Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Ekologická likvidace a recyklace autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě se zaměřuje na ekologickou likvidaci a recyklaci autovraků, tím přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Výroba, prodej regranulátu, remistyrenu, technické plastové drtě
Firma Remiva s.r.o. recykluje plastové odpady z výroby na regranuláty či technické plastové drtě. Jsme výrobci regranulátu Remistyrenu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Ekologická likvidace aut a autovraků - výkup starých a nepojízdných aut
Společnost JM - KOVY s.r.o. z Bruntálu se zaměřuje na ekologickou likvidaci aut a autovraků. Vykoupíme staré a nepojízdné automobily.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Sběr druhotných surovin, kovošrot, výkup šrotu, kabelů, elektromotorů
Výkupem, dopravou a zpracováním druhotných surovin, výkupem železa a železného šrotu, kabelů, elektromotorů a mnoho dalšího se zabývá společnost IB - MET s.r.o., v okrese Znojmo.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Ekologická likvidace vozidel bez ohledu na značku - bezplatná, autovrakoviště
Ekologickou likvidaci vozidel v okolí Ostravy, která je navíc bezplatná zajišťuje společnost Trojek a.s. s autovrakovištěm v Ostravě - Mariánských Horách.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Kontejnery ke třídění kovového odpadu  jako jsou plechovky, konzervy a další - EKO-KOM a.s.
Společnost EKO-KOM a.s. se zabývá tříděním a recyklací odpadu, mezi nějž patří i třídění kovového odpadu do šedých kontejnerů určených pro kov.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Bezhotovostní výkup železa, sběr, svoz a zpracování kovového odpadu, kovošrot
Specialistou na zpracování, sběr a svoz kovového odpadu, na výkup železa a kovošrotu je společnost Centromat s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné.
CENTROMAT s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků - snadno, rychle a bez starostí
Ve společnosti HULMAN - kovošrot s.r.o. v Pohořelicích se postarají o ekologickou likvidaci Vašeho autovraku snadno, bez zbytečného čekání a ještě Vám za něj zaplatí.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Zpracování plastových odpadů z výroby, recyklace plastových materiálů
Firma Remiva s.r.o. z okresu Kroměříž se zaměřuje na zpracování plastových odpadů z výroby. Na moderní recyklační lince provádí recyklace plastových materiálů.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Recyklovaný, tříděný stavební odpad, prodej stavebního recyklátu
U firmy Martin Zelina je na prodej tříděný recyklovaný stavební odpad, nabízíme zájemcům z regionu Zlín odběr stavebního recyklátu - cihelného, betonového.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výkup autovraků, autovrakoviště  - ekologická likvidace vozidel
Firma JM - KOVY s.r.o. se v okolí Bruntálu a Krnova zaměřuje na výkup autovraků. Provozujeme sběrnu a autovrakoviště, kde provádíme ekologickou likvidací vozů, technologických celků a strojů.
JM - KOVY s.r.o. Kovošrot Bruntál
Vyřazené autobaterie - sběr, zpracování a výkup za skvělé ceny
Výkup a sběr vyřazených autobaterií za skvělé ceny zajišťuje společnost Trojek a.s. v Otrokovicích a okolí Zlína. Kromě výkupu zajišťujeme také jejich kvalitní zpracování.
Trojek, a.s. Otrokovice
Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu Zlín, Kroměříž
V obci Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže můžete využít Recyklační dvůr na zpracování stavebního odpadu a suti ze stavby.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Transform Lázně Bohdaneč – Efektivní recyklace plastových odpadů
Společnost Transform Lázně Bohdaneč nabízí efektivní recyklaci plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992.
Infoservis EKO-KOM - rady a doporučení pro odpadové hospodářství
Zajímají vás informace o odpadovém hospodářství? Sledujte rady a doporučení firmy EKO-KOM, a.s. která spolupracuje na projektech a pořádá různé vzdělávací projekty na školách.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kovový odpad, šrot - úprava, zpracování, výkup, odvoz, kompletní servis
Společnost Trojek a.s. v Opavě se specializuje na kovový odpad a šrot, který dále upravuje, zpracovává a odváží. Vykupujeme tento odpad a zajišťujeme jeho kompletní servis.
Trojek, a.s. Opava
Výkup firemních odpadů a zpracování kovošrotu – snadně a výhodně
Firma HULMAN – kovošrot s.r.o. se sídlem v Pohořelicích, se zabývá výkupem firemních odpadů a zpracováním kovošrotu a zaručí kvalitně odvedenou práci.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Výkup kabelů a elektroodpadu - výhodné ceny, vážení na digitálních váhách
Výkup měděných, hliníkových kabelů a elektroodpadu Vám za velmi výhodné ceny zajistíme u naší společnosti OPAMETAL s.r.o. ve Znojmě. Vykupovaný materiál pečlivě zvážíme na přesné digitální váze.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Znojmo
EKO-KOM, a.s. - nejvýznamnější hráč na trhu s obalovými odpady
EKO-KOM, a.s. je společnost, která se v České republice zabývá provozováním systému sběru a recyklace obalových odpadů. Společnost byla založena v roce 1997.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kovošrot Lanškroun, vykupujeme použité olověné baterie, železo, kabely
V naší provozovně můžete odevzdat zdarma nepotřebné elektrospotřebiče - mimo televizorů a monitorů, vykupujeme železný odpad, barevné kovy, výkup kabelů, olověných baterií.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výroba plastové recykláty - regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA
Firma REMIVA je zpracovatel plastových odpadů z výroby ve Zlínském kraji. Vyrábí plastové recykláty, regranuláty PP, HDPE, HIPS, ABS, PC/ABS, POM, PMMA. Využití mají v různých odvětvích průmyslu.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Vrakoviště - likvidace autovraků moderní technikou s ekologickým zpracováním
Likvidaci autovraků provádí společnost Trojek a.s. v Ostravě, Mariánských Horách. Naše vrakoviště je vybaveno moderní technikou a autovraky zpracováváme výhradně ekologicky.
Trojek, a.s. Ostrava - Mariánské Hory
Kovový odpad, železný šrot – výkup a zpracování za výhodné ceny
Výkup a zpracování kovového odpadu a železného šrotu v Ostravě za výhodné individuální ceny realizuje firma CENTROMAT s.r.o. Na zpracování odpadu používáme nejmodernějšími technologie.
CENTROMAT s.r.o.
Recyklace, zpracování zbytkového stavebního odpadu a suti
Ohledně recyklace, zpracování suti a jiného stavebního odpadu můžete oslovit firmu Martin Zelina Míškovice nedaleko Zlína i Kroměříže. Zajistíme vše spojené se recyklací.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Výroba a prodej krmiv pro zvířata, kafilérie, zpracování živočišného odpadu, asanace
Kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata vyrábí společnost AGRIS spol. s r.o. sídlící v obci Medlov v Jihomoravském kraji. Dodáváme krmiva od masokostní přes krevní až po drůbeží moučku.