Péče o tělo zahrnuje nejen široký sortiment kosmetických produktů jako tělová mléka, peelingy, krémy a spreje, ale také služby v podobě kosmetických salónů, dermatologie, centra estetické a plastické chirurgie, masážní a rehabilitační centra, fitness centra, wellness a mnohé další možnosti, které vaše tělo udrží nejen ve zdraví, ale i krásné.

Přístrojová, suchá pedikúra-bezbolestné ošetření nohou, ztvrdlé kůže
Studio Estetika Zlín nabízí také službu přístrojová, suchá pedikúra. Jde o bezbolestné ošetření nohou, provádí se odstranění ztvrdlé kůže, prasklinek i úprava nehtů.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Omlazení pleti Praha – odstraní oční vějířky, kruhy a váčky pod očima
Pozorujete na svých očích známky stárnutí? Oční vějířky, které se tvoří v nejjemnější části obličeje s nejtenčí kůží, lze odstranit pomocí omlazující péče pleti v Esthetic Medical Clinic v Praze.
Aplikace Botoxu Praha - stop Hyperhidróze - nadměrnému pocení podpaždí až na jeden rok
Potíte se více než je běžné a stydíte se za fleky od potu na oblečení v podpaží? Pravděpodobně trpíte hyperhidrózou. Řekněte stop a objednejte se aplikaci Botoxu do Esthetic Medical Clinic v Praze.
Kadeřnictví dámské, pánské, dětské, moderní účesy a střihy, Praha 6
Kadeřnictví dámské, pánské, dětské, moderní účesy a střihy, barvení, melír, ombré, mytí, foukání, trvalá, masáž realizuje 1.Vlasové Závody Praha, s.r.o., Praha 6.
Ošetření vlasů keratinem – zdravé, lesklé a poddajné vlasy
Pokud Vás trápí nepoddajné a zničené vlasy, obraťte se na kosmetický salon 5.element v Brně. Ošetření vlasů keratinem dodá Vašim vlasům zdraví, lesk a sílu.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Relaxační masáže Praha - Centrum Petra Havlíčka
Ing. Petr Havlíček, známý výživový poradce z oblíbeného televizního pořadu, se víc jak 20 let zabývá výživovým poradenstvím. Svým klientům nabízí postupy, které jsou prověřené dlouholetými zkušenostmi. Ke svým klientům přistupuje individuálně. Centrum Petra Havlíčka neposkytuje pouze nutriční poradenství, ale v jeho službách najdete i ...
Masáž lávovými kameny, klasické a regenerační masáže - uvolnění svalů i mysli
Dopřejte si v masážním salónu Karla Váňová masáž lávovými kameny k celkovému uvolnění nebo klasickou či regenerační masáž obličeje a šíje, které mají blahodárné účinky na regeneraci pleti.
Kadeřnictví, vlasové a nehtové studio hair BOOM v Praze na Smíchově
Kadeřnictví, vlasové a nehtové studio, stříhání, barvení, foukání, účesy, manikúra, modelace a doplnění gelových nehtů v salónu hair BOOM v Praze na Smíchově.
Vypnutí, ošetření pleti, trvalá epilace na léto-zákroky se slevou
Nepodceňujte přípravu na léto. V AMEM Zlín nyní můžete podstoupit různé zákroky se slevou - vypnutí a ošetření pleti, trvalá epilace chloupků, lipolýza-odbourání tuků.
Dárkové poukazy na masáže-i pro imobilní osoby, vozíčkáře
Ve Studiu Věra Otrokovice poskytujeme klasické masáže i lymfatické a zdravotní. Dárkové poukazy můžete pořídit svým blízkým, vhodné i pro imobilní osoby, vozíčkáře.
