Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Obchodní centrum, pronájem nebytových prostor v centru Prahy
Obchodní centrum PALÁC METRO, pronájem nebytových a bytových prostor, kanceláří v historické budově v centru Prahy na Národní třídě za bezkonkurenční ceny.
Realitní služby, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí
Realitní činnost, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, rodinných domů, bytů a nebytových prostor zajišťuje CLUNY s.r.o., Praha.
Údržba a správa nemovitostí – komplexní služby
O údržbu a správu nemovitostí a budov vlastníků i družstva se postará společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí pro bytová družstva i společenství vlastníků
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy nabízí komplexní správu nemovitostí nejen pro bytová družstva, ale i pro společenství vlastníků bytů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Pronájem - kanceláře, skladové i výrobní prostory výrobní prostory v Praze
Hledáte volné prostory pro Vaše podnikání? Máte zájem o pronájem kanceláře, skladových nebo výrobních prostor? Obraťte se na společnost ZEZ PRAHA, a.s., která má sídlo na Praze 9.
Pronájem Opava – nízké provize, byty, domy, pokoje k pronájmu
1. opavská realitka s.r.o. provádí kompletní realitní činnost. Nabízíme k pronájmu byty, domy i pokoje pro studenty v Opavě a okolí. Máme nízké provize a spokojené klienty.
Údržba nemovitostí po celé Praze – přináší rychlé a kvalitní řešení
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze nabízí komlpexní služby údržby nemovitostí na území celé Prahy pro rychlá a kvalitní řešení oprav či rychlé obsazení volných prostor.
Správa nemovitostí, zakládání SVJ, transformace BD na SVJ, realitní služby i poradenství
Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí Vám poskytne firma J.N.Nova - spol. s r.o. z Prahy 7 Holešovice. S maximální péčí se postaráme o Vaší nemovitost, administrativní či komerční budovu.
Prodej zámku Štemplovec s celým jeho areálem a zámeckým parkem
1. opavská realitka s.r.o. z Opavy má pro Vás jedinečnou nabídku ve formě zámku Štemplovec, který nyní nabízí k prodeji s celým jeho zámeckým areálem a parkem.
Správa a údržba nemovitostí včetně oprav a revizí, vedení účetnictví pro SVJ, firmy a OSVČ
Spolehlivý dohled nad Vaší nemovitostí Vám zajistí perspektivní společnost z Prahy Zámečnictví Petr Machytka. Postaráme se o vše potřebné týkající se údržby a oprav Vašeho objektu.
Správa nemovitostí SVJ a malých bytových družstev v Praze
Správa nemovitostí, údržba objektů, domovní služby, právní zastoupení, vedení účetnictví pro SVJ a malá bytová družstva realizuje Stavební bytové družstvo STAVBAŘ, družstvo, Praha.
Pronájem sídla firmy včetně vedení poštovní evidence
Plánujete podnikat, ale nemáte vlastní sídlo firmy? Pak se obraťte na společnost SPOROS CONSULTING S.R.O. z Prahy, která nabízí pronájem sídla firmy včetně vedení poštovní evidence.
Správa nemovitostí Praha, vedení účetnictví, havarijní služby
Komplexní správa nemovitostí v Praze, vedení účetnictví pro bytová družstva a SVJ, havarijní služby, zajištění revizí provádí Realitní a správní kancelář Václav Kopáček - KV inženýring.
Služby v oblasti investiční výstavby Praha – od návrhu po kolaudaci a předání hotové  stavby
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí služby v oblasti investiční výstavby od návrhu až po předání hotové stavby pro stavby nových objektů i pro rekonstrukce nynějších staveb.
Pronájem komerčních prostor, konferenčních sálů s vybavením, kanceláří, Praha
Ideální nemovitost či prostory pro Vaše podnikání naleznete u společnosti Park Atrium s.r.o. z Prahy. Vyberte si kancelář či konferenční sál, my se postaráme o veškerou správu daných prostor.
Prodej udržované chaty Černá u Bohdanče -  chata v zahrádkářské kolonii
Nabízíme k prodeji udržovanou dřevěnou chatu v zahrádkářské kolonii v obci Černá u Bohdanče za přijatelnou cenu - RELIA s.r.o.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Provozní a technické služby při správě nemovitostí Praha – pro bydlení bez starostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí všem vlastníkům domů, objektů nebo sdružením vlastníků bytů spolehlivé vykonávání provozních a technických služeb při správě nemovitostí.
Realitní a finanční služby, prodej nemovitostí, hypotéky na klíč
Realitní a finanční služby, prodej, pronájem, koupě nemovitostí, domů, bytů, pozemků, právní služby, vyřízení hypotéky na klíč realizuje společnost EUFINANCE, s.r.o.
Pronájem nových kancelářských prostor v atraktivní lokalitě Brno Královo pole
Kvalitní kancelářské prostory třídy A. v zázemí moderního a nově zrekonstruovaného komplexu administrativních budov BABÁK OFFICE v Brně Králově poli nabízí k pronájmu společnost IMOS facility, a.s.
Digitalizace dokumentů - elektronická správa nemovitostí, bytů a bytových družstev
Digitalizace dokumentů a elektronická správa nemovitostí a bytových družstev vyžaduje okamžitý přístup k informacím. To zajišťuje formou chráněného internetového přístupu Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
On-line správa nemovitostí, bytů a bytových družstev - digitalizace dokumentů
Pro zástupce bytů a bytových družstev formou chráněného internetového přístupu zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. se sídlem v Třebíči on-line správu nemovitostí a digitalizaci dokumentů.
Pořádání kulturních akcí v Boskovicích, pronájem prostor pro akce
Pořádání kulturních a společenských akcí, koncertů, divadel a besed v Boskovicích, pronájem prostor pro akce realizuje Kulturní zařízení města Boskovice, příspěvková organizace.
Facility services Brno - systematická řešení přidávající hodnotu
Facility services Brno od společnosti MOHLIS Brno pro Vás poskytuje profesionální služby jako je bezpečnostní agentura, online ostraha, údržbové a úklidové práce nebo práce ve výškách.
Prodej bytů včetně garážového stání a sklepa v centru Liberce
Uvažujete o vlastním bydlení v centru Liberce? Realitní kancelář RELIA s.r.o. nabízí k prodeji moderní byty 1+KK až 4+KK včetně garážového stání a sklepní kóje.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Pronájem nebytových prostor a parkovacích míst, České Budějovice
Pronájem skladů, hal, kanceláří, nebytových i bytových prostor a parkovacích míst pro firmy, soukromníky zajišťuje společnost Fruktimport spol. s r.o., České Budějovice.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice