Potřebujete odbornou pomoc v oblasti manažerské činnosti a podnikání? Můžete se spolehnout na profesionální manažerské poradenství, díky kterému zvládnete i složité situace ve firmě. Poradenství vám pomůže zlepšit vaše manažerské schopnosti, výkon, strategii, získáte znalosti v oblasti financování projektů, interního auditu, lidských zdrojů atd.

Potřebujete pomoci s výběrem vhodného řemeslníka?
Navštivte naše stránky, kde si vyberete z prověřených živnostníků nebo firem. Náš nový projekt Česká poradna, má za úkol usnadnit Vám rozhodnutí.
ČESKÁ PORADNA
Nevíte si s něčím rady? Navštivte náš web a nalezněte odpověď!
Rozjíždíme nový projekt Česká poradna, který má za cíl usnadnit Vám nelehké vyhledávání odpovědí na Vaše nezodpovězené otázky.
ČESKÁ PORADNA
Konzultace pro software, řešení pro ERP systémy -  Ing. Eva Durkáčová
Sháníte řešení pro ERP systémy či konzultaci nebo jenom uvažujete o pořízení nového softwaru do vaší firmy? Pomoc a řešení Vašich problémů vyřeší za Vás společnost Domino cubes s.r.o.
Pomoc se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II pro podnikatele a živnostníky
Se zpracováním a podáním žádosti o provozní úvěr COVID II se zárukou ČMZRB pro podnikatele a živnostníky, podnikající v Ostravě a Frýdku-Místku, Vám pomůže firma Jan Liška & Partneři, s.r.o.
Zvýšení zisků a výdělků díky mobilní aplikaci - rady, tipy
Rady a tipy, jak si vydělat či případně navýšit zisky díky mobilní aplikaci, vám přináší společnost Peko Studio ze Znojma.
Administrativní služby v oblasti zadávání veřejných zakázek pro zadavatele VZ i dodavatele
O kompletní dokumentaci k veřejným zakázkám se postará společnost Zadávací servis, s.r.o. z Brna Medlánky. Pomáháme subjektům i dodavatelům se zadáním veřejné zakázky malého i velkého rozsahu.
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.
Bezpečná likvidace firem - zkušený likvidátor společnosti
Efektivní a bezpečná likvidace společnosti může být problémem i pro zkušené byznysmeny.Proto se obraťte na společnost OMEGA v Prostějově, která vám poskytne profesionální služby a zkušené likvidátory.
O prodeji firmy se poraďte s odborníky - odborný prodej firmy bez rizika
Jak prodat firmu bez rizika vám poradí odborníci ze společnosti OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově.
Výhodná a bezpečná koupě firmy, ziskových firem
Pokud jste rozhodnuti koupit novou firmu, tak vám firma OMEGA se sídlem v Prostějově pomůže s vyhledáním vhodné ziskové firmy ke koupi a postará se, aby byl odkup firmy výhodný a především bezpečný.
Spolehlivý prodej ziskových firem, společností a podniků
Jste-li rozhodnuti pro prodej své firmy, tak je nutné si ujasnit svou pozici a stav firmy. K tomuto kroku vám pomůže firma OMEGA, která se zaměřuje na spolehlivý prodej ziskových společností, podniků.
Poradenství v oblasti bezpečnosti, kvality, rizik – komplexní přístup
Komplexní přístup k poradenství a řešení kritických bodů v oblastech bezpečnosti, kvality a rizik v průběhu procesu výrovy nebo poskytování služeb nabízí společnost TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Zavedení HACCP v potravinářských a stravovacích provozech, kontrola dodržování platné legislativy
Kvalitní systém HACCP šitý přesně na podmínky Vaší provozovny Vám vypracuje společnost Ing. Olga Vavříková z Prahy. Pomůžeme s výrobou i provozem zdravotně nezávadných potravin.
Speciální krizové poradenství pomůže vaší firmě ven z krize
Pokud se vaše firma dostala do potíží a vy si nevíte rady jak z toho ven, oslovte společnost OMEGA, spol. s r.o. v Prostějově, která vám poskytne speciální krizové poradenství.
Cross selling – zvýší objem Vašeho prodeje
Potřebujete zvýšit objem vašeho prodeje dosud nerozhodnutým zákazníkům? Žádejte službu cross sellingu od profesionálů ze společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze.
Up selling – prodejte Vašim zákazníkům více
Up selling - profesionální práci s portfoliem Vašich zákazníků s cílem nabídnout jim vyšší třídu zboží a služeb žádejte u společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze.
Prodejní strategie na míru zajistí maximální efektivnost prodeje
Školení profesionálové ze společnosti BLUE OCEAN Management s.r.o. se sídlem v Praze vytvoří Vašemu produktu prodejní strategii na míru pro maximálně efektivní podporu prodeje a zvýšení zisků.
Obchodní partner pro Dolní Rakousko - Ecoplus International
Spolupráce na mezinárodní úrovni s obchodními partnery ze spolkové země Dolního Rakouska je intenzivně podporována hospodářskou agenturou Ecoplus International Tschechien s.r.o.
Poradenské služby v oblasti veřejných zakázek, komplexní zpracování dokumentace
Cenné rady v oblasti veřejných zakázek naleznete u společnosti z Boskovic, WebSport & Consulting service, s.r.o. Pomůžeme s vyřízením veškerých dokumentů týkající se Vašich zakázek.
Dolnorakouská hospodářská agentura Praha – příznivé podmínky pro podnikání
Podnikáte a tuzemské podmínky Vám nevyhovují? Zaměřte svou pozornost na služby nabízené Dolnorakouskou hospodářskou agenturou ecoplus International Tschechien s.r.o.
Poradenství v oblasti technologie a čistých prostor Praha – splní i nejnáročnější požadavky
Vyžaduje Vaše práce pracovní prostředí s náročnými požadavky na čistotu? Pak využijte poradenství v oblasti technologie a čistých prostor, které nabízí Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Podnikové poradenství pomůže vaší firmě růst - Praha
Je vaše společnost v krizi a potřebuje zásadní změnu a pořádné podnikové poradenství? Nebo prostě cítíte, že je třeba něco dělat jinak, ale sami si nevíte rady? Podnikové poradenství vám poskytne nezávislý pohled z venčí a umožní vám provést skutečně účinné změny. Obraťte se i vy na společnost Váš poradce s.r.o. a využijte podnikové poradenství na ...
Ecoplus International Tschechien s.r.o.  - nezisková rakouská hospodářská agentura Praha
Ecoplus International Tschechien s.r.o. je vaším bezplatným profesionálním průvodcem a partnerem při hledání nových obchodních příležitostí, produktů a dodavatelů v Dolním Rakousku.
Zajímavé výrobky z Dolního Rakouska - spojíme vás s výrobcem!  Za naše služby neplatíte!
ecoplus International Tschechien s.r.o. Vám každý měsíc představí zajímavé výrobky z Dolního Rakouska. Pokud vás jakýkoliv z produktů zaujme, rádi Vám poradíme a spojíme vás přímo s výrobcem.
Hygiena práce Ústí nad Labem – pro zdraví zaměstnanců
Dodržování hygieny práce se týká všech podnikatelských subjektů. Proto pokud podnikáte v jakémkoliv oboru, neváhejte se pro rady obrátit na společnost TAURUS - PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem.