Péče o tělo zahrnuje nejen široký sortiment kosmetických produktů jako tělová mléka, peelingy, krémy a spreje, ale také služby v podobě kosmetických salónů, dermatologie, centra estetické a plastické chirurgie, masážní a rehabilitační centra, fitness centra, wellness a mnohé další možnosti, které vaše tělo udrží nejen ve zdraví, ale i krásné.

Masážní salon Česká Třebová, masáže na mírů, lymfodrenáže, chiropraxe, proti bolesti hlavy, zad a kloubů
Více než 14 let provozujeme v České Třebové masážní salon Anna Šilarová. Svým zákazníkům nabízíme více druhů masáží, které jim uzpůsobujeme přímo na míru. Nabízíme služby masérství a chiropraxe.
Kosmetické studio - šetrné ošetření pleti přírodní kosmetikou Alissa Beauty
Veronika Kovářová provádí šetrné ošetření pleti, v našem kosmetickém studiu pracujeme s přírodní kosmetikou Alissa Beauty. Péči poskytujeme klientkám z Otrokovic, okolí Zlína, Kroměříže, Uh. Hradiště.
Vlasové studio IN Plzeň, dámské, pánské i dětské kadeřnické služby, vlasové poradenství, prodej vlasové kosmetiky
Vlasové studio IN nabízí v centru Plzně profesionální dámské, pánské i dětské kadeřnické služby a vlasové poradenství ohledně volby střihu, vlasové kosmetiky nebo péče o vlasy.
Make up studio, denní a večerní líčení, svatební líčení, barvení obočí, vizážistický kurz
Make up studio Pure Up - Alice Kršíkové nabízí denní, večerní, extravagantní a svatební líčení. Nabízíme také úpravu obočí a individuální vizážistické kurzy.
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Permanentní make-up - Breezy Brows, Powder Brows u obočí, oční linky, rty
Kosmetický salon Zdenka ve Zlíně provádí permanentní make-up metodou Breezy Brows a Powder Brows u obočí, dále oční linky a rty.
Solární studio, solárium s kolagenovými trubicemi - doplnění chybějícího kolagenu
Solárium s kolagenovými trubicemi realizuje Solární studio SD SUN s.r.o. ve Frýdku Místku. Kolagenové trubice během opalování doplní vaší pokožce chybějící kolagen a zabrání předčasnému stárnutí.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Šetrná trvalá pro slabé, krátké řasy - Lash Lifting s efektem na 4 týdny
Kosmetické studio Veronika Kovářová Otrokovice se zaměřuje mimo běžné kosmetické ošetření i na Lash Lifting - šetrná trvalá na slabé, krátké řasy, kdy dodáme řasám i výživu.
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Solárium, výhodná akce na permanentky, dárkové poukazy
Solárium ve Frýdku-Místku SD SUN s.r.o. Vám nyní nabízí výhodnou akci na permanentky a dárkové poukazy.
SD SUN s.r.o. Solární studio Na Hluboké
Masážní stroj Rolletic-pro zpevnění těla, zadečku, bříška
Masážní stroj Rolletic je účinný pro zpevnění problematických partií těla - zadečku, bříška a boků. Přijďte si zformovat postavu do Studia Estetika Zlín.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Nechte se hýčkat v centru vizáže a kosmetiky - manikúra, pedikúra a další
Centrum kosmetiky a vizáže v České Lípě provozuje paní Iveta Kubelová a poskytuje služby jako je manikúra, pedikúra, kompletní ošetření pleti a další.
Kosmetický salon Krnov, kosmetické služby, manikúra, pedikúra, masáže
Kosmetický salon paní Ivety Čtvrtníčkové nabízí již od roku 1992 v Krnově veškeré kosmetické služby, manikúru, pedikúru a současně také masáže.
Salon Balzám - Dana Pištorová, Vrchlabí
Představujeme vám Salon Balzám ve Vrchlabí, který poskytuje služby pedikúry a manikúry.
Kosmetické ošetření pleti kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys, ayurvedská Mikromasáž OFF
Dopřejte si kosmetické ošetření pleti v Salonu Zdenka Skřivánková Zlín. Pracuji s kosmetikou Thalac, Mavex, Genosys. Novinkou v salonu je ayurvedská Mikromasáž OFF. Dárkové poukazy v prodeji!
Kadeřnický salon Olivia Plzeň, dámské a pánské stříhání, barvení, přelivy, melírování, nové image
Kadeřnický salon Olivia Plzeň tvoří profesionální kadeřnice, které se zúčastňují častých školení, aby si zvyšovaly kvalifikaci a udržely krok s módními trendy.
Péče o pleť - kosmetická ošetření, ultrazvuková špachtle, omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4
Ve Studiu Estetika Zlín víme jak je důležitá péče o pleť. Provádíme omlazení pleti pomocí radiofrekvence R4 či mezoterapie a kosmetická ošetření. Výsledky lze znásobit využitím ultrazvukové špachtle.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Kosmetické a relaxační studio Magnolia Praha, ošetření pleti, depilace, líčení, výživové poradenství
Nabízíme služby kosmetického a relaxačního studia, které poskytuje ošetření pleti, tělovou péči, kosmetiku, manikúru, úpravu a barvení obočí, líčení či výživové poradenství.
Kosmetické studio v centru Brna
Kosmetické studio v centru Brna poskytuje celou řadu procedur pro Vaši pleť. SLužby jsou pro může i ženy. 3D modeláž obličeje, vypnutí vrásky a rty pomocí botulotoxinu.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Nehtový salón  Royal Jessica v Praze - luxusní manikúra pro ženy a muže
Upravené nehty jsou vizitkou každého člověka. Představujeme Vám profesionální nehtový salon v Praze na Vinohradské ulici 44, který nabízí komplexní péči o Vaše nehty jak pro ženy tak i muže.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Formování, tvarování postavy vhodným přístrojem, cvičením
Vhodným cvičením i přístrojem je možné formování postavy. Ve Studiu Estetika Zlín jsme vybaveni různými přístroji pro tvarování postavy. Pomůžeme Vám k dokonalosti.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Masážní studio Nikol Šindelářová Děčín, tradiční ruční olejové masáže, léčivé zábaly končetin
V masážním studiu Nikol Šindelářová v Děčíně nabízíme tradiční ruční olejové i bez olejové masážní procedury, které blahodárně působí na celé tělo a psychiku.
Ruční výroba, prodej, eshop s přírodní kosmetikou - esenciální oleje, koupelové soli, přírodní mýdla
Tomáš Bravenec provozuje eshop moravite.cz, kde můžete vybrat pro sebe, své blízké přírodní kosmetiku. Zabýváme se prodejem esenciálních olejů, koupelové soli, přírodních mýdel - vše ruční výroba!
Masážní salon Kutná Hora, masáž jako dárek, čokoládová masáž, havajská masáž, lymfodrenáž
V masážním salonu v Kutné Hoře provádím masáže, jak klasické tak i havajské, čokoládové, medové i intuitivní, pro masáže používám českou kosmetiku značky Nobilis Tilia.
Depigmentace, epilace, odstranění žilek, kosmetika salon Brno
Depigmentace, epilace, odstranění žilek, kosmetika v Brně jedině u firmy 5R Studio. Odstranění chloupků i v obličeji. Ošetření Vám neporaní kůži.
5R Studio Kosmetický salón Brno