Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Spolehlivý pronájem bytů - interiéry 2+1, 1+kk, zařízené byty v cihlové zástavbě
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám díky svým znalostem a zkušenostem poskytne pronájem bytů v Opavě, ať už chcete 2+1, 1+kk, byt v cihlové zástavbě či zařízený byt. O vše se postaráme.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování prodeje bytů, domů, pozemků, nebytových prostor - CLUNY s.r.o. realitní činnost Praha
Kompletní vybavení interiéru i exteriéru prodejny, správa a údržba budov
Společnost MONTELA MH, s.r.o., Kladská, Hradec Králové, která realizuje navržení, montáž a vybavení nové prodejny dle přání zákazníka a následná údržba prodejny.
Úspory tepla na zdrojích Ústí nad Orlicí
Nabízíme nové možnosti v úsporách energií při využívání netradičních a obnovitelných zdrojů energií - tepelná čerpadla, větrné elektrárny, solární energie apod.
Realitní kancelář, prodej i pronájem nemovitostí, bytů, domů, pozemků, znalecké posudky
Kompletní realitní služby poskytuje realitní kancelář REAL SPEKTRUM BLANSKO, spol. s r.o. Prodáváme a pronajímáme byty, domy, pozemky, garáže i komerční prostory.
Jedinečný catering i pronájem prostor pro vaše firemní akce
Se zařízením firemní akce vám pomůže firma Řízkovna ze Stříteže, která své služby zajišťuje pronájmem prostor nebo i formou jedinečného cateringového občerstvení nejen v blízkém okolí Třebíče.
Pronájem skladovacích prostor, veřejné sklady s manipulační technikou, okres Praha-východ
Skladovací prostory pro uskladnění zboží pronajímá společnost SRB DEPO - veřejné sklady Jiří Srb z obce Klecany. Poskytujeme komplexní skladovací služby včetně vykládky a manipulace s paletami.
Správa a údržba nemovitostí, kontroly, revize a zkoušky plynových i tlakových zařízení
Starost o Vaši nemovitost můžete přenechat spolehlivé a zkušené firmě Sodale, s.r.o. se sídlem v Brně. Zajistíme kompletní správu dané budovy společně s provozními záležitostmi i odbornými kontrolami.
Prodej horského hotelu v Harrachově s polohou nedaleko centra
Nabízíme k prodeji horský hotel k letní i zimní rekreaci v jednom z hlavních rekreačních středisek Krkonoš v Harrachově - RELIA s.r.o. Liberec
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Prodej stavebního pozemku, 1365 m² - Liberec - Horní Hanychov
Nabízíme k prodeji stavební pozemek, 1365 m² - Liberec - Horní Hanychov, 2 200 Kč za m2 včetně provize, cena bez daně z nabytí, cena k jednání - RELIA s.r.o. Liberec
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Už se nemusíte trápit s odhady tržní ceny nemovitostí či bytu
Nebojte se určit cenu Vaší nemovitosti - rádi poradíme s odhady Vašich nemovitostí - využijte našich rad a zkušeností s nemovitostmi či byty - realitní kancelář RELIA
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Pronájem jednotlivých kanceláří a prodejny s výlohou Liberec
Nabízíme pronájem jednotlivých kanceláří a prodejny s výlohou v Liberci, dohodou nájemné dle počtu m2+ služby + provize s DPH - RELIA s.r.o.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Realitní kancelář prodej koupě pronájem nemovitostí Liberec
RELIA realitní kancelář v centru Liberce vám pomůže vyřešit výhodný prodej, zajímavou koupi nebo spolehlivý pronájem nemovitostí, podle vašich požadavků.
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
Pronájem konferenčních prostor, sálů a učeben s velkou kapacitou osob
Jsme Kulturní zařízení města Boskovice a zabýváme se nejen pronájmem konferenčních prostor, sálů a učeben pro plesy, divadelní představení a jiné vícehodinové akce.
Realitní kancelář Kralupy nad Vltavou, finanční služby na klíč, hypotéky, úvěry, investice
S vyřízením hypotéky, pojištěním i investičními produkty pomůže a poradí společnost EUFINANCE, s.r.o. z Kralup nad Vltavou. Spolupracujeme s předními českými bankami i pojišťovnami.
Pronájem nebytových prostor, skladů a útulných kanceláří pro menší živnostníky i větší firmy
Kanceláře a další bytové i nebytové prostory k pronájmu Vám zajistí společnost Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. z Českých Budějovic. Poskytneme Vám ideální místo pro podnikání, parkování i bydlení.
Zelenina - Fruktimport spol. s r.o. Volné prostory pronájem České Budějovice
Správa a údržba nemovitostí ve vlastnictví města Rousínov, provoz ubytovny, úklid města
Veškeré služby související se správou nemovitostí města zajistí Městské služby Rousínov, příspěvková organizace. Postaráme se o bytové i nebytové prostory i údržbu veřejného prostranství.
Údržba a kompletní správa nemovitostí pro SVJ, bytové a družstevní domy pro Jihočeský kraj
David Buchtel - Annamat správa nemovitostí je prosperující firma z Bechyně specializující se na správu objektů od řešení technického stavu budovy přes evidence osob až po úřední záležitosti.
Správa nemovitostí, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví
Správa nemovitostí pro bytová družstva, panelové domy a společenství vlastníků, technická správa, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví vykonává Jiřina Křížová, Praha.
Pronájem kanceláří a skladových prostor s kamerovým systémem i parkovištěm, Praha 10 Hostivař
Příjemné prostory pro Vaši kancelář naleznete u společnosti Jubel s.r.o. z Prahy 10. Pohodlné a vytápěné místnosti v rodinném a oploceném areálu s ostrahou.
JUBEL, s.r.o.
Pronájem parkovacích míst v Praze pro automobily i motocykly
Pronájem parkovacích míst v Praze na Smíchově pro větší a menší automobily i motocykly, jednorázový i pravidelný dlouhodobý parking zajišťuje Areál Fabrika, s.r.o.
Správce budov a nemovitostí – odborná firma
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy je odborná forma, která zastoupí správce budov a nemovitostí a postará se o veškerou agendu i opravy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Správa nemovitostí – provozní a technické služby
Kompletní služby správy nemovitostí včetně provozní a technické služby Vám zajistí společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Správa sportovišť Trutnov - bazén, koupaliště, tenis, zimní, fotbalový, atletický stadion
Naše firma se zabývá údržbou a správou nemovitostí a sportovišť, dále nabízíme služby pro podnikatelské subjekty v oblasti vedení účetnictví - MEBYS Trutnov s.r.o. - Správa nemovitostí Trutnov
MEBYS Trutnov s.r.o. Správa a údržba nemovitostí Trutnov