Vinárny a vinné sklípky poskytují svým hostům příjemné zázemí a nabídku širokého sortimentu vín. Můžete si tak užít služby jako řízené degustace, ochutnávky vzorků, firemní i soukromé akce včetně jídla a zábavy. Ze široké nabídky si můžete vybrat vína bílá. červená, růžová, šumivá, dezertní, suchá, polosuchá, sladká, polosladká, přívlastková.

Ochutnávka vína v degustačním sklípku pro cyklisty, turisty i skupiny až 30 osob
Degustaci vína vinném sklepě pro cyklisty, náhodně kolemjdoucí turisty i plánované degustace až pro 30 osob pořádá ve svém degustačním sklípku Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Poznávání krás Jižní Moravy na kole – cykloturistika s ubytováním v penzionu s vinným sklípkem
Cykloturistika napříč vinařským krajem s ubytováním v penzionu s úschovnou kol a vinným sklípkem. Penzion Rendezvous ve Valticích je ideálním výchozím bodem pro poznávání prosluněné Jižní Moravy.
Penzion Rendez vous
Vinné sklepy s ubytováním Zaječí, Jihomoravský kraj
Jedete na jižní Moravu navštívit vinné sklípky a hledáte vhodné ubytování? Chcete přijet ochutnat víno do vinných sklepů a ubytovat se ve vinném sklepě? Rodinné Vinařství Herůfek se sídlem v Zaječí se zabývá výrobou jakostních a přívlastkových vín a nabízí jak ochutnávku vín ve vinném sklípku tak i ubytování. Nabízíme širokou škálu sudových ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Firemní akce a celovečerní posezení s ochutnávkou vína ve vinném sklepě s občerstvením
Ideálním místem pro firemní akce nebo celovečerní posezení s řízenou degustací aktuálních vín včetně občerstvení je vinný sklep Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s degustací, občerstvením a ubytováním
Posezení ve vinném sklípku ve Valticích s ubytováním přímo v penzionu zajišťuje penzion a vinný sklep Moravský Sommeliér. U nás si vychutnáte řízenou degustací vína s rautem a cimbálovou muzikou.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Vinařství, degustace vína s ubytováním, kvalitní víno z jižní Moravy, vinný sklípek
Degustaci kvalitních přívlastkových vín ve vinném sklípku s občerstvením a ubytováním Vám na jižní Moravě zajistí Vinařství Herůfek z obce Zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Příjemná klimatizovaná vinotéka, kde je na prodej sudové, stáčené víno, burčák i frizzante
Vinotéka Zlatá vína s.r.o. je pro Vás otevřena Po-So od 10-22h, najdete u nás 18 druhů stáčeného vína i sezónní burčák a frizzante. Najdete nás ve Starém Městě u Uherského Hradiště ul. Brněnská 1435.
ZLATÁ VÍNA s.r.o. Vinotéka Staré Město - Uherské Hradiště
Ubytování s vinným sklepem a zvýhodněné lázeňské pobyty pro hosty
Pension Jordán poblíž Lednicko-valtického areálu je výbornou volbu ubytování s rodinnou atmosférou. Navštivte vinný sklep přímo v objektu nebo využijte zvýhodněné lázeňské pobyty pro naše hosty.
Rodinné mikulovské vinařství s možností pořádání oslav a degustací s pohoštěním
Oslavy, pohoštění, degustace vína, rodinné a přátelské sešlosti – lahodné víno a pohoštění pro Vás přichystají v rodinném mikulovské vinařství Víno Šimák.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Winebar se znojemskými i světovými víny, restaurace s vlastním vinařstvím
Ve Winebaru Chatka v centru Znojma si pochutnáte nejen na znojemských a světových vínech, ale můžete zde ochutnat i gastronomické speciality a samozřejmě víno z Vinařství Nešetřil.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Terasy Café v Liberci  - Následujte náš FB a nezmeškejte žádnou akci - přidáváme nové příležitosti, které by Vám neměly uniknout!
Chcete být v obraze s naší neustále se rozšiřující nabídkou a akcemi? Sledujte nás na našich Facebookových stránkách! U nás si můžete vychutnat kvalitní vína a občerstvení ve vinárně v Liberci.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Posezení ve vinném sklípku s ubytováním v rodinném vinařství
Posezení ve vinném sklípku v rodinném vinařství Petr Bíza zahrnuje nejen ubytování, ale i ochutnávku kvalitního moravského vína, ať už přívlastkového nebo archivního, z vlastní produkce vinařství.
