Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Jak správně třídit odpady v Praze - jednotlivé barvy co znamenají
Žlutá, modrá, zelená a oranžová. Barvy, které nevyjadřují jen množinu z barevné škály, ale mají mnohem hlubší význam.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Ocelové odpady, barevné kovy Chomutov – výkup včetně odvozu, zpracování a prodej
Firma Štoky s.r.o. z Chomutova se postará o odvoz a výkup ocelových odpadů a barevných kovů od fyzických osob a průmyslových podniků.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů
Recyklace elektrického a elektronického šrotu Praha - sběr, výkup a likvidace
Zabýváme se výkupem a zpracováním elektronického šrotu. Provádíme sběr, výkup a likvidaci elektronických zařízení.
Ekologická likvidace aut Letohrad – Suroviny Plundra
Zdarma a především ekologicky zlikvidujeme Váš starý vůz. Suroviny Plundra pro Vás zajistí i odtah vozidel - autovraků.
Sběrné suroviny Žamberk – Jaromír Plundra
Firma Suroviny Jaromír Plundra provádí výkup a likvidace v okolí Žamberka. Sběrné suroviny, výkup, likvidace, obchodní činnost.
Skartace a likvidace dokumentů pro právnické i fyzické osoby
Skartační řízení ve spolupráci s příslušným státním, oblastním, nebo okresním archivem a v souladu se zákonem za Vás provede firma Venuše Koháková – spisové a archivační služby.
Zemní práce, odvoz stavebního odpadu, Mníšek pod Brdy
Stavíte nebo rekonstruujete váš dům, či jinou stavbu? Pak určitě víte, jak jsou důležité kvalitně provedené zemní práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadů, recyklace surovin
Zneškodnění, svoz a likvidace odpadu - komunálního, tříděného, problémového a nebezpečného, recyklace surovin od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup železného šrotu za nejlepší ceny! - kovošrot Pardubice
Zbavte se železného šrotu a papíru - kompletní výkup sběrných surovin, ekologická likvidace automobilů firma Jarý s.r.o. Pardubice
Skartace Teplice – úplné znehodnocení obyčejných i důvěrných dokumentů zdarma
Společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA s.r.o. nabízí zdarma službu skartace papírových dokumentů (včetně dokumentů důvěrného charakteru) nejen pro zájemce z Teplic a okolí.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Kovošrot PDW - zpracování kovového odpadu Trutnov
Naše firma vykupuje a zpracovává kovové odpady nejen od fyzických osob, ale hlavně od firem, specializujeme se na výkup materiálů s barevnými a vzácnými kovy.
Recyklace a zneškodnění druhotných surovin, sběr surovin
Recyklace, zneškodnění a likvidace druhotných surovin, sběr surovin a odpadů, komunální odpad zajišťuje firma ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu, kovošrot
Výkup, zpracování kovového a železného odpadu, služby kovošrotu, prodej ocelových odpadů z barevných kovů, třídění odpadu provádí HULMAN - kovošrot s.r.o., z Pohořelic.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků Pardubice, výkup autovraků Holice
Ekologická likvidace autovraků a výkup autovraků je naší přední činností. Provádíme likvidaci odpadů včetně autovraků a také likvidace nebezpečných odpadů. - likvidace odpadů - ekologická likvidace autovraků a železa - likvidace nebezpečných odpadů - výkup autovraků Za každý autovrak Vám dáme 500Kč hotově! U každého ekologicky ...
Sběrné suroviny, výkup plastů Plundra | Rychnov nad Kněžnou
Rychlý výkup plastů zajistí Sběrné suroviny Plundra dostupný i z Rychnova nad Kněžnou. U nás se můžete cíleně zbavit všeho, co je z plastu. A ještě se zachováte užitečně vůči životnímu prostředí. Plasty totiž recyklujeme! Nehromaďte staré plasty a nevytvářejte si zbytečně skládku odpadu. Nejvychytanějším způsobem se chytře zbavte plastového ...
Kovošrot, sběrné suroviny, výkup, likvidace papíru, kovů, šrotu
Suroviny Jaromír Plundra jakožto kovošrot se zabývá výkupem druhotných surovin, výkupem a likvidací papíru, kovů, šrotu, plastů i skla.
Drcení, třídění stavební suti a zemní práce traktorbagrem JCB 4CX
V recyklačním dvoře firmy Zelina provedeme drcení a třídění Vámi dovezené stavební suti. Provádíme i zemní práce traktorbagrem JCB 4CX v okrese Kroměříž, Zlín.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Ekologická likvidace vozů, autovraků, odhlášení vozidla, protokol
Zajišťujeme ekologickou likvidaci vozů a autovraků včetně odhlášení vozdil a vystavení protokolu o ekologické likvidaci.
Ekologická likvidaci autovraků, úklid i odvoz odpadu (Liberec)
Zařídíme za vás kompletní ekologickou likvidaci autovraku a na počkání vám vystavíme potřebné dokumenty.
Rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu
Firma ZEPAR je vybavena pro rekultivace, sanace starých skládek tuhého komunálního odpadu. Služby poskytuje v regionu Zlín, Kroměříž pro podnikatele, obce i města a další organizace.
Ekologická likvidace aut rychle a snadno - Hradec Králové
Ekologická likvidace aut je nezbytným krokem k odhlášení vozu z evidence. Likvidace bude rychlá a my vám o ní vystavíme doklad.
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady - recyklace a likvidace odpadů
Likvidace a svoz odpadů, kam s odpady, pronájem velkoobjemových kontejnerů, kontejnery dle druhu odpadu, recyklace a likvidace odpadů od firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů
Výkup, recyklace, likvidace a svoz elektrošrotu, odpadů, kabely, elektrokabely a barevné kovy, ekologická likvidace od firmy Trecha Jiří v Rohatci u Hodonína.
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady v Třebíči na Vysočině
Sběrné dvory pro ukládání druhů odpadů, systém komplexního nakládání s odpady, správné uložení odpadu u firmy ESKO-T s.r.o. v Třebíči na Vysočině.
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů
Výkup kovošrotu, recyklace, svoz a likvidace odpadů, zpracování elektrošrotu, likvidace a svoz velkoobjemových odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.