Programování a počítačové služby využívají pro svoji činnost nejen domácnosti, ale především firmy. Z oblasti těchto služeb si můžete vybrat rozsáhlé činnosti jako opravy, servis a správu počítačových sítí, programování, aplikace a vývoj pro operační systémy a softwary, řízení softwarových projektů, licencování, nastavení procesů, poradenství.

Řídící systémy a počítače, průmyslové počítače, programování - servis, poradenství
Univerzální softwarový řídicí systém, řídící počítače, průmyslové počítače, programování, servis a poradenství poskytuje firma TG Drives, s.r.o., z Brna.
TG Drives, s.r.o.
Správa sítě Svitavy – včetně servisu počítačových sítí
Nabízíme jak firmám, tak domácnostem správu a servis počítačových sítí pro Svitavy a okolní města - CompAct s.r.o. Litomyšl
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
Program podvojné účetnictví Profesionál pro profesionální účetní firmy
Pokud jste profesionální účetní firma a hledáte spolehlivý účetní software, je pro vás program podvojné účetnictví Profesionál dokonalý. Firma ProgEco vyvíjí účetní software Prodesionál pro firmy.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Software pro evidenci majetku ve státní správě
Software vhodný pro evidenci majetku ve státní správě vyvíjí společnost GORDIC spol. s r.o., která se zaměřuje na oblast informačních systémů.
Software pro navrhování a výpočty konstrukcí - naše novinky
Programy pro návrháře a statiky, software pro výpočty konstrukcí z nejrůznějších materiálů, návrhy prutových konstrukcí vyvíjí společnost Dlubal Software s.r.o.
Dlubal Software s.r.o.
Vývoj účetního a mzdového software Ainex
ProgEco s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá vývojem účetního software Profesionál a také mzdového software Ainex nejen v Prostějově, ale také v Olomouci.
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Výrobní informační systém MES Merz Liberec, sledování efektivnosti výroby, strojů a pracovníků
Výrobní informační systém MES Merz Liberec, sledování efektivnosti výroby, strojů a pracovníků, služby v IT pro výrobní podniky.
Obráběcí stroje, lasery a elektronika pro průmyslové aplikace
Vývoj výrobní techniky a elektroniky pro průmyslové aplikace, technologické procesy, aplikace softwaru realizuje společnost TRUMPF Praha, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
TRUMPF Praha, spol. s r.o.
Dodavatel specializovaných řešení pro architekturu, IT a projektové řízení
Návrh, vývoj, implementace informačních systémů. Řízení projektů v oblasti IT, architektonická řešení a implementace Business inteligence a SAP systémů, vše v Datacons, s.r.o.
Vytváření a výroba aplikací pro Android na míru podle Vašich představ
Android aplikace na míru podle Vašich představ a potřeb vytváří a vyvíjí společnost Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Informační systém pro státní správu a samosprávu, flexibilní software
Tvorbou informačních systémů pro státní správu a samosprávu se zabývá jihlavská společnost GORDIC spol. s r.o. Vyzkoušejte náš flexibilní software!
Zobrazení reklam v mobilních a webových aplikacích
Pokud máte vlastní mobilní či webovou aplikaci, nechte ji vydělávat! Umožněte své aplikaci zobrazovat reklamy. Tým vývojářů z Peko Studio s.r.o. Vám poradí jak na to.
Přístupové systémy Praha – zabezpečí prostory proti neoprávněnému vstupu osob
Moderní a efektivní způsob zabezpečení prostor proti vstupu neoprávněných osob představuje přístupový systém Powerkey od společnost Advent, spol. s r.o. se sídlem z Praze.
FaceID a rozšířená realita jako nová možnost aplikace systému Android a iOS
Perfektním partnerem nejen v oblasti moderní možnosti využití mobilních aplikací jako je FaceID či rozšířená realita pro operační systém Android či iOS je firma Peko studio s.r.o. ze Znojma.
Zakázková výroba a vývoj bussines webových aplikací a aplikací pro osobní rozvoj
Uživatelsky přívětivou webovou bussines aplikaci nebo aplikaci pro osobní rozvoj na míru podle představ a přání zákazníka vyvíjí a vyrábí Peko Studio s.r.o. ze Znojma.
Výhoda a přínos vlastních mobilních aplikací pro společnosti
Na otázku, proč by měla mít každá společnost vlastní mobilní aplikaci, jaké výhody má mobilní apka pro společnost, Vám odpoví tým vývojářů z Peko Studia ze Znojma
Tvorba aplikací pro telefony a tablety – analýza, návrh, vývoj, testování, podpora
Specialista na tvorbu aplikací pro telefony a tablety, to je zkušený tým společnosti Peko Studio s.r.o. Vývoj aplikací od analýzy přes návrh, konečné testování a podporu.
HELIOS Green Automobily - řešení pro střední a velké autoservisy či pro prodejce automobilů
Hledáte systémové řešení pro své podnikání? Specializací společnosti INFO NOVA, s r.o. jsou integrované informační systémy pro prodejce automobilů a velké autoservisy - HELIOS Green Automobily.
Informační systém PED - Podání elektronických dat
PED, spolehlivý informační systém pro podání elektronických dat od specialisty na informační systémy, společnosti GORDIC spol. s r.o.
Zvýšení zisků a výdělků díky mobilní aplikaci - rady, tipy
Rady a tipy, jak si vydělat či případně navýšit zisky díky mobilní aplikaci, vám přináší společnost Peko Studio ze Znojma.
PREMIER systém – ekonomický software pro Vaši firmu Praha – zajistí ekonomický růst
PREMIER systém je špičkový a nejvýhodnější ekonomický software od společnosti PREMISOFT s.r.o., který je k dostání na trhu a je vhodný pro každou firmu pro zajištění Vašeho ekonomického růstu.
Tvorba, výroba a vývoj mobilní aplikace - rady, tipy, poradenství
Jak správně začít při tvorbě, výrobě a jak postupovat s následným vývojem mobilní aplikace, Vám poradí Peko Studio ze Znojma. Poskytujeme komplexní poradenství při tvorbě a vývoji mobilních aplikací.
Rychlý a kvalitní IT servis, opravy a upgrade počítačů a operačních systémů
Dopřejte svému PC kvalitní opravy nebo upgrade. Opravy a upgrade PC nechte specialistům z Litomyšle. CompAct Litomyšl vyřeší všechny vaše počítačové peripetie.
CompAct s.r.o. Výpočetní technika Litomyšl
IOS aplikace střižené na míru – výroba a vývoj
Vytvářením a vývojem IOS aplikací pro Váš iPhone, iPad či iWatch podle vašich představ a požadavků se zabývá společnost Peko Studio s.r.o.