údržby vašeho objektu? O vše se profesionálně postará společnost A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Správa a údržba nemovitostí, výběr a rozúčtování plateb, kontrola objektů
Správa a údržba nemovitostí v Trutnově pro městské byty, bytová družstva, SVJ, nebytové objekty, sportoviště zajišťuje společnost MEBYS Trutnov s.r.o.
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov
Prodej rodinného domu ve Ždírci nad Doubravou - plyn, elektr. energie a veřejný vodovod
Náš tým se vám postará o vaši nemovitost. Zajistíme prodej včetně pozemků, koupi nemovitosti včetně pozemků nebo navržení prodejní ceny.
Úspěšná realitní kancelář z Opavy, která myslí i na charitu to je AVAPO - realitní kancelář s.r.o.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. je spolehlivá realitka z Opavy, která díky svým znalostem a zkušenostem poskytne odbornou pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Digitalizace dokumentů - on-line správa nemovitostí, bytových družstev a bytů
Formou chráněného internetového přístupu pro zástupce bytových družstev a bytů zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. v Brně on-line správu nemovitostí a digitalizaci dokumentů.
Pronájem skladovacího prostoru, haly pro materiál či stroje i s levnou elektřinou
Pronájem skladovacího prostoru, skladovací haly v Karviné s levnou elektřinou zajišťuje společnost Resorbent s.r.o., díky které budete mít prostor pro váš materiál či stroje.
Pronájem skladů v Olomouci, ruční vykládka kamionů, kontejnerů, překládka a rozvoz zboží
Rozsáhlé skladovací prostory k pronájmu včetně jeřábové dráhy Vám poskytne společnost VAPEE Morava s.r.o. z Olomouce. Rozvezeme, vyložíme a uskladníme zboží dle Vašich požadavků.
Správa majetku Praha - komplexní portfolio odborných služeb
Vlastníte dům nebo jste čelenem bytového družstva nebo společenství vlastníků? Pak jistě oceníte komplexní portfolio služeb pro správu majetku, které nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Pronájem nemovitostí Praha – kvalitní investorská činnost včetně pohodlného bydlení v Praze
Pronajímáme nemovitosti a odvádíme tak kvalitní investorskou činnost, díky které získáte pohodlné bydlení v Praze.
Správa domovního a bytového fondu Praha – komplexní služby
Služby komplexní správy domovního a bytového fondu nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která má v tomto oboru mnohaleté zkušenosti.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Profesionální předseda pro Vaše SVJ, správa bytového domu, zajištění ekonomické agendy
Správu domu včetně technické, ekonomické a právní agendy Vám zajistí společnost BYT A SERVIS, družstvo Olomouc. Poradíme Vám s přepisem a odkupem bytu, s bytovým provozem i zakládáním SVJ.
Správa nemovitostí Praha – ušetří Vám čas i peníze
Ušetřete čas i peníze s využitím služeb správy nemovitostí s prověřenou a spolehlivou společností ANESO s.r.o. z Prahy, která sdružuje odborníky mnoha profesí pro Vaši spokojenost.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa budov Praha - obsluha plynových kotelen a drobné úpravy
Technickou správu budov, obsluhu plynových kotelen vyhovující všem platným vyhláškám a drobné úpravy a opravy na domě nabízí spolehlivá firma Jiří Mík z Prahy.
Pronájem prostor Jílové u Prahy – 200 až 500 m2
Sháníte skladovací prostory k pronájmu v blízkosti Prahy? První jílovská a.s. nabízí možnost využití volných kapacit vlastních nevytápěných skladovacích prostor ve střeženém areálu v Jílové u Prahy.
Provozní správa nemovitostí Praha – komfortní bydlení bez starostí
Bydlení bez starostí s provozem kolem domu zajistí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která nabízí komplexní služby provozní správy nemovitostí od evidence nájemníků, účetnictví až po úklid.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Nákup, prodej nemovitostí-reality, kde rezervační poplatek vrací, pokud k obchodu nedojde
Společnost G2 Reality s.r.o. pro Vás zprostředkuje nákup nemovitostí v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž. Pokud k prodeji realit nedojde, rezervační poplatek se vrací.
Facility management a služby od SUEZ Využití zdrojů a.s. - ušetříme Vám starosti
Chcete využít naplno potenciál Vaší firmy? Přenechejte starosti o to co nesouvisí s Vaším obchodem nám. Služby Facility management od firmy SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy vše zajistí za Vás.
Technická správa nemovitostí Praha – havarijní služba – spolehlivě a pohotově
Jsou povinnosti vlastníka budovy nad Vaše síly nebo na ně nemáte čas? Kontaktujte firmu ANESO s.r.o. z Prahy, kde se kompletně postarají o technickou správu nemovitostí, včetně havarijní služby.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů, nemovitostí i v ekexuci-platba v hotovosti
Díky společnosti G2 Reality s.r.o. Zlín můžete získat peníze v hotovosti za Vaši nemovitost - i v exekuci. Nabízíme Vám výhodný, rychlý výkup bytů, rodinných domů až za 120% odhadní ceny.
Výhodný nákup bytu, prodej byty po rekonstrukci, přestavbě
Firma G2 Rekonstrukce Zlín nabízí na prodej byty po rekonstrukci, přestavbě. S námi je nákup bytů výhodný, provedeme úpravy staršího bytu dle Vašich požadavků.