Potřebujete pro firemní či soukromé účely služby v oblasti překládání a tlumočení? Využijte možnosti překladů a tlumočení do různých světových jazyků včetně překladů odborných textů, soudních překladů, právních textů, technických dokumentů, korektury, lokalizace, DTP práce či expresní překlady, tlumočení simultánní, konsekutivní či doprovodné.

Kvalitní překlady a tlumočení do maďarštiny, rumunštiny i bulharštiny od opravdových odborníků
Překladatelská agentura Top Press zajišťuje komplexní překladatelské a tlumočnické služby do všech světových jazyků. Díky zkušeným překladatelům je jejich servis na velmi kvalitní úrovni.
Soudní tlumočení, odborný překlad - překladatelé a tlumočníci
Pokud potřebujete kvalitní soudní odborný překlad nebo tlumočení, obraťte se na TOP PRESS z Ostravy, kde zajišťují služby jen zkušení soudní překladatelé a tlumočníci.
Konsekutivní i simultánní tlumočení a překlady – tlumočnická kabina
Pořádáte konferenci, jednání či presentaci s účastí hostů z ciziny? Společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy nabízí služby konsekutivní i simultánní tlumočení a překladů se zapůjčením tlumočnické kabiny.
Překlady textů, tlumočení do všech jazyků včetně soudního ověření
Hledáte-li odborníka na překlady textů a tlumočení, můžete se obrátit na ostravskou překladatelskou agenturu TOP PRESS, která má dlouholeté zkušenosti a profesionalita je u nich na první místě.
Překlady a tlumočení do maďarského jazyka, soudní ověření
Překlady a tlumočení do maďarského jazyka, překlady technických a odborných textů se soudním ověření, tlumočení na konferencích či obchodních jednáních realizuje Helena Mlejnková.
Jazykové kurzy Brno, výuka britské a americké angličtiny, překlady technické literatury
Dostaňte Vaši angličtinu na tu nejvyšší úroveň Ing. Arch. Rostislav Čuhel - výuka angličtiny Vám s tím rád pomůže. Poskytujeme rychlé a profesionální překlady všech odborných textů.
Překlady úředních dokumentů, soudní překlady a výuka angličtiny
Soudní překlady oficiálních dokumentů a listin a individuální, firemní či skupinovou výuku angličtiny zajišťuje v Šumperku jazyková škola English Spot s.r.o.
Překlady i tlumočení ve vysoké kvalitě a s náležitou diskrétností do polštiny, ruštiny a ukrajinštiny
Budete-li potřebovat překlady nebo tlumočení do polštiny, ruštiny, ukrajinštiny či do jiného jazyka, obraťte se na firmu Top Press v Ostravě, která poskytuje překladatelské služby v ČR i v zahraničí.
Překlady textů se soudním ověřením, specializace na polštinu
Překlady odborných textů, úředních dokumentů, smluv, plných mocí, soudních rozsudků se soudním ověřením se specializací na polštinu vykonává, Ing. Petr Kotas, Pardubice.
Překladatelské služby z polštiny do češtiny a z češtiny do polštiny
Překladatelské služby odborných text, dokumentů, posudků, diplomových prací z polštiny do češtiny a z češtiny do polského jazyka realizuje Ing. Petr Kotas, Pardubice.
Soudní překladatel Pardubice, českopolské překlady s kulatým razítkem
Soudní překladatel Pardubice, překlady z polského do českého jazyka a z českého do polského jazyka, překlady dokumentů a listin zajišťuje Ing. Petr Kotas.
Nová tlumočnická kabina Praha - simultánní tlumočení na konferencích a školeních
Pořádáte mezinárodní konferenci či školení a potřebujete zajistit kvalitní tlumočení? Firma SAN SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze disponuje novou tlumočnickou kabinou pro simultánní tlumočení.
Překlady textů ve vysoké kvalitě a levně od 220Kč/NS od zkušené překladatelské agentury
Potřebujete-li přeložit rychle a kvalitně do cizího jazyka nebo naopak do češtiny smlouvy, technické texty nebo jiné dokumenty a zprávy, kontaktujte překladatelskou agenturu TOP PRESS z Ostravy.
Překladatelská agentura, kvalitní překlady a tlumočení ve všech jazycích, korektury textů
Vysoce kvalitní překlady a tlumočení od rodilých mluvčích včetně jazykové korektury ve všech jazycích Vám poskytnou zkušení odborníci ze společnosti A-TRADI Mgr. Martina Vašková z Dačic.
Profesionální tlumočník čínštiny poskytuje tlumočení v rámci celé ČR i v zahraničí
Profesionální tlumočník čínštiny Kamil Hanák poskytuje tlumočnické služby, jak při jednání s firmami, tak při návštěvách zahraničních hostů. A to v rámci celé ČR.
Soudní překlady Písek, tlumočení pro úřední jednání, výuka anglického jazyka
Soudní překlady z angličtiny a do angličtiny, z francouzštiny i do francouzštiny, tlumočnické služby při jednáních na úřadech i individuální výuku anglického jazyka poskytuje Mgr. Martina Vomáčková.
Překladatelské služby Praha - pro konference, zasedání, kongresy a další akce
Pro hladký a bezproblémový průběh mezinárodních konferencí, zasedání a kongresů jsou tu profesionální překladatelské služby a technika zajištěná firmou SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Profesionální tlumočení - Mgr. Hana Havlíčková vám poskytne komplexní tlumočnické služby
Pokud plánujete schůzku se zahraničním klientem a nejste si jistí svou jazykovou vybaveností, pak kontaktujte tlumočníka Mgr. Hanu Havlíčkovou z Olomouce, která vám se vším pomůže.
Tlumočení a překlady  - konsekutivní i simultánní Praha
Mezinárodní konference, zasedání, kongresy a další akce, kde se potkávají zástupci různých národů, jsou dnes již neodmyslitelnou součástí nejen pracovního života.
Kompletní servis pro konference a společenské události Praha
O velké konferenční události a další podobné společenské akce se může postarat firma SAN SERVICE, s.r.o. se svým kompletním servisem.
Všeobecné a odborné překlady z a do angličtiny - v technické angličtině
Hledáte-li specialistu na všeobecné a odborné překlady z a do angličtiny se specializací na technickou angličtinu, pak kontaktujte Mgr. Hanu Havlíčkovou, která má v tomto oboru dlouholetou praxi.
Ověřené, soudní překlady z a do angličtiny - překlad rodného listu, vysvědčení, smlouvy
Pokud po vás úřad požaduje ověřený překlad rodného listu, vysvědčení nebo smlouvy pak se obraťte na Mgr. Hanu Havlíčkovou, která má oprávnění k vyhotovování potřebných ověřených překladů.
Překladatelská agentura,  překlady odborných textů a tlumočení do 31 evropských jazyků
Překladatelská agentura A-TRADI se sídlem v Dačicích Vám zajistí jazykové překlady z evropských jazyků, od angličtiny, němčiny, španělštiny, turečtiny, makedonštiny, chorvatštiny a mnoha dalších.
Tlumočnické služby na akce Praha – překládání konferencí a kongresů - služby na profesionální úrovni
Nabízíme tlumočnické služby na konference a kongresy v Praze i dalších zasedacích prostorách. Tlumočíme a překládáme do 32 světových jazyk pomocí infra a digitální technologii.
Ozvučení akcí Praha - kvalitní zvuk a tlumočnické služby na jednání
Ozvučíme firemní, společenské, sportovní akce kvalitním zvukem a zajistíme tlumočnické služby na jednání v Praze a přilehlém okolí.