Vinařství Petr Bíza
Degustace vína v historickém sklípku v Dolních Věstonicích
Vinárna a penzion u Langrů Vás zve na degustaci vína v historickém sklípku z roku 1869. Přijďte a ochutnejte naše vína.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Degustace znojemských vín v kamenných sklepech v centru města Znojma
Jedinečná znojemská vína ochutnáte ve Vinařském domě Znojmo. V našich kamenných sklepech v centru města Znojma pořádáme degustace tradičních i speciálních vín, která zrála v hliněných amforách.
Vinařský dům Znojmo Ing. Vlastimil Nešetřil, Ph.D.
Firemní akce, teambuilding, oslavy - degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě
Firemní akce, teambuildingy či oslavy narozenin můžete pořádat jako degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě, a to ve vinných sklepech První vinařská spol s.r.o. v Hustopečích.
Vinné sklepy První vinařská spol. s r.o.
Řízená degustace – ochutnávka vína s vinařem ve vinném sklípku
Degustaci vína ve formě posezení ve vinném sklípku s odborným výkladem a ochutnávkou 10 vzorků vína z vlastní produkce pořádá Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Degustace ve vinném sklepě na Jižní Moravě - apartmány s vlastním vinným sklípkem
Vychutnejte si degustaci moravských vín ve vinném sklepě ve Velkých Pavlovicích na Jižní Moravě. Každý vinný sklep má svůj vlastní apartmán, který Vás na první pohled zaujme jedinečnou architekturou.
Opilé sklepy
Vinný sklep Bořetice jižní Morava - řízené degustace s vinařem
Zpestřete si ubytování na jižní Moravě řízenou degustací vín s vinařem. Uprostřed vinic a prosluněných svahů Modrých hor v Hotelu Kraví Hora**** v Bořeticích je vám k dispozici vinný sklep.
Zavítejte do našeho vinného sklípku posedět a vychutnat si lahodná vína.
Sháníte-li místo k posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín, pak zavítejte do našeho vinařství – Víno Šimák se sídlem v Mikulově.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Uspořádání firemní akce ve Valticích - posezení pro větší skupiny, teambuilding
Posezení pro větší skupiny lidí včetně kompletního servisu zajišťuje Penzion a vinný sklep Moravský sommelier z Lednice. Uspořádejte teambuilding nebo jinou firemní akci v pohodovém prostředí.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Firemní akce, oslavy, svatby a narozeniny pořádané ve vinném sklepě
Uspořádejte firemní akci, oslavu, svatbu nebo narozeniny ve vinném sklepě ve vinařství na Jižní Moravě. Vinařství V & M Zborovský, v.o.s z Velkých Pavlovic Vám pronajímá vinný sklípek až pro 60 osob.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Stylová restaurace a vinárna v moravském stylu – tradiční moravská kuchyně i moderní gastronomie
Tradiční moravské pokrmy i kulinářské výtvory moderní gastronomie se sklenkou moravského vína si můžete vychutnat ve stylové moravské restauraci a vinárně U Langrů v Dolních Věstonicích.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Originální vinná kavárna ve vinařství, příjemné posezení ve vinotéce Velké Pavlovice
Přijďte ochutnat vynikající kávu, zákusky či zmrzlinu do originální vinné kavárny nebo si příjemně posedět ve vinotéce ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Řízená degustace prvotřídních vín ve vinném sklípku v Mikulově se zkušeným sklepmistrem
Chcete ochutnat prvotřídní vína? Pak navštivte vinný sklep U Hroznu, kde si užijete ve vinném sklípku řízenou degustaci se zkušeným sklepmistrem. Zažijte rodinnou atmosféru s ochutnávkou skvělých vín.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Rodinné Mikulovské vinařství s vlastní vinotékou, vinným sklepem a restaurací
Plánujete-li prázdniny, víkend, či pracovní teambuilding, tak právě pro vás je rodinné Mikulovské vinařství vhodným místem, kde utužovat vztahy a navíc si zde budete připadat jako doma.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova