Balící služby nabízí nejen dárkové tašky, balicí papíry, dárkové koše, ozdobné krabičky, originální dekorativní balení dárků, ale také ruční exportní balení sypkých, tekutých výrobků nebo produktů nepravidelného tvaru pro přepravu a prodej do sáčků, beden, smršťovací folie nebo obálek.

Balení dopravních prostředků
Realizujeme balení dopravních prostředků pro přepravu. Přiložené foto je trolejbus ze Škody Plzeň, který byl po železnici přepravován do Uzbekistánu. Podobným způsobem tj do tepelně smrštitelné folie, lze zabalit automobily, autobusy nebo i lodě.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kompletace reklamních předmětů okr. Sokolov
Etiketování, balení a drobná modeláž. Kompletace reklamních předmětů.
Strojní a ruční kompletace zásilek Praha
Aktina kontakt spol. s r.o. poskytuje také kompletaci zasílek. Kompletace zásilek: - Výkonná strojní kompletace - Ruční kompletace všech druhů zásilek - Strojní párované vklady s bezpečnou kontrolou BAR nebo OMR kódy - Balení do fólií - Vlepování předmětů na pozici (vlepování karet, CD…) - Polepování ...
Exportní balení do beden a kontejnerů Praha
Nabízíme exportní balení do beden a kontejnerů. Díky našim řešením se Vaše výrobky bezproblémů a bez poškození dostanou na místo určení kdekoliv na světě. Při transportu a skladování je nutné chránit výrobek před: - mechanickým poškozením - vlivy okolního prostředí. Před mechanickým poškozením chrání výrobky: - bedny - palety - spárové ...
Obaly pro potravinářský kosmetický farmaceutický průmysl Trutnov
Zajistíme pro Vás kvalitní tisk, laminaci a balení Vašich výsledných produktů. Obaly potiskujeme a zároveň vyrábíme, jsme schopni dopravit obaly po celé Evropě. Obaly vyrábíme zejména pro kosmetický, potravinářský a farmaceutický průmysl.
Kompletace reklamních materiálů Czech Republic.
Nabízíme kompletaci reklamních materiálů, balení a drobnou montáž, etiketování.
Výroba aromavisaček a potisk reklamních předmětů
Výroba aromavisaček dle požadavků klienta - voňavá reklama. Potisk nejen reklamních předmětů tampoprintem. Zakázkové montáže a balení pro vaši firmu.
Balení vánočních stromků
Balení vánočních stromků a potřeby pro balení: - balící sítě - balení vánočních stromků - balení stromků smrk - balení stromků jedle - balení stromků borovice - balicí zařízení na stromky - balicí zařízení na vánoční stromky - balička na stromky - balička na vánoční stromky - strojní baličky vánočních stromků - balicí sítě na ...
Čalounictví Šantorová Yvetta
Jazykové korektury, tvorba textů - webové stránky, marketing, PR
Nabízím jazykové služby: korektury diplomových a bakalářských prací (cenové zvýhodnění), korektury firemních tiskovin a materiálů, předtisková textová příprava dokumentů, tvorba textů pro webové stránky, prezentační a marketingové účely, korektury beletristických textů.
Módní Přehlídky, umělecká vystoupení, focení
Nabízíme provedení reklamy formou Módních Přehlídek, hostesek. Dále nabízíme umělecká vystoupení všeho druhu vhodné na plesy, firemní akce, narozeniny, večírky apod. Dále nabízíme nafocení zboží a nabízíme i modelky ( dívky, muže i děti ) k reklamním a propagačním účelům.
Balení výrobků do plastových fólií Praha
Společnost RECOM, spol. s r.o. nabízí balení různých druhů výrobků do čirých i barevných plastových fólií za použití moderních technologických balicích strojů. Balení např. těchto výrobků: - časopisy - knížky - letáky - katalogy - VHS kazety - audiokazety - rámečky - fotografie - kosmetika - hračky - drogistické zboží - textilie. ...