POLAS VIDEO STUDIO
Pohřební služba Fric s.r.o.
Velkoplošný a digitální tisk reklam pro vaši firmu od ROMMY AGENCY
Společnost ROMMY AGENCY se zabývá reklamním servisem a vytiskne pro Vás velkoplošné digitální reklamy, které lze aplikovat na desky, auta, výlohy a další.
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Návrhy a projektování obchodních, průmyslových, komerčních objektů a staveb
Zkušení architekti a projektanti z architektonické kanceláře DISprojekt, s.r.o. vytváří návrhy a projekty pro veřejné stavby. Navrhujeme obchodní a průmyslové stavby či komerční objekty a bytové domy.
DISprojekt, s.r.o.
Půjčovna svatebních šatů - výjimečné modely romantické krajkové, zdobené, elegantní i extravagantní šaty, boho styl
Navštivte Svatební studio GABRIELA Zlín - Želechovice nad Dřevnicí a vyberte si zde svatební šaty, které vám dodají osobitost a styl. Máme výjimečné modely - krajkové, zdobené i extravagantní šaty.
Svatební studio GABRIELA Zlín Gabriela Bělíčková
Pohřeb, obřad, kremace - zařízení a sjednání kompletních pohřebních služeb
Ztráta blízké osoby je vždy velmi smutná a bolestivá událost. V těchto nelehkých chvílích Vám pomůže pohřební služba Charón spol. s.r.o. z Ostravy, která se postará o kompletní zařízení pohřbu.
Charón spol. s r.o. Pohřební služba Ostrava
Architektonická kancelář, projektová dokumentace, poradenství, autorský a technický dozor, Praha
ATELIER 6, s.r.o. je architektonická kancelář, která má mnohaleté zkušenosti. Zajišťuje veškeré činnosti spojené s návrhem, povolením, přípravou a kontrolou realizace stavby.
ATELIER 6, s.r.o. architektonická kancelář
Doprava zboží do Švýcarska, Itálie - přepravní služby kvalitně, bezpečně a spolehlivě
Pokud potřebujete kvalitně, bezpečně a spolehlivě přepravit zboží do Švýcarska nebo Itálie, pak je jednoznačně firma JONAS SPEED s.r.o. správnou volbou. Zajistí přepravní služby a komplexní servis.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Přenosné stojany a poutače s potiskem i bez potisku - Světelný box LED BOX light
Přenosné stojany a poutače s jednostranným, oboustranným potiskem nebo bez potisku v podobě světelného boxu LED BOX light má ve svém bohatém sortimentu společnost Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Volná pracovní místa - hledáme řidiče pro vysokozdvižné vozíky - řidič VZV
Společnost Personal fabric je profesionální agentura práce, která našla zaměstnaní již mnoha lidem po celé České republice a pomůže najít zaměstnání i pro Vás. Aktuálně hledáme například řidiče VZV.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Výkup barevných kovů za výhodné ceny
Sběrna Havířov provozuje kovošrot. Zajišťujeme výkup barevných kovů - měď, mosaz nebo hliník. Vzhledem k výhodným cenám naši provozovnu v Havířově navštěvují zákazníci z Bohumína či Karviné.
Sběrna Havířov
EFFI systems - kapsy a kapsáře pro úklidové pomůcky, zefektivnění práce při úklidu
EFFI systems - systém kapes a kapsářů pro umístění úklidových pomůcek, které navíc pomáhají k zefektivnění práce při úklidu, používá firma ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o.
ALFA - BETA servis úklidové služby s.r.o.
Řezaná fóliová reklama – pro polepy aut, reklamních tabulí nebo prosklených ploch
Potřebujete polepit auto, prosklenou plochu, výkladní obchodu nebo vyrobit reklamní tabuli? Řezanou fóliovou reklamu Vám zajistí a pečlivě zpracuje společnost ALMA-reklama s.r.o. z Prahy.
ALMA-reklama s.r.o.
Firemní malonákladový digitální tisk - tiskové řešení pro firmy na klíč
Společnost AGMat s.r.o. poskytuje IT služby pro klientelu z okolí Uherského Hradiště. Pro firmy zajistíme tiskové řešení na klíč - firemní malonákladový digitální tisk ve vysoké kvalitě.
Digitální trunkové rádiové sítě Hytera XPT pro komunikaci v průmyslových podnicích a na velkých akcích
Digitální trunkové rádiové sítě Hytera XPT jsou klíčové pro komunikaci v průmyslových podnicích, dopravních společnostech a při organizaci velkých akcí. Dodává je společnost DCom, spol. s r.o. z Brna.
