Péče o tělo zahrnuje nejen široký sortiment kosmetických produktů jako tělová mléka, peelingy, krémy a spreje, ale také služby v podobě kosmetických salónů, dermatologie, centra estetické a plastické chirurgie, masážní a rehabilitační centra, fitness centra, wellness a mnohé další možnosti, které vaše tělo udrží nejen ve zdraví, ale i krásné.

Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Kosmetické služby, celková péče o pleť, lymfatické masáže, ultrazvuková liposukce Nymburk
Široké spektrum kosmetických služeb se zaměřením na péči o pleť, masáže, líčení i barvení řas a obočí naleznete v Nymburku u společnosti Valéria Kutílková - Kosmetický salón.
Plasma Covering, Mikrojehličkování - rejuvenace pokožky, oživení, omlazení, výživa kyselinou hyaluronovou
Kosmetické studio Zdenka Skřivánková Zlín je certifikovaný salon pro ošetření pleti metodou Plasma Covering i Mikrojehličkování. Vhodné pro všechny typy pleti.
Kompletní péče o pleť v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín
Zaměstnanci v Kosmeticko-regeneračním institutu Zlín se profesionálně postarají o Vaši pleť o obličej i tělo. Dopřejte si tu nejlepší péči a ošetření kvalitní kosmetikou.
Prodlužování vlasů, prodej vlasů, příčesků a příslušenství
Společnost Magic hair s.r.o. provozuje vlasová studia - Uherské Hradiště a Praha. Specializujeme se na prodlužování vlasů a prodej vlasů k prodloužení, příčesků a příslušenství.
Ultrazvuková kavitace, lipolýza - bezbolestná liposukce ultrazvukem
Salon NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj pro bezbolestnou lipolýzu. Ultrazvuková kavitace je neinvazivní liposukce, ultrazvukem se odstraní tukové buňky v podkoží.
Odstranění jizviček po akné - radiofrekvence, kosmetické studio
Odstranění jizviček po akné pomocí radiofrekvence, kosmetické studio. Také mikrodermabraze, myostimulace, revitalizační program, výplně vrásek a rtů poskytne v Brně kosmetické studio 5R Studio.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Radiofrekvence, léčba a odstraňování strií Brno
Radiofrekvence, léčba a odstraňování strií Brno provádí 5R Studio. Také mikrodermabraze, vyplnění vrásek a rtů, speciální kúry a zábaly, permanentní make-up, myostimulace a jiné procedury.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Vánoční permanentka se slevou, dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru
Ambulance estetické medicíny AMEM Zlín má připraven skvělý vánoční dárek pro své zákazníky - nyní Vánoční permanentka se slevou 50% a dárkový certifikát na kosmetické služby, ošetření dle výběru.
Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Lymfodrenáž, lymfatická masáž pro detoxikaci těla, baňkování
Ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína můžete pro detoxikaci těla podstoupit lymfodrenáž - lymfatická masáž, nebo baňkování k uvolnění svalů. U nás lze zakoupit i dárková poukázka.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Korektivní a estetická dermatologie Praha - profesionální péče o Vaši pleť
Korektivně dermatologická ordinace, estetická dermatologie a dermatochirurgie, ošetření laserem, implantáty, odstranění vrásek a akné provádí RPMedica, Praha 1.
Výkonné horizontální solárium pro krásné opálení po celý rok
Udržte si krásné opálení po celý rok - ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště je k dispozici výkonné horizontální solárium JOKER.
Pánské, dámské kadeřnictví - profesionální úprava, stříhání, barvení vlasů
V Kadeřnictví Martina Uherské Hradiště přijímáme objednávky na dámské i pánské stříhání, barvení případně trvalení vlasů.
Kosmetika, laserové ošetření pleti, mokrá pedikúra, permanentní make-up
Kosmetika Skalníková Kroměříž je specializovaný kosmetický salon, kde poskytují kompletní kosmetické služby, specializují se na laserové ošetření pleti, permanentní make-up i službu mokrá pedikúra.
Laserové odstranění pih, bradavic, jizev, pigmentových skvrn - laserové omlazení pleti
Nechte si před létem laserově odstranit nevzhledné pihy, bradavice, mateřská znaménka či pigmentové skvrny - laserové omlazení pleti vede.
Kosmetické procedury - kosmetika, pedikúra, omlazovací procedury obličeje
Kosmetické procedury, zahrnující kromě kosmetiky také pedikúru či omlazovací proceduru obličeje zajišťuje Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem.
30% sleva na gelové nehty, akce do konce dubna - nehtové studio
Využijte akci, kterou připravilo Nehtové studio Nails Karina Kroměříž. Do konce měsíce dubna je platná 30% sleva na gelové nehty. Přijít můžete i bez objednání.
Centrum estetické dermatologie Olomouc, chemický peeling pleti, laser
Omlazeni pleti, vyhlazení vrásek, chemický peeling, laserové odstranění jizev, fototerapii provádí Centrum estetické dermatologie Olomouc - MUDr. Květoslava Nováková.
Lipolýza pro odbourávání tuku a udržení štíhlosti, bezoperační metoda
Odbourávání tuku za pomoci bezoperační metody lipolýzy pro dokonalou postavu, udržení štíhlosti a ztráty celulitidy zajišťuje MUDr. Květoslava Nováková, Olomouc.
Plánovaná úprava vlasů podle lunárního kalendáře - stříhání, barvení vlasů dle přání zákazníka
Výsledek při stříhání, barvení vlasů můžete ovlivnit, pokud si vyberete vhodný den podle lunárního kalendáře. Tuto metodu plánované úpravy vlasů využívají v kadeřnictví MATRIX studio Zlín.
Valentýnský pobyt pro dva-dárek pro partnera k valentýnu Zlín
Neváhejte a potěšte svého partnera či partnerku dárkem k Valentýnu - ve studiu Therap-Centrum zdraví a relaxace Zlín nabízíme Valentýnský pobyt pro dva. Skvělý dárek pro partnera na Valentýna - aktuálně sleva 40%. Akce má prodlouženou platnost, je platná od 14.2. – 14.3. Valentýnský poukaz se slevou 40% - CENA:600Kč, cca 2hod: - 2x ...
Pobyty na hubnutí a redukci váhy, intenzivní regenerační program pro ženy
Nastartujte proces hubnutí a podpořte redukci váhy. Studio Regenerace a kosmetiky v Kroměříži pořádá pobyty na hubnutí - intenzivní regenerační programy pro ženy, které vám pomohou k vysněné váze.