Rozvoz jídla a donáškové služby patří k oblíbeným službám domácností i firem. Můžete si tak zajistit pestrou stravu pro domácnost i do zaměstnání a ušetřit tak čas. Z pestré nabídky si můžete vybrat klasické jídelní i minutkové menu, pizzu, sushi, těstoviny, rizota, zeleninové a ovocné saláty, dezerty, speciality české i zahraniční kuchyně.

Denní menu - velký výběr jídel včetně polévky, rozvoz, venkovní posezení
Firma Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň poskytuje vynikající denní menu. Vybrat si můžete z více druhů polévek a hlavních jídel. Zajistíme rozvoz a venkovní posezení v okolí Opavy.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Vynikající pečené speciality - šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček a sekaná
Řeznictví Marcel Durec z Opavy se zabývá vlastní výrobou a prodejem vynikajících pečených specialit. Vyzkoušejte naše šťavnatá kolena, žebra, kýta, bůček, sekanou a jiné pochutiny s možností dovozu.
Rozvoz chlazených, teplých jídel do firem, prodejen-závodní stravování
Závodní stravování v regionu Zlínský kraj, Přerov zajistí firma JOSPO Holešov. Nabízíme rozvoz teplých a chlazených jídel.
Výroba, prodej, dovoz chlazených, teplých jídel, polévek
35 druhů chlazených jídel a 4 druhy polévek nabízí firma JOSPO Holešov. Výroba, prodej i dovoz chlazených i teplých jídel domů i do firem v regionu Přerov, Zlínský kraj.
Nabídka teplých jídel, polévek-rozvoz teplé stravy domů, pro firmy
O rozvoz teplé stravy až domů či do firmy se postará v okrese Přerov, Zlín a Kroměříž firma JOSPO Holešov. Naše nabídka teplých jídel a polévek je velmi bohatá.
Rozvoz obědů a poledního menu do domácností a firem
Rozvoz obědů, denního menu do domácností "po celé Prajzké"- oblast Kravaře, Hlučín a okolí. Denní menu dle jídelního lístku 7 dní v týdnu od pondělí do neděle.
Rozvoz jídla až k Vám domů – snídaně a oběd, i bezlepkovou a vegetariánskou stravu
O rozvoz jídla kam si budete přát, se postará VITAL BISTRO v Krnově. Připravují snídaně, obědy i vegetariánskou a bezlepkovou stravu. Rozvoz zajištěn v okolí Bruntálu a Opavy i v době nouzového stavu.
Obložené bagety a racionální strava v rámci denního menu včetně rozvozu
Jídelna Mikeš z Opavy preferuje zdravou výživu a nabízí racionální stravu v rámci denního menu. Specializujeme se na výroba obložených baget a jejích následný rozvoz.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Zdravé a kvalitní potraviny od českých dodavatelů, bezlepkové potraviny, RAW food, rozvoz
Chutné a zdravé potraviny za rozumné ceny naleznete u společnosti MyFoodMarket, s.r.o. SKLIZENO v Březině. Pestrý výběr bezlepkových potravin, vegetariánských i veganských pokrmů.
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.
Chlazená hotová jídla, rauty, závodní stravování-rozvoz
Firma JOSPO Holešov zajistí chlazená hotová jídla pro závodní stravování. Připraví i teplé rauty. Postaráme se o rozvoz v okrese Kroměříž, Přerov.
Rozvoz obědů do domácností a firem
Rozvoz obědů po celém okrese Opava zajišťuje firma Mikeš a spol s.r.o. jak do domácností, tak také firem.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Nabídka chlazených, balených jídel a polévek-rozvoz, prodej
Firma JOSPO Holešov je dodavatel chlazených balených jídel a polévek v okrese Kroměříž, Přerov, Zlín. Nabídka je široká. Objednejte si rozvoz jídla do Vaší firmy, domácnosti.
Rozvoz jídel a celého chutného poledního menu pro firmy
Rozvoz teplých i studených jídel, ale také celého chutného obědového menu včetně polévky pro firmy v okolí Třebíče zajišťuje Řízkovna ze Střítěže.
Výroba a rozvoz obědů pro firmy i domácnosti, výběr z pěti jídel, čerstvé a kvalitní suroviny
Chutné obědy pro zaměstnance i členy rodiny připravuje společnost Sato Hradec Králové, v. o. s. sídlící v Jaroměři. Vaříme chutné pokrmy z čerstvých a kvalitních surovin od prověřených dodavatelů.
Rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína - sushi, kebab, pizza Na Papuči, jídlo z Makalu, KFC, McDonald až domů
Pádím.cz je tu pro Vás, pokud máte chuť nechat si dovézt jídlo domů. Zajistíme rozvoz jídla v okruhu 7km od Zlína. Objednat si můžete sushi, kebab, pizzu, jídlo z Makalu, KFC, McDonald i jiné.
Kvalitní stravování pro zaměstnance, rozvoz teplých obědů zdarma, provoz firemních kantýn
Výživné a chutné jídlo pro Vaše zaměstnance Vám dodá společnost Menclová Jana, s.r.o. z Plzně. Zvyšte výkonnost Vašich zaměstnanců na maximum a dopřejte jim každý den teplou domácí stravu.
Závodní stravování nejen pro firemní účely formou rozvozu chutných jídel
Nemáte-li vyřešen jídelníček váš či vašich zaměstnanců, obraťte se na firmu Mikeš a spol s.r.o. z Opavy. Ta za vás ráda tuto starost převezme formou závodního stravování včetně jeho rozvozu.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Pizza rozvoz – 7 dní v týdnu až do 2:30 ráno
Máte chuť na dobou pizzu? Volejte 7 dní v týdnu až do 2:30 ráno pizzerii s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky.
Grilovaná kolena, žebra, krkovice a další speciality z grilu
Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv připraví grilovaná kolena, žebra, krkovice i další speciality. Možné objednat dovoz na soukromé akce. Najdete nás 10km od Zlína i Uherského Hradiště.
Firemní obědy s rozvozem po Opavě - vydatné menu s dovozem přímo do Vaši firmy
Rozvoz teplých obědů včetně polévky do firem Vám zajistí jídelna Mikeš z Opavy, která dováží výborné a kvalitní jídlo přímo do firem a dalších institucí.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Zásilková služba potravin - 24 hodin denně Praha a okolí - Z-Market; Food Delivery Service
Společnost Z-Market; Food Delivery Service provozuje zásilkovou službu včetně donášky do Vašeho bytu a kanceláře pro Prahu a okolí do 24 hodin.
Hotová jídla a mražené polotovary – rozvoz Praha
Neztrácejte čas vařením a dopřejte sobě, své rodině nebo zaměstnancům chutný oběd. Hotová jídla a mražené polotovary rozváží po Praze firma Z-market.
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Firemní stravování, rozvoz obědů pro firmy, závodní stravování Brno
Rozvoz obědů pro firmy a zajištění kompletního firemního stravování Vám poskytne brněnská firma JEER s.r.o., která se specializuje na stravovací služby pro firmy i fyzické osoby.