Programování a počítačové služby využívají pro svoji činnost nejen domácnosti, ale především firmy. Z oblasti těchto služeb si můžete vybrat rozsáhlé činnosti jako opravy, servis a správu počítačových sítí, programování, aplikace a vývoj pro operační systémy a softwary, řízení softwarových projektů, licencování, nastavení procesů, poradenství.

EXPERIA GROUP Pardubice – Výpočetní technika, servis
Společnost EXPERIA GROUP se sídlem v Pardubicích nabízí služby v oblasti informačních a telekomunikačních technologií.
Informační systém myGEM pro výrobu, logistiku - víceprocesní softwarové řešení
Spolehlivý informační systém myGEM od firmy GEMCO Uherské Hradiště Vám poskytne softwarové řešení pro různá odvětví podnikání - výrobu, logistiku, obchod, včetně ekonomiky, controllingu.
AVST channel softwarové řešení pro kabelové televize - vlastní televizní kanál
Vysílejte vlastní televizní kanál - nový produkt AVST channel od firmy SATTURN Holešov z regionu Kroměříž je softwarové řešení pro kabelové televize, pro tvorbu a vysílání infokanálu v kabelové TV.
Spolehlivý účetní program pro vedení účetnictví - DUNA ÚČTO
Spolehlivý účetní program nejen pro podnikatele a firmy DUNA ÚČTO vám poskytne společnost TILL CONSULT a.s. se sídlem v Přerově.
Microsoft office 365 - kancelářský sotware, měsíční pronájem licence Word, Exel, PowerPoint, Outlock
Firma TRIWARE spol. s. r. o. Vám zajistí měsíční pronájem licence kancelářského balíčku Microsoft office 365, se kterým si ulehčíte práci, získáte mnoho výhod a skvělých programů.
Certifikovaný partner pro EET řešení MARKEETA - EXPERIA GROUP, s.r.o. Pardubice
Elektronické evidence tržeb - zajišťujeme veškerý servis k evidenci tržeb - EXPERIA GROUP, s.r.o. Pardubice
Instalace, aktualizace, nastavení a  servis PC (počítačů) nebo notebooku
Navštivte prodejnu COMFOR v Opavě, kde se postaráme o Váš počítač či notebook a jeho bezproblémový chod. Provedeme veškeré instalace a servis, který zaručí bezchybné nastavení Vašeho počítače.
Elektronická evidence tržeb, EET systém DUNA CASH - snadná účtenka pro vaše podnikání
S elektronickou evidencí tržeb vám pomůže profesionální EET systém DUNA CASH, na který se specializuje společnost TILL CONSULT a.s. - DUNA CASH je snadná účtenka pro vaše podnikání
Software pro projektování a výstavbu ve všech fázích realizace stavby
Inženýrský software pro projektování a výstavbu, pro výpočty a posudky konstrukcí z různých materiálů se 3D modelováním vyvíjí a poskytuje SCIA CZ, s.r.o. se sídlem v Praze
Nástroj pro řízení výkonnosti Vašeho podniku, ERP rešení
YourCegid Manufacturing PMI, ERP řešení, technická data výroby, plánování, výroba, nástroj pro řízení výkonnosti vašeho podniku, prodej, nákup
Aktivní bezpečnostní sítě Praha
Aktivní síť zabezpečí firemní internetové citlivé dokumenty a zabrání kybernetickým útokům. Většina společností nemá svou počítačovou síť nijak zvláště chráněnou, a pokud nastane útok, systém se zhroutí, uniknou důležité informace nebo na nějakou dobu vypadne servis. Často se takové ataky řeší opožděně, kdy se útočník již nedá vysledovat a ...
Komplexní systémová podpora IT, optimalizace, správa
Zajišťujeme komplexní systémovou podporu IT pro menší firmy s vlastím servery, včetně správy výpočetní techniky a její optimalizace.
Vícenásobné využití optických vláken (WDM) - optický vlnový multiplex
WDM - vícenásobné využití optických vláken je v nynější době již ekonomicky výhodné i pro kratší vzdálenosti a jednoduché typologie, např. jen i propojení dvou center bod-bod.
Systém řešení řízení výroby pro výrobní společnost bez omezení
řešení na klíč, řízení prodeje, zásob, prodeje, výroby, speciálně pro výrobní společnosti, systém pro řízení logistiky, široká škála funkcí podporujících provoz
Dokumenty dostupné kdykoli a kdekoli EXPERIA
Mějte dokumenty vždy dostupné kdykoli a kdekoli. Firma EXPERIA je připravená vám poskytnout info o dostupnosti dokumentů ještě dnes! Řešení pro firmy, které nechtějí mít počáteční investice. EXPERIA nabízí  kancelářské nástroje systému Microsoft Office prostřednictvím cloudového řešení. Ti co potřebují mít dostupné dokumenty je díky mejlu, ...
Mzdový software DUNA - MZDY, program pro zpracování mezd
Hledáte-li spolehlivý program pro zpracování mezd, pak budete jistě velice spokojeni s mzdovým softwarem DUNA - MZDY od společnosti TILL CONSULT a.s.
Počítačové sítě Praha 8 - návrh, instalace, správa, servis, záchrana dat
TVR data a komunikace s.r.o. je společnost sídlící na Praze 8, které poskytuje komplexní služby v oblasti počítačových sítí. Provádí návrhy, servis, správu a instalaci počítačových sítí.
Účetní software DUNA ÚČTO - program pro vedení účetnictví
Zvažujete-li pořízení programu pro vedení účetnictví, který vám usnadní práci a zajistí komplexní zpracování účetní agendy, pak si pořiďte účetní software DUNA ÚČTO.
Realizace počítačových sítí, podnikové sítě, správa uživatelských aplikací
Provádíme realizace počítačových od propojení 2PC až po celé podnikové sítě, dodáváme servery, instalujeme a konfigurujeme serverové OS a další.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Simulační program 3D projektu Praha - funkční podklady pro výrobní procesy
Konstrukční kancelář KOPR spol. s r.o. nabízí simulační program 3D projektu. na českém trhu působíme od roku 1992. Naše specializace je činnost v automobilovém průmyslu.
Kniha návštěv a správa akcí – praktické doplňky systému PowerKey
Docházkové, přístupové a stravovací systémy nebo třeba kniha návštěv jsou specialitou společnosti ADVENT. Jednou z aplikací, které vám nabízíme je také multifunkční systém PowerKey.
Účetní program DUNA – software ÚČTO pro podnikatele
Každý podnikatel by měl mít spolehlivý účetní program, který mu usnadní práci s účetnictvím. Proto vám doporučujeme účetní program DUNA - mzdový software ÚČTO od firmy TILL CONSULT a.s.
Sítě a kabeláže pro domácnosti i firmy CompAct | Svitavy
Dokážeme rychle a spolehlivě zajistit počítačové sítě včetně kabeláže.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Kybernetická bezpečnost a nový kybernetický zákon - ochrana v práci i osobním životě
Kybernetickou bezpečností a novým kybernetickým zákonem se zabývá společnost Free RW Soft v.o.s., díky které budete chránění jak v práci, tak v osobním životě.
Specializovaný systém DUNA TEPLO pro distributory energií
Specializovaný moderní systém DUNA TEPLO je skvělým pomocníkem pro distributory energií - vyzkoušejte jej i vy !