Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů, skládky VHS Jihlava, nové kanalizace, vodovody, regulace potoků, odbahňování rybníků.
Skládky VHS Jihlava s.r.o.
Výkup a recyklace kabelů, ekologické odstranění odpadů, ochrana životního prostředí
Výkup za vysoké ceny a následná ekologická likvidace všech typů kabelů, kovů a plastů s kovem, to vše zajišťuje společnost RecyKab s.r.o. z Benešova.
RecyKab s.r.o.
Elektroodpad, ekologická likvidace elektroodpadu
Ekologická likvidace veškerého elektroodpadu včetně svozu od společnosti, recyklace monitorů, svítidel i domácí elektroniky – Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.
Hydraulické nůžky ŽĎAS - úspora energií s nižším dopadem na životní prostředí
Zpracování jakéhokoliv kovového odpadu pomocí nových hydraulických nůžek značky ŽĎAS Vám zajistí firma HULMAN kovošrot s hlavním sídlem v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Kafilérie, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučka
Veterinární asanace, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, výroba a prodej krmiv, masokostní a krevní moučky, kafilerního tuku realizuje AGRIS spol. s r.o.
Likvidace technologických celků Dvůr Králové – kompletní likvidace včetně odvozu materiálu
Provádíme likvidace technologických celků, demontáže, úpravy a vystěhování velkých strojů, kompletní likvidace včetně odvozu materiálu - Lukas trade s.r.o. Kovošrot Dvůr Králové
PLASTOŽROUT - výkup víček z PET lahví
Plastožrout nabízí jedinečnou možnost udělat něco prospěšného pro životní prostředí a zároveň na tom vydělat. Plastožrout podporuje výkup víček z PET lahví a je maskot firmy JELÍNEK - TRADING.
Autovrakoviště - kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel
Kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel zajišťuje společnost FERRUM s.r.o.. Dovezte svoje auto na autovrakoviště v Moravských Budějovicích, zdarma Vám ho zlikvidujeme.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Výkup, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů České Budějovice
Výhodný výkup druhotných surovin za nejlepší ceny, prodej a likvidace druhotných surovin, kovové odpady, papír, skartace dokumentů, elektrošrot - Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Kovošrot – služby pro firmy produkující kovové odpady
Služby pro firmy produkující kovové odpady zajišťuje v Pohořelicích a jejich širokém okolí společnost HULMAN-kovošrot s.r.o., významný zpracovatel kovového odpadu.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Štěpkování Dvůr Králové nad Labem - Drcení větví a kmenů z ořezů stromů
Naší novou činností, kterou se zabýváme, je nabídka likvidace odpadu z kácení a ořezů stromů pomocí štěpkovače.
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Odpadové hospodářství se zaměřením na barevné kovy, papír, likvidace a demontáže zařízení
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost MODIT, spol. s r. o. sídlící v Pavlovicích u Přerova. Zaměřujeme se především na výkup barevných kovů, kabelů včetně likvidace strojních celků.
Ekologická likvidace vozidel - výkup autovraků a nepojízdných aut
Výkupem autovraků a nepojízdných aut včetně jejich ekologické likvidace se zabývá společnost OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku. Samozřejmostí je vystavení potvrzení o ekologické likvidaci vozu.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Sběrna druhotných surovin na Chrudimsku, výkup kovového odpadu a papíru
Firma Karel Dachovský na pobočce v Chrudimi zajišťuje služby v oblasti nakládání s odpady. Provozujeme sběrnu druhotných surovin, výkup kovového odpadu i papíru.
Sběrné suroviny Kostelec nad Labem, výkup kovového odpadu, kovošrot, šetrná likvidace
Zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Sběrné suroviny - Václav Glaser v Kostelci nad Labem. Poradíme si s barevnými kovy, kovošrotem i průmyslovým odpadem.
Zpracování, šetrná likvidace i výkup kovového a nebezpečného odpadu na Vysočině, svoz odpadu
Kovový materiál a jeho zpracování zajišťuje firma Metalplast s.r.o. z obce Věžná u Žďáru nad Sázavou. Komplexní služby v oblasti nákupu, prodeje a likvidace kovového šrotu i nebezpečného odpadu.
Demolice, bourání, výškových staveb, mostů-bourací práce včetně recyklace a odvozu suti
Firma RYBÁRIK s.r.o. provádí bourací práce včetně recyklace, odvozu suti v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Břeclav. Bourání zajistíme u běžných i výškových staveb, mostů i demolice konstrukcí.
Zpracování kovových odpadů Svitavy – Kovošrot KRN
Nabízíme výkup veškerého kovového odpadu, výkup barevných a železných kovů, výkup od fyzických osob, velkých a malých firem.
Služby v oblasti – ekologie a likvidace odpadů, kovošrot Bystřice
Ekologická likvidace kovového odpadů, výkup železných, neželezných a barevných kovů realizuje kovošrot MAMAKO - Czech s.r.o., Bystřice u Benešova.
Tříděný odpad i bioodpad odvezeme a zpracujeme
Technické služby TS Valašské Meziříčí se postarají o svoz komunálního odpadu, ale i tříděný odpad či bioodpad. Služby mohou využít města, průmyslové podniky, živnostníci, obchodní řetězce i nemocnice.
Ekologická likvidace automobilů - odtahy autovraků zdarma
Autovrakoviště Goleš Uherský Brod řeší ekologické likvidace automobilů, autovraků. Naši klientelu tvoří především zákazníci z regionu Zlín, Uherské Hradiště, Luhačovice, Vsetín.
Recyklace plastového odpadu, termoplastů, výroba regranulátů
Zpracování termoplastů, recyklace plastového odpadu, výrobu a prodej regranulátů jako polotovar pro další výrobu realizuje společnost ESTAMPA s.r.o., Jičín.
Demontáže technologických celků Svitavy - demontáže kovových průmyslových areálů, kovových komplexů
Disponujeme stroji a technologií, které jsou vhodné pro rychlou a odbornou demontáž kovových odpadů z průmyslových objektů a budov.
Třídění skla – barevné kontejnery pro efektivní opětovnou recyklaci
Zajímáte se, jak správně třídit sklo, aby bylo možné ho opět recyklovat a využít? Podrobné návody naleznete na sběrných nádobách autorizované obalové společnosti EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů