Vinárny a vinné sklípky poskytují svým hostům příjemné zázemí a nabídku širokého sortimentu vín. Můžete si tak užít služby jako řízené degustace, ochutnávky vzorků, firemní i soukromé akce včetně jídla a zábavy. Ze široké nabídky si můžete vybrat vína bílá. červená, růžová, šumivá, dezertní, suchá, polosuchá, sladká, polosladká, přívlastková.

Firemní večírky, rodinné oslavy ve vinném sklípku s ubytováním v penzionu
Uspořádejte firemní večírky nebo rodinné oslavy v historickém Hustopečském sklípku U Radů v Hustopečích. Zajistíme občerstvení, degustaci se sommeliérem i ubytování v našem penzionu pro všechny hosty.
Rodinné vinařství jižní Morava
Příjemná atmosféra rodinného vinařství uprostřed moravských vinic, degustace, gastro večery, ubytovaní ve sklípku nebo hotelu, pořádání oslav a svateb to a ještě více pro vás chystá Vinařství Sádek.
Soukromé a rodinné oslavy s pohoštěním ve vinném sklepě s možností ubytování
Uspořádejte soukromou nebo rodinnou oslavu v Penzionu a vinném sklepě Moravská oáza ve Valticích. Zajistíme pro Vás pohoštění, cimbálovou muziku i ubytování v našem penzionu.
Večerní posezení ve vinařském dvoře s cimbálem a víny z Vinařství Fuzgrunty
Pohodový večer plný dobrého vína, pohoštění a cimbálovou muzikou k poslechu i tanci zažijete ve vinařském dvoře Vinařství Fuzgrunty.
Vinařství a penzion Fuzgrunty
Ubytování v rodinném penzionu s přátelskou atmosférou  pro skupiny a rodiny s dětmi
Hustopečský sklípek a rodinný penzion U Radů nabízí ubytování s přátelskou atmosférou pro skupiny a rodiny s dětmi. Zažijte u nás pohodlnou dovolenou v příjemném prostředí v Hustopečích.
Pořádání oslav a firemních akcí s občerstvením, someliérem a cimbálovou muzikou
Penzion a vinný sklep Moravská Oáza je ideální místo pro pořádání rodinných oslav, firemních seminářů a školení v zajímavé lokalitě Pálava na jižní Moravě.
Přátelské posezení ve vinném sklepě a ochutnávka vysoce oceňovaných vín
Posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou lahodných vín ve vinařství VÍNO HORT, s.r.o v Dobšicích u Znojma, které vlastní certifikát degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Ubytování v centru Lednicko-valtického areálu - nekuřácké pokoje, cyklotrasy, vinařské stezky
Vydejte se za poznáním Lednicko-valtického areálu a ubytujte se v Penzionu Moravská oáza v nekuřáckých pokojích. Čeká vás rozsáhlá síť cyklostezek a také vinařské stezky. Užijte si dovolenou na Moravě
Moravský vinný sklep a vinárna s posezením a pohoštěním
Jakostní moravské víno, bohaté pohoštění a skvělá zábava – to vše poskytuje moravský vinný sklep a vinárna s posezením Moravská oáza ve Valticích.
Luxusní ubytování v apartmánech ve vinařské lokalitě s vlastním vinným sklepem
Luxusní ubytování v soukromí poskytuje v okolí Bořetic Ubytování u Bystřických. Čeká na Vás pobyt ve vinařské oblasti v klimatizovaném apartmánu s vlastním vinným sklepem.
Zažijte ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě u nás
Máte-li zájem o ochutnávky vín ve vinárně nebo v degustačním sklepě, pak oslovte vinařství VINO HORT a zažijte nezapomenutelný zážitek u sklenky vína.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Příjemné posezení ve vinném sklípku doprovázené degustací se someliérem
Přijďte se svou rodinou a přáteli posedět do útulného Hustopečského sklípku, který je součástí penzionu U Radů a zúčastněte se řízené degustace s našim someliérem.
Vinotéka pořádá firemní akce, oslavy včetně cateringu, degustace vína
Vinotéka u archy Zlín pořádá firemní akce a soukromé oslavy včetně cateringu, degustace - kapacita 20 osob. K posezení si vyberete vína stáčená či lahvová a upřesníte pohoštění.
Moravské víno ve sklepě na Čejči s tradiční degustací vína
Každý návštěvník Moravy by měl ochutnat kvalitní moravské víno, a kde jinde než v samotném srdci vinařů ve sklepě na Čejči známé jako Císařské sklepy Horák.
Císařské sklepy Horák
Rustikální penzion s prostory pro pořádání svateb a vlastním vinným sklípkem
Ideálním místem pro pořádání svateb je v okolí Pálavy a oblasti Jižní Moravy penzion Pastuška, který disponuje vlastním vinným sklípkem a možností ubytování pro novomanžele.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči. Přijďte na pohárek vína.
Ochutnávka vína ve sklepě v Čejči je vždy příjemný zážitek. Císařské sklepy Horák Vás zvou - Přijďte na pohárek vína. Pan Horák Vám rád řekne jak se u nich takové výborné víno dělá.
Císařské sklepy Horák
Rodinné vinařství, řízené degustace a ochutnávka vín s prohlídkou sklepa
Prožijte zajímavý degustační zážitek formou řízené degustace vín s prohlídkou sklepa v rodinném vinařství v Mikulově. Přijďte si k nám užít ochutnávku vín.
Ubytování ve vinařství – ubytování v penzionu s vinným sklípkem
Ubytování v penzionu s vinným sklípkem a degustací vína z vlastní produkce v Mikulově – to vše Vám poskytne na jednom místě vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV s.r.o..
Přijďte si posedět do vinného sklípku a vyzkoušejte ochutnávku vín Mikulov
Hledáte-li příjemné posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín ve městě Mikulov, pak zavítejte do našeho vinařství VÍNO LÍPA MIKULOV.
Ubytování v penzionu v klidném prostředí, u Baťova kanálu - firemní akce, soukromé oslavy
V Penzionu U Hroznu ve Veselí nad Moravou oceníte klidné prostředí. Ubytování je u Baťova kanálu v blízkosti cyklostezky směr Strážnice i Bzenec. Domluvit si zde můžete i firemní akce, soukromé oslavy
Firemní akce v Lednici, Svatomartinské hody - listopad 2019
Akce v Lednici v listopadu 2019, husí hody na svatého Martina, posezení u cimbálu, předvánoční jarmark či firemní degustace vín pořádá VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Rodinné oslavy s posezením ve vinném sklípku v Penzionu U Hroznu
Penzion U Hroznu ve Velkých Bílovicích s možností posezení ve vinném sklípku je ideálním místem pro pořádání rodinných oslav a oslav s přáteli.
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní ubytování
Penzion, pension s vinným sklepem, kvalitní a příjemné ubytování ve vinařské obci Velké Bílovice v Penzionu a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi.
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy
Vinný sklep s posezením, ochutnávky vín z jižní Moravy, degustace vína a medoviny v rodinném sklípku u firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanovi ve Velkých Bílovicích.
Vinný sklep - degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny
Posezení ve vinném sklepě, degustace, ochutnávka kvalitních moravských vín a medoviny od firmy Penzion a vinařství U Hroznu - Anna a Milan Baumanov ve Velkých Bílovicích na jižní Moravě.