Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Správa budov a objektů, experti na správu nemovitostí
Správa majetků, budov, řízení a starost o vaše objekty, právnické, technické, ekonomické, organizační zajištění všech potřebných věcí okolo bytových družstev, společnosti vlastníků nebo objektů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Poskytování poradenství, zprostředkování a zastupování, nákupy, prodej, pronájem komerčních nemovitostí
Společnost Amigal Group s.r.o. se sídlem v Praze se specializuje na poskytování poradenství, zprostředkování a zastupování v oblasti nákupů, prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí a areálů.
Amigal Group s.r.o. facility management
Správa nemovitostí, bytových domů - provozní, evidenční služby včetně vedení účetnictví
Společnost Hučík s.r.o. Kroměříž zajišťuje v oblasti správy nemovitostí veškeré služby - evidenci, vedení účetnictví i provozní správu bytových domů. Působí v lokalitě Otrokovice, Vyškov i Hranice.
Kompletní realitní servis při prodeji domu, bytu, pozemku, komerčních i rekreačních objektů
Přenechejte starostí spojené s prodejem nemovitosti realitní kanceláří PRIME REALITY s.r.o. Zajistíme kompletní realitní servis při prodeji domu, bytu, pozemku, komerčních i rekreačních objektů.
Realitní kancelář ve Znojmě – prodej, pronájem, koupě
Společnost Znojemské reality s.r.o., se sídlem ve Znojmě se specializuje na prodeje a pronájmy bytů, rodinných domů, pozemků a jakýchkoliv jiných prostor. Prověřené reality, jistota a spolehlivost.
Výkup nemovitostí – rodinných domů, bytů  a pozemků realitní kanceláří za co nejvyšší ceny
Pokud uvažujete o prodeji rodinného domu, bytu a dalších nemovitostí v okolí Svitav, obraťte se na Realitní kancelář PRIME REALITY s.r.o. Vykupujeme nemovitosti za nejvyšší možné ceny.
Bytové družstvo Stabyt v Ústí nad Orlicí – stavební činnost a správa bytového fondu
Bytové družstvo Stabyt se zabývá správou a údržbou bytového fondu v Ústí nad Orlicí. To, ale není vše, služeb nabízí mnohem více a které to jsou?
Vyberte si pronájem bytů, domů nebo komerčních prostor už dnes
Sháníte-li pronájem jakékoliv nemovitosti – byt, dům nebo komerční prostory v okolí Znojma, obraťte se na Znojemské reality, kde si zaručeně vyberete.
Správa majetku města Stříbra, provoz tepelného a bytového hospodářství, provoz technických služeb
Správa majetku města Stříbra s.r.o. nabízí služby v oblasti správy bytového fondu, provozu technický služeb, bytového a tepelného hospodářství.
Bytové družstvo Pelhřimov, správa a údržba družstevních bytů a nebytových prostor, pronájem a prodej realit
Společnost Stavební bytové družstvo Pelhřimov provozuje bytové družstvo. Součástí naší činnosti je správa a údržba družstevních bytů a nebytových prostor.
Komplexní služby správy nemovitostí, bezpečnostní a úklidové služby, facility management
Firma B+N Czech Republic Správa Budov s.r.o. se sídlem v Praze nabízí komplexní služby správy nemovitostí. Poskytujeme také úklidové a bezpečnostní služby a facility management.
Realitní kancelář, prodej a pronájem realit, prodej bytů, kanceláří, komerčních prostor
Joštova realitní kancelář - JORK, spol. s r.o. se sídlem v Pardubicích nabízí již přes 30 let komplexní realitní služby.
Realitní společnost, Praha, prodej a pronájem nemovitostí v rámci celé České republiky, bezplatné poradenství
Realitní společnost Jiří Turek se již více než 20 let zabývá prodejem a pronájmem nemovitostí v rámci celé České republiky. Zprostředkuji prodej a pronájem bytu, domu, pozemku i komerčních prostor.
Prodej a pronájem nemovitostí v Praze a okolí - Jana Karlachová
Jana Karlachová je realitní makléřka, která působí pod společností RE/MAX Alfa a pomůže Vám s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti v Praze a jejím okolí.
Znalecké posudky a odhady cen nemovitostí v okrese Náchod - Eva Aulichová
Eva Aulichová z Velkého Pořičí v okrese Náchod poskytuje odborné znalecké posudky, odhady cen nemovitostí nebo realitní činnost.
Profesionální realitní služby v Ostravě a okolí od Helena Hrušková reality
Helena Hrušková reality je osobní realitní makléřka, která v Ostravě a okolí nabízí profesionální služby v oblasti prodeje, nákupu a pronájmu realit a pozemků.
Kompletní realitní služby, Praha
Prodej, pronájem a koupi nemovitostí zajistí realitní agentura RENE s.r.o.
Rozšiřujeme svou činnost o pronájem skladových a kancelářských kontejnerů
Vzhledem k rostoucí popularitě skladových a kancelářských kontejnerů, jsme se rozhodli rozšířit svou činnost o pronájem skladových a kancelářských kontejnerů.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Vojtěch Novák - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Firma pana Vojtěcha Nováka se sídlem v Českých Budějovicích v Jihočeském kraji se zabývá především správou bytových domů a budov a také správou majetku.
Realitní kancelář Mladá Boleslav, nákup nemovitostí, prodej pozemků, znalecké posudky, ubytování
Jsme renomovaná realitní kancelář z Mladé Boleslavi, která se věnuje nákupu, prodeji a pronájmu nemovitostí, řešíme pozemky, nebytové prostory, znalecké posudky.
Privátní realitní makléř Bruntál, prodej domů, bytů, pronájem bytů, koupě bytů, domů, chalup
Privátní realitní kancelář v Bruntálu disponuje rozměrnou sdílenou poptávkou a nabídkou nemovitostí, zejména bytů, domů, chalup, pozemků a komerčních objektů.
Realitní kancelář Praha, prodej a koupě nemovitostí, pozemků, chalup, nebytových prostor, hypotéky
Realitní kancelář EVROPA z Prahy zajišťuje kompletní služby při prodeji, nákupu či pronájmu Vaší nemovitosti, byty, domy, chalupy, pozemky, novostavby, komerční objekty.
Správa nemovitostí Praha, bezproblémové fungování objektů, nízké náklady na správu objektu
Poskytujeme spolehlivý facility management s rychlým havarijním servisem, správa celé soustavy elektro, teplo, voda, odpad, při havárii se Vám dostane pomoc během 2 hodin.
Profesionální realitní služby v oblasti výkupu a prodeje nemovitostí
Profesionální realitní služby na poli výkupu a prodeje nemovitostí na jižní Moravě poskytuje Úvěrové centrum s.r.o. Prodáme Vaši nemovitost za maximální možnou cenu.
Skladovací místa a komerční prostory Praha Hostivař
Kanceláře pro společnosti, sklady a skladovací prostory Praha, cenově i svou polohou dostupné komerční prostory a kanceláře, místa k pronájmu.
JUBEL, s.r.o.