Laserové omlazení obličeje, pleti, pokožky, rejuvenace, laserová léčba akné
Provádíme laserové omlazení obličeje, pleti pokožky takzvanou rejuvenaci, rovněž i laserovou léčbu akné a další procedury v areálu SQUASH GOLF ARENA, s.r.o.v Liberci.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti Lázně Lednice, relaxační den pro ženy.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, relaxační den pro ženy, odpočinek v lázních na jižní Moravě to je kosmetický den v lázních Lednice - 100% kosmetické přírodní produkty.
Nové turbo solárium Ergoline v Olomouci za skvělou cenu
Získejte krásné opálení na novém turbo soláriu Ergoline v Olomouci za skvělou cenu. Navštivte FIT-KO - centrum sportu a zdraví.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů
Dopřejte si masáž lávovými kameny pro posílení imunitního systému, uvolnění svalů i harmonizaci celého těla ve Studiu Věra Otrokovice. Klientelu máme z celého regionu Zlín.
Profesiolnální permanentní laserové odstranění chloupků, depilace laserem, epilace
Už žádné nežádoucí chloupky v létě, profesionálně a permanentně laserově Vám odstraníme chloupuky, depilace, epilace laserem sídlíme v areálu SQUASH GOLF ARENA, s.r.o.!
Laserové zákroky, vyhlazení vrásek, jizev, laserové operace, omlazení pokožky Znojmo
Omlazení pokožky, vypnutí pleti, laserové zákroky, vyhlazení vrásek a jizev po akné radiofrekvencí eMatrix, vyrovnání jizviček po akné a další provádí společnost CHIRMEDICA s.r.o. ze Znojma.
Klasické, relaxační a speciální masáže Plzeň - masáž jako dárek k Vánocům‎
Masážní salón Veronika v Plzni nabízí široké spektrum služeb. Všechny nabízené služby poskytujeme na vysoké profesionální úrovni v příjemném prostředí za velmi přijatelné ceny.
Plazma lifting - omlazení vlastní krví, neoperační metoda, přirozená cesta k vyhlazení pleti
Pokud i vy chcete zpomalit stárnutí pokožky přirozenou cestou, navštivte moderní salon Jovena v Ostravě, kde vám touto neoperační metodou vyhladí pleť a vrásky.
Krém nebo ošetření od exkluzivní francouzské značky PAYOT – jedinečný dárek k Vánocům pro každou ženu
Přijďte navštívit kosmetický a masážní salón Jana Cíchová ve Zlíně, kde Vám nabízím ošetření či krém exkluzivní značky PAYOT, která se používá v luxusních kosmetických a SPA salonech po celém světě.
Facelift, omlazení pleti - neinvazivní lifting obličeje, očí, krku - Ulthera
V našem moderním estetickém centru Jovena v Ostravě vám pomocí přístroje Ulthera, který je revoluční novinkou v omlazování pleti, provedeme neinvazivní lifting obličeje, očí, krku a dekoltu.
Laserové operace, vyhlazení vrásek, operace křečových žil, kosmetika Moravské Budějovice
Centrum laserové chirurgie a kosmetiky, kosmetické zákroky, vyhlazení vrásek, laserové operace, operace křečových žil, znamének, jizev a další od CHIRMEDICA s.r.o.
Bambusová masáž Praha - přijďte se k nám zklidnit a uvolnit tělo i obličej a podpořit své zdraví!
Společnost COMHEALTH, s.r.o. se sídlem v Praze provádí bambusovou masáž, která je vyhledávaná především pro své mimořádné relaxační a kosmetické účinky.
Okamžité vyhlazení vrásek s dlouhodobým efektem hydrogelem Remake, Haequeo
Plastika - estetika Zlín s.r.o. provádí vyhlazení vrásek hydrogelem Remake nebo transparentním gelem Haequeo. Výsledek je okamžitý, dlouhodobý estetický efekt až 2roky.
Reflexní terapie, masáž plosky nohy, ABS masáž šíje
Dopřejte si reflexní masáž plosky nohy nebo ABS masáž šíje v Masážním studiu Ráj Kroměříž. Nabízíme masáže v pohodlí domova - klienty máme i v okrese Zlín, Přerov, Prostějov.