Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Třídění a lisování druhotných surovin včetně jejich prodeje pro další zpracování
Díky moderní technice provádí firma Hamburger Recycling CZ s.r.o. třídění a lisování druhotných surovin, které využívají využíván slévárny a ocelárny k dalšímu zpracování.
Hamburger Recycling CZ s.r.o. Provozovna Sběrné suroviny
Kovošrot - prodej a zpracování kovového i litinového odpadu s pomocí nejmodernějších technologií
Prodejem a zpracováním kovového a litinové odpadu se zabývá společnost Centromat s.r.o. z Ostravy, která je specialistou v oblasti likvidace odpadů a vlastní nejmodernější stroje a technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Zpracování a výkup barevných kovů za výhodné ceny
MR STEEL GROUP s.r.o. sidlíci v Krnově se zabývá výkupem a zpracováním barevných kovů, ocelového a kovového odpadu.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
Ekologická likvidace vozidel Žatec, likvidace starých vraků, provoz vrakoviště, vystavení protokolu
Zajišťujeme likvidace vozidel, které nesplňují podmínky pro provoz na pozemních komunikacích - Zlatý Chmel invest s.r.o. - AQUA SERVIS
Třídění, recyklace a využití obalového odpadu v Praze
Efektivní systém třídění, recyklace a využití obalového odpadu fungující na celém území České republiky vybudovala ve spolupráci s městy a obcemi nezisková společnost EKO-KOM, a.s. se sídlem v Praze.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Ekologická likvidace gastroodpadů Olomouc, likvidace zbytků jídla, prošlého jídla, likvidace olejů
Ekologicky likvidujeme biologické odpady pro jídelny a restaurace, školy a školky a další gastronomické podniky, které mají povinnost ekologicky likvidovat tento odpad.
Zajištění odpadového hospodářství pro obce, města a podnikatelské subjekty
O kompletní odpadové hospodářství pro obce, města i podnikatelské subjekty na Hodonínsku se postará firma TESPRA Hodonín. Zajistíme svoz, sběr a likvidaci odpadu.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu - výkup, prodej, zpracování
Kompletní služby v oblasti kovového odpadu jako je výkup, prodej i zpracování zajišťuje společnost Trojek a.s. specializující se také na výkup baterií.
Trojek, a.s. Bystřice pod Hostýnem
Výkup papíru - zpracování, lisování papíru a PE fólií
Firma OPAMETAL s.r.o. působící na Znojemsku se zabývá ekologickou likvidací kovošrotu a výkupem papíru, starých novin, lepenky. Proces zpracování spočívá v lisování vykoupeného papíru a PE folií.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
Řešení odpadového hospodářství v Jihočeském kraji
Odpadová politika a hospodářství pro živnostníky, soukromé osoby, základní školy a jakékoliv instituce, likvidace odpadů a spolehlivý výkup veškerého odpadového sortimentu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Ekologická recyklace stavebního odpadu Nymburk, recyklace a třídění různých frakcí, malé náklady
Ekologická recyklace stavebního odpadu Nymburk, recyklace a třídění různých frakcí, snížené náklady staveb, recyklace nezatěžuje řízené skládky.
Recyklace a ekologická likvidace odpadů
Na kompletní ekologickou likvidaci a recyklaci všech odpadů a autovraků, na výkup autobaterií, se specializuje společnost Kovošrot Kubík s.r.o. se sídlem ve Vsetíně.
Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště, likvidace vozidel
Společnost FERRUM s.r.o. zajištujě kompletní služby v oblasti ekologické likvidace autovraků a vozidel. Poskytuje likvidaci osobních i nákladních vozidel, motocyklů nebo autobusů.
FERRUM s.r.o. Hutní materiály
Kompletní odpadové hospodářství – svoz, výkup, recyklace, likvidace odpadu
Kompletní odpadové hospodářství zajišťuje v okolí Hustopečí firma Hamburger Recycling CZ s.r.o. Postaráme se o svoz, likvidaci, recyklaci, třídění i likvidaci odpadu.
Hamburger Recycling CZ s.r.o. Provozovna Sběrné suroviny
Kovošrot, ekologická likvidace autovraků, vozidel Vsetín
Přejímku, zpracování i ekologickou likvidaci autovraků zajistí společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně. Vydání dokladu o převzetí vozu k likvidaci.
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace
Demolice, demontáže technologických zařízení Most, strojní demolice objektů, ekologická likvidace odpadu, přeprava těžkých břemen, jeřábnické práce.
CANNONEER group s.r.o.
Likvidace odpadů živočišného původu - spolehlivé služby v oblasti kafilérie
Spolehlivé služby v oblasti kafilérie provádí společnost AGRIS spol. s r.o. z Brna. Zabýváme se šetrnou likvidací odpadů živočišného původu, zajistíme odstranění těl uhynulých zvířat.
Značka ZELENÝ BOD je ochrannou známkou.
Označení obalu výrobku značkou Zelený bod vypovídá o výrobcem uhrazeném příspěvku organizaci zajišťující zpětný odběr a využití obalového odpadu.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Výkup železa, kovu, autobaterií, likvidace autovraků Vsetín
Ekologickou likvidací autovraků, výkupem barevných kovů, železa (litina, nerez i ocel) a autobaterií se zabývá společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Systémy zpětného odběru a využití odpadů z obalů v členských státech EU - principy fungování
Fungování systému zpětného odběru a využití odpadů z obalů má v členských státech EU podobné principy jako fungování obdobného systému u nás, který provozuje společnost EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Zařízení pro zpracování plastových odpadů - pračka pro praní plastů HDPE, PP, drtící linka na odpad
Společnost TOMA odpady s.r.o. Otrokovice v rámci služeb zajišťuje čištění, praní odpadních plastů HDPE, PP a dalším provozem je drtící linka na odpad. Působíme na Moravě, nejen v regionu Zlínský kraj.
Ekologická likvidace vozidel a autovraků - rychle, spolehlivě a zdarma
Na ekologickou a bezpečnou likvidaci vozidel a autovraků se specializuje AutoEkoŠrot z Lysovic u Vyškova. Auta zlikvidujeme rychle, spolehlivě a zdarma.
AutoEkoŠrot Martin Hrubý
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů
Ukládání a recyklace stavebních odpadů Jihlava, realizace staveb, zemní práce, demolice objektů, skládky VHS Jihlava, nové kanalizace, vodovody, regulace potoků, odbahňování rybníků.
Skládky VHS Jihlava s.r.o.