Recyklace a likvidace odpadů je přirozenou součástí našeho života a o jejich zpracování se profesionálně a odborně starají specializované firmy s ohledem na životní prostředí. Jedná se především o svoz komunálního odpadu, recyklace, spalovny, chemicko-fyzikální či biologické likvidace, specializované deponie.

Výkup barevných kovů | Jičín, Sobotka, Jičíněves, Nová Paka, Ostroměř
Kovošrot Vokšice vykupuje veškeré barevné kovy. Jste-li z Jičína, Sobotky, Jičíněvsi, Nové Paky, Ostroměře nebo odkudkoliv jinud neváhejte k nám dovézt Vaše, železo nebo jiné sběrné suroviny. Vykupujeme, sbíráme a svážíme: - odpadové suroviny, odpady - železo, barevné kovy - kabely - elektromotory S ocelovým odpadem a barevnými kovy ...
Likvidace nebezpečného odpadu vám nemusí dělat vrásky - Praha
Průmyslové závody často produkují nebezpečné odpady, které nestačí vyhodit do popelnice či kontejneru. Naopak. Nebezpečné odpady v podobě autobaterií, olejů, elektrických součástek či biologických odpadů mohou být totiž velmi škodlivé a likvidace nebezpečného odpadu by neměla být podceňována. Nevíte si s v otázkách likvidace nebezpečného odpadu ...
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů
Svoz a likvidace velkoobjemových odpadů a sutí, výkup a zpracování odpadů, ekologická likvidace odpadů od firmy Trecha Jiří v Hodoníně.
Výkup kovů – sběr a likvidace kovošrotu a stavebních konstrukcí
Výkup kovů – sběr a likvidace kovošrotu a stavebních konstrukcí – Michal Pirkl Sázava u Lanškrouna - výhodně a spolehlivě vykupujeme kovový odpad
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Sběrné suroviny Hluboká nad Vltavou - výkup, prodej a likvidace odpadů
Je vaše domácnost zahlcena nejrůznějšími odpady? Už dlouho se chystáte na velký úklid, ale stále se k němu nemůžete rozhoupat? Přemýšlíte, kam byste odpad uložili?
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Kovošrot - sběr druhotných surovin, železného šrotu, barevných kovů, baterií a papíru
Kovošrot - sběr druhotných surovin, železného šrotu, barevných kovů, baterií a papíru - Kovošrot JARÝ s.r.o. Pardubice, Hradec Králové
Likvidace autovraků - zařídíte jednoduše ve městě Žamberk
Likvidace autovraků - zařídíte jednoduše ve městě Žamberk. Chcete staré auto vyměnit za nové? Máte doma vozidlo zralé k likvidaci? Pokud jste z Žamberka a okolí, využijte služeb Suroviny Plundra, kde se zabýváme likvidací a výkupem autovraků. Ať se jedná o auto nákladní či osobní, postaráme se o ekologickou likvidaci autovraků všech značek. Máte ...
Výkup papíru a kovového odpadu Hluboká nad Vltavou - likvidace druhotných surovin
Petr Novák s.r.o. se zabývá výkupem papírů, kovového odpadu i skartací dokumentů, výkupem a likvidacemi odpadů a druhotných surovin od firem, ale i soukromých osob zajišťuje v Hluboké nad Vltavou.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Třídění odpadů v domácnosti - jak na to? - poradí Vám společnost EKO-KOM, a.s.
Jak správně nakládat s odpady v domácnosti poradí společnost EKO-KOM. Recyklovatelný odpad vyhozený do směsného je znehodnocen a nemá šanci na další užití v podobě nového výrobku.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Výkup a likvidace odpadů Hluboká – sběrový papír, kovový odpad, skartace, výkup papíru
Hromadí se Vám ve firmě či domácnosti nepotřebný sběrový papír, kovový odpad nebo Vám zabírají místo jiné odpady? S likvidací odpadu Vám pomůže společnost pana Nováka.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Zbavte se účelně kovového odpadu Kovošrot Michal Pirkl | Lanškroun
Zbavte se u nás účelně zbytečného a nepotřebného kovového odpadu, vykupujeme nerez, litiny, ocel, barevné kovy, vykupujeme použité olověné baterie.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Demontáž a dekontaminace technologických celků - Praha
Zákazníci z oblasti strojírenství, chemického průmyslu, ale i majitelé nebo správci obytných a užitkových komplexů mohou využít demontáže a dekontaminace technologických celků od společnosti ALFA System. Díky speciálnímu vybavení a zkušenostem v oboru jsme totiž schopni zajistit dekontaminace a demontáž technologických celků v jakémkoli prostředí ...
