Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Kovošrot - výkup železa, barevných kovů a železného odpadu za skvělé ceny
Navštivte kovošrot OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě, kde od Vás vykoupí železné i barevné kovy, včetně kovového odpadu a šrotu za výhodné výkupní ceny.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Rozpalování a dělení nadrozměrných kovových celků pro snadnější přepravu a likvidaci
Na rozpalování a dělení nadrozměrných kovových celků pro snadnější přepravu a likvidaci se zaměřuje specialista na zpracování kovového odpadu – HULMAN - kovošrot s.r.o. působící v Pohořelicích.
HULMAN - kovošrot s.r.o.
Kovošrot Valašské Meziříčí - výkup, prodej, sběr a zpracování kovového odpadu
Výkupem, sběrem a kompletním zpracováním kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou ve Valašském Meziříčí, která poskytuje kvalitní služby i těm největším ocelářským firmám.
Trojek, a.s. Valašské Meziříčí
Ekologická likvidace vozidla, vyřazení z evidence a jeho odvoz na vrakoviště
Komplexní služby týkající se odvozu autovraku na vrakoviště, ekologickou likvidaci a zajištění vyřazení vozidla z evidence zajišťují profesionálové ze společnosti Autovrakoviště Šenk z Letovic.
Jiří Šenk Autovrakoviště Blansko
Demolice, likvidace kovů a objemných kovových celků
Specializací Sběrny Havířov jsou demolice a likvidace kovů, ať už průmyslové pece, haly, dopravníky, ocelové komíny. Práce provádíme především v regionech Ostrava, Karviná, Frýdek Místek.
Sběrna Havířov
Výkup aut a autovraku s ekologickou likvidací
Společnost EKOMORAVA vykupuje pojízdná auta a nepojízdné autovraky, zařídí ekologickou likvidaci. Odtah vozidla nonstop. Pro zákazníky ze Vsetína a Rožnova pod Radhoštěm odtah zdarma!
EKOMORAVA Bc. Zdeněk Filip
Výkopové práce, recyklace stavební suti a prodej recyklátu v ZDV Fryšták
Středisko mechanizace ZDV Fryšták nabízí pro firmy i veřejnost z regionu Zlín provedení recyklace stavební suti, prodej recyklátu i výkopové práce.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
ABA-AZA s.r.o.: Váš spolehlivý partner v recyklaci a výkupu v Trutnově
V ABA-AZA s.r.o. přeměňujeme odpad na zdroj: výkup železa, barevných kovů, papíru, autobaterií, ekologická likvidace autovraků a prodej ekologických briket a pelet.
ABA-AZA s.r.o. Druhotné suroviny Trutnov
Doklad o ekologické likvidaci vozu Vám umožní vyřazení vozidla z provozu, odhlášení z registru vozidel
Firma Salvage-UH s.r.o. provozuje Autovrakoviště Kunovice - vystaví vám po převzetí vozidla doklad o ekologické likvidaci vozu, je nutný k odhlášení z registru vozidel a vyřazení vozidla z provozu.
Salvage-UH s.r.o. Autovrakoviště Kunovice
Služby separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu
Chcete chránit životní prostředí? Společnost Ekoselect a.s. vám nabízí komplexní služby v oblasti separovaného sběru odpadu, třídění a recyklace odpadu.
Ekoselect a.s.
Biologický odpad-svoz a likvidace bioodpadu v regionu Olomoucký kraj
Firma ROBICONT Chropyně obstará svoz a likvidaci bioodpadu v okrese Přerov, Prostějov. Zajistíme přistavení kontejneru na biologický odpad na domluvené místo.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Drtička kabelů - inovativní řešení pro ekologické zpracování kabelů s Kovošrot Pirkl
Kovošrot Pirkl přináší revoluční metody v oblasti zpracování kabelů, včetně použití moderní drtičky kabelů, která zajišťuje efektivní a ekologickou recyklaci.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů
Společnost TROJEK, a.s. Vám jako nejvýznamnější tuzemská firma s nejvyšší technickou vybaveností v České republice exkluzivně nabízí výkup, prodej a zpracování kovového odpadu a barevných kovů.
