Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Stavební odpady – nakládka, odvoz, recyklace
Stavíte, přestavujete a nevíte, kam se stavebním odpadem? Firma Miroslav Slabihoudek zajistí nakládku, odvoz a recyklaci stavebního odpadu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Výkup kovošrotu Trutnov - likvidace nebezpečného odpadu
Rychle a ekologicky vás zbavíme železného šrotu, kovošrotu, železa, kovy a jiného nebezpečného odpadu - ABA-AZA s.r.o. Trutnov
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Výroba plastový regranulát, kompaund, recyklace plastového odpadu
Na výrobu plastových regranulátů, kompaundů a recyklaci plastového odpadu se specializuje společnost JELÍNEK – TRADING s.r.o., která je jedním z největších tuzemských zpracovatelů plastových odpadů.
Ekologická likvidace autovraků - zajistíme odvoz autovraku zdarma
Společnost Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. Činnost zajišťuje pro zájemce z regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Odvoz autovraku realizujeme zdarma.
Recyklace, výkup plastů z výroby-plastové odpady zpracuje Melbax plastic
Firma Melbax plastic Hulín realizuje výkup a provádí recyklace plastů. Zpracuje plastové odpady z výroby do podoby prášku. Působíme převážně v regionu Zlín, Kroměříž.
Bezplatná likvidace autovraku - ekologická likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov zajistí ekologické likvidace starých vozidel. V lokalitě Pardubický kraj funguje středisko ve Svitavách, kde provedeme bezplatně likvidace autovraku.
Recyklace stavebních odpadů Praha západ - odvoz stavební suti za skvělé ceny!
Naše společnost nabízí příjem a recyklaci stavebních odpadů, demoličních odpadů a výkopové hlušiny.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Kovošrot, sběr a výkup kovového odpadu, barevných kovů, likvidace průmyslového odpadu
Sběr, výkup, přepravu i následné zpracování odpadu Vám zajistí zkušená firma Sběrné suroviny - Václav Glaser z Kostelce nad Labem. Vykupujeme nejrůznější kovy, kovošrot i jiný průmyslový odpad.
Recyklace, odvoz stavební suti Dobříš, Příbram
Provádíme příjem a recyklaci stavebních a - demoličních odpadů včetně výkopové hlušiny v okolí Dobříše i Příbrami.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Zneškodňování, využívání odpadů, dekontaminace, recyklace
Likvidace ekologických zátěží, rekultivace pozemků, provoz skládky, dekontaminačního střediska, recyklaci stavebních odpadů realizuje AWT Rekultivace a.s., Ostrava, Petřvald.
AWT Rekultivace a.s.
Bezplatná likvidace vozů - ekologická likvidace autovraků
Společnost Metalšrot Tlumačov přijímá vozidla pro ekologické likvidace autovraků. Jde o bezplatnou likvidaci vozu. V lokalitě Jihomoravský kraj má střediska - Brno, Kuřim, Letovice, Kobylí, Bučovice.
Recyklace odpadů Dvůr Králové nad Labem -  snižujeme zátěž životního prostředí
Provádíme recyklace odpadů, zajišťujeme nakládání s odpadem k jeho následnému použití, Zabýváme se recyklací těchto odpadů: kovy, papír, plasty sklo a bioodpad.
Recyklace asfaltových a betonových sutí Rakovník – dobrá cena dodržení termínů
Stavební firma Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka provozující stavby, rekonstrukce a opravy silnic nabízí v rámci svých služeb také možnost recyklace asfaltových a betonových sutí.
Likvidace a recyklace kabelů Tuklaty - vykupujeme měděné kabely
Zabýváme se výkupem, likvidací, zpracováním i recyklací kabelů, vykupujeme měděné kabely - SURPAP TRANS s.r.o. Tuklaty
Zbavte se nepotřebného kovového odpadu rychle a bez starostí
Výkupem, zpracováním a prodejem kovového šrotu a barevných kovů za skvělé ceny se zabývá společnost EKOMETAL sídlící v Ivančicích.
Kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, prodej kovů
Vytřídění kovových odpadů za pomocí rentgenového přístroje, kovošrot, výkup, zpracování kovového odpadu, poskytuje společnost HULMAN - kovošrot s.r.o., pobočka Moravský Krumlov.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Sběr, výkup a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Váš partner pro sběr, výkup, zpracování kovového odpadu a barevných kovů na Zlínsku je společnost Metalšrot Tlumačov. Navštivte naše provozy v regionu Zlín, Olomouc, Hranice, Prostějov, Brno, Šumperk.
Ekologická likvidace vozidla, automobilů | Hradec Králové
Vaše havarované, nepojízdné či jinak poškozené auto zdarma naložíme a odvezeme.
Výkup a zpracování kabelů Ústí nad Orlicí – výkup od občanů a firem
Náš kovošrot se zabývá výkupem kabelů, které následně dále zpracováváme - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Sázava u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Skartování dokumentů České Budějovice
Skartaci dokumentů, faktur nebo ceníků se stupněm utajení DIN 3 nabízí v Českých Budějovic v ulici J. Plachty firma Petr Novák s.r.o.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Recyklace plastů do formy prášku, plastových odpadů z výroby
Další využití plastových odpadů z výroby je možné díky recyklaci plastů do formy prášku. Společnost Melbax plastic z regionu Zlín tyto práškové plasty dále prodává.
Ekologická likvidace autovraků - bezplatná likvidace starých vozidel
Firma Metalšrot Tlumačov provádí ekologické likvidace autovraků. V rámci Olomouckého kraje má několik středisek - Olomouc, Prostějov, Hranice, Šumperk. Likvidace starých vozidel je bezplatná.
Svoz komunálního odpadu včetně sběru a následné ekologické likvidace
Sběr, svoz a likvidace nejen komunálního odpadu pro města, obce, živnostníky zajišťuje spolehlivě firma SUEZ Využití zdrojů a.s. z Prahy.
Kvalitní plastová terasa z rýhované desky Traplast má dlouhou životnost
Zabýváme se recyklací plastových odpadů, jsme přední výrobce kvalitních výrobků z recyklovaného plastu Traplast, výroba kvalitních plastových teras - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Likvidace a odvoz odpadu Praha -  úklid černých skládek, pronájem kontejnerů na stavební i bio odpad
Rychlý odvoz a likvidace odpadu i suti 24 hodin denně a po celé Praze Vám poskytne společnost Odvoz odpadu - IZAP Ivana Zůčková. Odvezeme Vám stavební odpad nebo zapůjčíme velkoobjemový kontejner.