DCom, spol. s r.o.
Pronájem výčepního zařízení Lindr včetně příslušenství
Pivní nebe v Prostějově poskytuje krátkodobý i dlouhodobý pronájem výčepního zařízení Lindr. Můžete si půjčit kompletní sestavu včetně příslušenství. Servis výčepního zařízení je samozřejmostí.
Pivní nebe Pivotéka Prostějov
Svoz obalových materiálů pro firmy a jejich následná recyklace od EKO-KOM a.s.
Společnost EKO-KOM a.s. z Prahy se zaměřuje na recyklaci odpadů a jejich následné využití pro další účely, podporuje tak třídění a recyklaci odpadů pro obce i firmy.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Aktuality a zpravodajství z Opavska - sport, kultura, krimi
Zpravodajský týdeník REGION OPAVSKO Vám přináší aktuální informace z Opavska. Zaměřuje se na aktuality ze oblasti sportu, kultury, kriminality a společnosti.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Kovošrot, sběrna a výkupna kovového odpadu - výkup starého železa
Pokud se potřebujete zbavit starého železa a kovošrotu, pak se obraťte na sběrnu a výkupnu kovů CENTROMAT s.r.o. Ostrava, která vás zbaví starého kovového odpadu a ještě vám za něj zaplatí.
CENTROMAT s.r.o.
Svěřte nám likvidaci vosího či sršního hnízda - rychlý a účinný zásah
Pokud máte problém s vosami nebo sršni, které Vám ztěžují život, neváhejte a obraťte se na firmu DEREK - Kaluža s.r.o., zabývající se likvidací vosího, sršního hnízda. Zbavte se nežádoucího hmyzu.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Objevte nejnovější trendy a produkty s AREI v roce 2024 - naše produkty oživí vaši značku
Jako specialisté na propagační předměty od 2004, nabízíme přes 5000 produktů s důrazem na kvalitu, barevnost a splnění přání klienta.
Arei reklamní předměty s.r.o. Prezentační a propagační produkty Praha
Ekologická likvidace autovraků včetně odtahu a výkupu
Ekologickou likvidaci autovraku osobního nebo nákladní automobilu za vás vyřídí firma Agilia s.r.o. Postaráme se o odtahy, výkup, ekologickou likvidaci i odhlášení likvidovaného vozu.
Agilia s.r.o. Ekologická likvidace autovraků Ostrava
Fyzická ochrana objektů a osob – bezpečnostní služby i doprovod bodyguarda na jednání
Bezpečnostní služby v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj zajistí bezpečnostní agentura B.D. SAFE, s.r.o. - fyzická ochrana osob, bezpečnostní zajištění objektů i služby bodyguarda.
B.D.SAFE, s.r.o. bezpečnostní agentura Zlínský kraj
Celotělová masáž pro těhotné i po porodu pro regeneraci těla i návrat do kondice
Svěřte se do rukou Mgr. Soni Hornychové ve Studiu Kriya masáže Zlín. S využitím speciální techniky provádíme i masáž pro těhotné a po porodu pro rychlejší regeneraci těla.
Mgr. Soňa Hornychová Kriya masáže Zlín
Analýza zranitelnosti projektu z hlediska změny klimatu
Společnost E-expert, spol. s.r.o. Vám provede analýzu a připraví dokumenty k projektu, který vyžaduje posouzení z hlediska vlivu na změny klimatu. Obraťte se na zkušené odborníky této společnosti.
E-expert, spol. s r.o.
Kosmetické studio Šárka Zpěváková Otrokovice, kosmetické ošetření pleti, čištění pleti, depilace
Kosmetické studio Šárka Zpěváková v Otrokovicích nabízí ty nejlepší kosmetické služby, ošetření a čištění pleti, masáže obličeje a dekoltu, barvení obočí a řas, včetně jejich úpravy, depilace.
Kosmetické studio Šárka Zpěváková www.kosmeticke-studio-solarium.cz
Průmyslový, reklamní potisk plechu, kovu, plastu, plexiskla, dřeva, tvrzeného skla
Společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. se zaměřuje na potisk různých materiálů - plechu, kovu, plastu, dřeva, tvrzeného skla i kartonových obalů. Využívají sítotisku a UV digitálního tisku.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj