Bezpečnostní agentury zajistí fyzickou ostrahu objektů a majetku pomocí patrolovací služby nebo připojením na pult centrální ochrany, diskrétní osobní ochranku, bezpečnostní opatření při převozu finanční hotovosti a celebrit nebo můžete využít detektivních služeb či zajištění bezpečí při pořádání veřejných akcích.

Služby koordinátora na staveništi – bezpečnost zdraví při práci
Přemýšlíte, zda musíte mít na své stavbě koordinátora BOZP? Firma pana Ing. Michaela Bernarda, Vám tyto otázky zodpoví a rovnou služby koordinátora zajistí.
Přeprava finančních hotovostí Beroun
Bezpečná přeprava a ostraha peněz a cenností, ochrana osob a majetků, komplexní bezpečnostní služby pro firmy i osoby ve Středočeském kraji.
Služby ochrany majetku a osob, bezpečnostní služby, detektivní služby, montáže elektronických systémů
Společnost Safe point s.r.o. nabízí služby v oblasti ochrany majetku a osob, detektivní služby, bezpečnostní služby a montáže elektronických systémů.
Poradenská a zprostředkovatelská činnost, pohledávky, finanční služby, detektivní služby, burza pohledávek
PROkontakt s.r.o. Zlín se zabývá poradenstvím v oblasti řešení a správy pohledávek v i po lhůtě splatnosti včetně burzy pohledávek, poskytováním finančních služeb a detektivními službami.
PROkontakt, s.r.o. řešení a správa pohledávek Zlín
Bezpečnostní Služba Černý Šerif Praha, střežení objektů, kontrolní systém P.E.S., převoz peněz
Společnost CBS je bezpečnostní službou postavenou na profesionální bázi. Ve své činnosti vychází ze zkušeností a opírá se o mnohaletou praxi ZSD INTERNATIONAL v Mnichově.
Security, bezpečnostní služba Tachov, bezpečnostní doprovod, přeprava peněz, prohlídky prostor
Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní a úklidové služby, zajistíme bezpečnostní doprovod, přeprava peněz, prohlídky prostor a mnoho dalšího.
Bezpečnostní agentura - komplexní služby ostrahy osob, majetku a objektů
O bezpečnost vaši, vašeho majetku i vašeho pozemku či objektu se postará spolehlivá bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY, která působí nedaleko Brna a Mikulova.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Ochrana osob a majetku - ostraha objektů, instalace EZS, kamerové systémy
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje zákazníkům v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj komplexní řešení v oblasti ochrany osob a majetku - ostrahu objektů, instalace EZS, kamerové systémy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Připojení na pult centrální ochrany - efektivní dálková ostraha průmyslových objektů, bytů a firem Praha
Efektivním nástrojem dálkové ostrahy a ochrany průmyslových objektů, ale i rodinných domů nebo firem je připojení na pult centrální ochrany. Tuto službu nabízí společnost ELZA-TECH s.r.o. z Prahy.
Ochrana majetku - váš majetek bude v bezpečných rukou naší agentury
Ochranu Vašeho majetku, ať už se jedná o převoz hodnotného zboží nebo ochranu průmyslových a firemních objektů pro Vás zajití znojemská firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Bezpečnostní a úklidová agentura z Prahy
Hlídání majetku a osob, zajištění personální bezpečnosti, zabezpečení majetku nebo společenských akcí, úklidové služby všeho druhu, mytí oken a praní.
Bezpečnostní a detektivní agentura Olomouc, ochrana osob a majetku, převoz cenin, doprovody
Agentura KONDOR 112 je soukromou privátní detektivní a bezpečnostní agenturou, s působností na celém území České republiky i na území členských států Evropské unie.
Spolehlivá údržba a ostraha majetku
Bezpečnost vašeho objektu a personálu je pro vás tím nejdůležitějším? Zajištění úklidových prací také? Využijte služby naší firmy LVL Services s.r.o.
Profesionální kontrola nemocných a pracovně neschopných osob pro zaměstnavatele
Společnost SIDA s.r.o. provádí kontrolu nemocných a práce neschopných osob pro zaměstnavatele. Služby realizujeme na základě uzavřené smlouvy o provádění kontrol v Přerově, Olomouci a Vyškově.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní agentura Zlín, fyzická ostraha objektů, převozy osob a cenností, sledování vozidel
Společnost CZ-GUARD s.r.o. ze Zlína je jedničkou v poskytování kvalitních bezpečnostních řešení včetně ostrahy nemovitostí, převozu cenností, sledování vozidel.
Bezpečnostní agentura Praha, VIP security service, fyzická a technická ostraha, převoz cenin
Nabízíme kompletní bezpečnostní služby všem, kteří chtějí nebo potřebují chránit svůj život, zdraví či majetek - CENTR GROUP, a.s. Praha.
Soukromá bezpečností agentura Plzeň
Veškeré služby v oblasti zabezpečení a fyzické ostrahy objektů a nemovitostí nabízí soukromá bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová z Plzně.
Bezpečnostní služby, zajištění bezpečnosti na veřejných akcích
Střežení majetku, zajištění bezpečnosti na shromážděních, v obchodních centrech či při transportu peněz realizuje Civilní Bezpečnostní Služba-CBS s.r.o.
Detektivní služby Kladno
Komplexní detektivní služby, sledování a pátrání po osobách a věcech. Rychlé jednání, diskrétnost a profesionalita. Detektivní služby Vám poskytuje naše společnost USIR s.r.o. z Kladna.
Bezpečnostní a detektivní služby, střežení objektů
Bezpečnostní práce, střežení firem, areálů a obytných domů, pátrání po osobách, prověřování nemovitostí, vyhledání odcizených věcí to vše zvládne BPP Innoxius s.r.o.
Bezpečnostní služby, pult centrální ochrany Praha, elektronické bezpečnostní systémy
Bezpečnostní služby, pult centrální ochrany Praha, elektronické bezpečnostní systémy, kamerový dohled, monitoring, zabezpečení vozidel, alarmy, kamery.
Zabezpečení objektu, údržba majetku, bezpečnostní společnost, ostraha, psovodi
Zabezpečení jakéhokoli objektu, pult centrální ochrany, ostraha a údržba majetku od bezpečnostní společnosti LVL Services s.r.o., Praha 1 – Nové Město
Ostraha rodinných domů, bytů a komerčních prostor - spolehlivá bezpečnostní agentura
Ostrahu rodinných domů, bytů a komerčních prostor v Prostějově, Vyškově i Olomouci zajišťuje spolehlivá bezpečnostní agentura SIDA s.r.o. My Váš majetek ochráníme.
SIDA s.r.o. Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní služby, ostraha majetku, kamerové systémy
Zabezpečení budov a majetku za pomoci kamer, termo terminálů, automatických vrátnic i dálkového dohledu pultu centralizované ochrany - ABAS IPS Management s.r.o.
Bezpečnostní služby Kladno - ochrana osob, cenin, majetku, nemovitostí
Ochrana a fyzická ostraha nemovitostí, cenného majetku, strojů, osob, dozor na organizovaných akcích zajišťuje bezpečnostní agentura Usir s.r.o., Kladno.