Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Hotel Imperial Karlovy Vary, nezapomenutelný zážitek uprostřed lázeňského města
Lázeňský hotelový komplex s nejlepšími ubytovacími službami v Karlových Varech, obrovskou škálou wellness možností a nabídkou skvělého jídla.
Stylová restaurace připraví speciality na objednávku - pečená kachna, tatarák
Stylová restaurace Selská KRČMA Otrokovice připraví speciality na objednávku - naše pečená kachna, naložená vepřová krkovice či tatarák stojí za ochutnání, nutné objednání 1-2 dny předem.
Restaurace Selská krčma Otrokovice pro rodinné, firemní akce i denní menu
Skvělé prostředí pro rodinné oslavy i firemní akce najdete v Restauraci Selská krčma Otrokovice. Připravujeme menu pro soukromé akce i obědové, denní menu pro všední dny.
Příjemné posezení s přáteli u dobré večeře, romantická schůzka i obchodní jednání
K příjemnému posezení s přáteli u dobrého jídla, k romantické večeři či k obchodnímu jednání Vás zve stylová restaurace Moravská Chalupa v centru Ostravy, kde se vaří tradiční jídla.
Pořádání firemní, soukromé akce, oslavy - rauty, občerstvení
Příjemné prostory pro pořádání firemní či soukromé akce, oslavy má Restaurace Na Rynku Kroměříž. Zajistíme občerstvení, rauty.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Poseďte v restauraci s tankovým pivem v historickém areálu pivovaru v Malém Rohozci
V restauraci nabízíme dobré jídlo a originální tankové pivo a limonády za velmi příznivé ceny - restaurace v historickém areálu pivovaru v Malém Rohozci.
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa
Penzion Sukorady levné ubytování u Mladé Boleslavi, restaurace, bowling, kulečník, letní terasa, česká kuchyně, možnost pořádání oslav, svatebních hostin, večírků.
Svatební hostina ve stylové restauraci Selská KRČMA
Netradiční prostředí ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice u Zlína je ideální pro pořádání menší svatební hostiny. Pro hosty je k dispozici i letní zahrádka.
Přijďte na polední menu, které se připravuje z kvalitních surovin, dle receptů moravské a staročeské kuchyně
Výborné polední menu z kvalitních surovin připravují ve stylově zařízené restauraci Moravská Chalupa v centru Ostravy dle receptů moravské a staročeské kuchyně.
Na meníčka do restaurace Selská Krčma-obědové, týdenní menu mailem zdarma
Restaurace Selská Krčma Otrokovice na požádání zasílá obědové, týdenní menu mailem zdarma. Plánovaná meníčka aktualizujeme pravidelně na našem webu.
Restaurace s letní terasou, kavárna a bowling - bezbariérový přístup
Při návštěvě Kroměříže můžete zavítat do Restaurace, kavárny Scéna, kde Vám kuchaři dopřejí gastronomický zážitek. Naše restaurace je s bezbariérovým přístupem, s bowlingem a letní terasou.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Dobré jídlo, pití ochutnejte při letní dovolené - grilovaná kolena, žebra, sele
Ideální místo při letní dovolené, kde dostanete dobré jídlo, pití a speciality jako grilovaná kolena, žebra či sele, to je Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv - v regionu Zlínský kraj.
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou
Ubytování v penzionu s pizzerií, italská kuchyně Týn nad Vltavou, těstoviny, zeleninové saláty, po městě rozvoz jídla zdarma, ubytování, pokoje s vlastním sociálním zařízením.
Svatba na zámku v Lednici s luxusním ubytováním, svatební den jako v pohádce
Svatební den a jeho nezapomenutelné kouzlo Vám pomůžeme vytvořit v zámeckém hotelu v Lednici s luxusním ubytováním včetně romantického apartmánu pro novomanželé.
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje, pořádání akcí
Hotel Koruna s restaurací v centru Šumperka, tříhvězdičkový hotel, krásné pokoje s Wi-fi, pravidelné pořádání akcí, vlastní parkoviště, domácí mazlíčci jsou vítáni, obědové menu.
Restaurace Selská krčma-stylová restaurace venkovského stylu s tradicí
Stylová restaurace venkovského stylu s tradicí, ideální pro soukromou i firemní akci - Selská KRČMA Otrokovice.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Svatební hostina, raut - catering na svatbu
Společnost JOSPO a.s. zajistí catering na svatbu, dodáme občerstvení na místo konání. Připravíme svatební hostiny - slavnostní menu i bohatý raut. Působíme po celé ČR, převážně v okolí Zlína.
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.
Grilované maso, koleno, grilovaná krkovice Uherské Hradiště, Zlín
Pokud si rádi dopřejete dobrá jídla, správnou volbou je Kavárna U PŘÍVOZU ve Spytihněvi, která nabízí grilované speciality - maso, koleno, kuře, grilovaná žebra či krkovice. Naši kavárnu najdete jen 10km od Uherského Hradiště a 20km od Zlína. Jen u nás velký výběr grilovaných specialit i masa: -grilovaná vepřová kolena, žebra, krkovička ...
Hotel Pošta v Českém ráji, ubytování, restaurace, kavárna
Ubytování v Českém ráji v Hotelu Pošta, který má kapacitu 32 lůžek a je vhodný pro rodinné dovolené či jednotlivce. Prostory nabízíme i na firemní večírky a školení.
Restaurace s parkováním autobusů Kroměříž-obědy pro zájezdy až 80 osob
Penzion Na Jízdárně Kroměříž zajistí obědy pro zájezdy - naše restaurace uvítá plný autobus turistů i děti na školním výletě. Parkování pro autobusy zajištěno.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Domácí ubytování s restaurací chata Výrovka Pec pod Sněžkou
Nabízíme ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastní restaurací s českou kuchyní, možnost ubytování s domácími mazlíčky - Chata Výrovka
Hotel s historickou restaurací, stylové ubytování ve dvoulůžkových pokojích, Králíky
Ubytování v historickém hotelu s barokní výzdobou poskytuje Hotel Zlatá Labuť Tomáš Šimeček v městě Králíky. Stylově zařízené pokoje a apartmány se satelitní televizí i koupelnou.
Ubytování v Mariánských Lázních, restaurace, bar, wellness
Tříhvězdičkový rodinný hotel WELLNESS HOTEL SAINT ANTONIUS nabízí ubytování nedaleko lázeňské kolonády a léčivých pramenů v západočeských Mariánských Lázních v okrese Cheb.