Trojek, a.s. Ostrava - Přívoz
Výroba compoundů plněných skelným vláknem - nová compoundační linka
Ve firmě REMIVA, s.r.o. je nově instalována compoundační linka pro výrobu compoundů plněných skelným vláknem. Volnou kapacitu tedy můžeme nabídnout novým i stálým zákazníkům nejen ve Zlínském kraji.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Odvoz, likvidace odpadu pro firmy, města, domácnosti
Firmy, města i domácnosti produkují komunální, biologický a jiný odpad, v regionu Zlínský a Olomoucký kraj se postará o přistavení kontejneru, svoz a likvidaci odpadu společnost ROBICONT Chropyně.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Výkup plastového odpadu - plastový technologický odpad z výroby vykoupíme a zpracujeme
Ve firmě Remiva s.r.o. se zabýváme výkupem plastového odpadu. Vykoupíme a zpracujeme plastový technologický odpad z výroby. Spolupracují s námi firmy převážně z lokality Zlínský, Jihomoravský kraj.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Ekologická likvidace autovraků, nepojízdného vozidla a vystavení potvrzení
FERRUM s.r.o. s provozovnou v Táboře je certifikovanou firmou, která zajistí ekologickou likvidaci nepojízdného vozidla včetně vystavení originálního potvrzení zdarma.
FERRUM s.r.o.
Kovošrot Kolín - výkup, sběr, odvoz a ekologické zpracování kovového odpadu
Sběrem, výkupem, odvozem a ekologickým zpracováním železného, neželezného barevného kovu a dalšího kovového odpadu se zabývá společnost Trojek a.s. s provozovnou v Kolíně.
Trojek, a.s. Kolín
Likvidace odpadů, výkup železného šrotu - Váš partner pro výkup odpadu
Váš partner pro výkup železného odpadu je firma CENTROMAT s.r.o. z Ostravy, kde se Vám postarají o likvidaci odpadů a výkup železného šrotu a kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Lisování, tváření plastů, zpracování plastových odpadů z výroby
Využijte firmu Remiva Chropyně, která má moderní stroje na lisování a tváření plastů a zpracování plastových odpadů z výroby tak vyřeší za Vás.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Vyvýšené záhony z materiálu Traplast™ Vám umožní pěstovat rostliny na balkóně i před domem
Společnost Transform, a.s. z Lázní Bohdaneč se zabývá recyklací plastového odpadu a nabízí pro Vás pěstební kompostéry z materiálu Traplast™.
Svoz a likvidace bioodpadu v regionu Zlínský kraj-biologický odpad
Společnost ROBICONT Chropyně zajišťuje v regionu Kroměříž, Zlínský kraj přistavení kontejneru na biologický odpad a následný svoz a likvidace bioodpadu.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Recyklace pěnového polystyrenu do formy regranulátu - Remistyren
Společnost Remiva s.r.o. z regionu Kroměříž, se zabývá recyklací pěnového polystyrenu do formy regranulátu, který dále prodává pod názvem Remistyren. Všechny dodávané granuláty jsou homogenizovány.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů
Recyklace, skládkování stavebních odpadů - odvoz odpadů ze stavby
Kamenolom Žlutava provádí recyklace, skládkování stavebních odpadů. Postaráme se o odvoz odpadů ze stavby - dopravu zajistíme v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Compoundace plastových materiálů-výroba, plastových compoundů, kompozitů na míru
Při zpracování plastových materiálů přichází s novou technologií Compoundace firma REMIVA, z regionu Kroměříž-Zlínský kraj. Jde o výrobu plastových compoundů, kompozitů na míru zákazníkovi.
REMIVA, s.r.o. Výroba plastových compoundů, regranulátů