Zajištění likvidace návykových látek a odpadů ze zdravotnických zařízení
O odstranění odpadů ze zdravotnictví, stejně tak jako návykových látek se postará firma TERPES. Zajišťujeme odvoz, přepravu i převoz k likvidaci do spalovny nebezpečných odpadů.
Výhodný sběr a recyklace svítidel, světelných zdrojů EPRO | Trutnov
Zajistíme rychlý sběr a nebo recyklaci svítidel i světelných zdrojů - provádíme elektroinstalace, elektromontáže Dvůr Králové, Trutnov, Hostinné - EPRO Trutnov s.r.o.
Soutěž nakrmte plastožrouta - sběr a výkup víček z PET lahví pro školy i školky
Soutěž - Narkmte plastožrouta pořádá společnost Jelínek - Trading s.r.o. a cílem je sběr a výkup víček z PET lahví, kterých se mohou zúčastnit všichni, školy i školky.
Drcení větví a kmenů z ořezů stromů - štěpkování  | Dvůr Králové nad Labem
Provádíme drcení větví a kmenů z ořezů stromů, větví ze živého plotu až do průměru 250 mm
Kovošrot | Štíty, Jablonné, výkup kovového odpadu, peníze na účet
Vrácením kovového odpadu do našeho kovošrotu chráníte přírodní prostředí, vykupujeme kovový odpad, železo, hliník, měď, bronz, mosaz, olovo, zinek, cín, kabely, vykupujeme použité olověné baterie.
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Výkup barevných kovů - výkup a likvidace kovů,  výkup šrotu v Pardubicích za ty nejlepší ceny
Výkup barevných kovů za přijatelné ceny - výkup a likvidace kovů, Kovošrot Jarý - výkup šrotu v Pardubicích za ty nejlepší ceny v okolí
Snadno a rychle likvidujte auta ekologicky
Povinná likvidace aut proběhne snadno, rychle a navíc ekologicky. Josef Vilímek je plně certifikovanou firmou co má mnoho zkušeností z ekologickou likvidací vozidel. Není nic jednoduššího než přijet s ojetým autem k nám a my se o vše postaráme. Vaše stávající auto dojezdilo a nevíte co s ním? Po celém Královéhradeckém kraji včetně Hradce ...
Skartování dokumentů Teplice - spolehlivé znehodnocení papíru , dokumentů i tajných spisů
Pokud máte staré a neplatné dokumenty, kterých se chcete zbavit, ale obsahují osobní údaje, je třeba zajistit, aby je nikdo nemohl opětovně složit a zneužít. Ideálním řešením je skartace.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Skartování citlivých dokumentů - spolehlivé znehodnocení i tajných spisů
Skartování citlivých dokumentů a spolehlivé znehodnocení tajných spisů vám zajistí firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě. Samozřejmostí je možnost přítomnosti v celém průběhu skartace.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Ekologická likvidace aut Náchod – Vilímek Kostelec
Likvidace aut lze provést zcela ekologicky. Ve zkušených rukách firmy Vilímek Kostelec se o vaše ojeté auto dobře postaráme. Perfektní zkušenosti nám umožňují výkup a následnou likvidaci aut provést co nejlépe. Ekologická likvidace aut je dostupná nejen z Kostelce, ale i z Náchoda. Firma Josef Vilímek z Kostelce nad Orlicí nabízí ekologické ...
Pravidelný odvoz směsného komunálního odpadu, údržba městských komunikací Praha
Hledáte vhodnou firmu na odvoz odpadu? Potřebujete si pronajmout kontejner nebo potřebujete pomoci s údržbou komunikace? Tyto služby nabízí společnost AVE CZ, odborník na komunální odpad.
Výkup druhotných surovin Praha - papíru, plastu, železa, železného šrotu, barevných kovů...
Druhotné suroviny vykupuje a dále zpracovává společnost AVE CZ odpadové hospodářství. Provádíme svoz a výkup surovin po celé ČR, záleží jen na Vás,kam nás povoláte.