Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Hotel U Hrnčíře ubytování Kutná Hora a okolí, rodinná restaurace, grilování, svatby, zajímavé slevy
Hotel a restaurace U Hrnčíře nabízí ubytování a příjemné posezení v rodinné restauraci v Kutné Hoře.
Rodinný hotel Adria, levné ubytování v rekreačním středisku Kořenov, Jizerské hory
Levné ubytování s restaurací naleznete v rodinném hotelu Adria v rekreačním středisku Kořenov. Dovolená v srdci Jizerských hor, ideální pro milovníky turistiky, cykloturistiky i lyžování.
Tradiční česká kuchyně v Českém Brodě
Pestrá nabídka jídel i pití. Polední menu. Platba stravenkami. Točené pivo. Široká nabídka nejen tradičních českých jídel v Českém Brodě.
Ubytování, hotel, restaurace, turistika, cyklistika, Malá skála, Český ráj
Ubytování v Hotelu Skála v obci Malá Skála v srdci Českého ráje je ideálním místem pro milovníky turistiky, cyklistiky, lezení po skalách, koupání v řece i pro rodiny s dětmi.
Ubytování  v hotelu TRIM v Pardubicích, letní zahrádka, bowling bar, firemní a společenské akce
Kompletně zrekonstruovaný interiér Hotelu TRIM se nalézá v klidné části Pardubic, blíže v městské části Ohrazenice.
HOTEL TRIM s.r.o. Komfortní ubytování Pardubice
Penzion a restaurace Valeš Borovany, plně vybavené pokoje, domácí speciality, ubytování se zvířaty
Nabízíme příjemné ubytování i se zvířaty v našem Penzionu a restauraci Valeš v Borovanech, wifi, půjčovna kol, venkovní zahrádka.
Hledáme brigádníky číšník/číšnice Dělnický dům v Odrách, hledáme brigádníky na výpomoc při akcích
Hledáme brigádníky číšník/číšnice Dělnický dům v Odrách, hledáme brigádníky na výpomoc při akcích, nástup možný ihned, ukážeme zaučíme, výhodná brigáda na léto.
Penzion a restaurace - levné ubytování v soukromí, v klidné části města
Penzion Na jízdárně Kroměříž poskytuje levné ubytování v soukromí, v klidné části města, v rodinném apartmá či dvoulůžkových pokojích. K dispozici je i vlastní restaurace.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Krásná restaurace uprostřed města Havířov
Bezkonkurenční kuchyně, skvělé pokrmy a lahůdky, profesionální personál a mnoho nadstandartních služeb. Pořádání oslav, akcí a firemních večírků nabízí Restaurace Radnice Havířov s.r.o.
Restaurace U Svatého Antoníčka Praha, tankové pivo Gambrinus, rozvoz jídel, staročeská kuchyně
Restaurace U Svatého Antoníčka Praha, tankové pivo Gambrinus, rozvoz jídel, tradiční staročeská kuchyně, denní menu, minutky, nealkoholické nápoje, limonády, hospoda.
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorky
Ubytování v hotelu Šumava Vyšší Brod, stylová restaurace, zabezpečené parkoviště i pro motorkáře, komfortní pokoje a apartmány, LCD televizor se satelitem, WIFI na všech pokojích zdarma, výlety.
Hotel Šumava
Moderní hotel v krásné přírodě Českého ráje
Stylový hotel v Českém ráji, komfortní ubytování pro rodiny, páry i jednotlivce, realizace svateb a firemních akcí, restaurace s výbornou kuchyní a pizzou, dětský koutek a zázemí pro rodiny s dětmi.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Ubytování pro rodiny s dětmi v oblasti Žďárských vrchů, rodinné pobyty
rodinné pobyty za příznivé ceny, krásné okolí Žďárských vrchů, sklářskou huť a jiné krásy naleznete u nás v Restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině
Restaurace a hotel U Hrocha
Denní menu - velký výběr jídel včetně polévky, rozvoz, venkovní posezení
Firma Šárka Sendlerová - Catering & jídelna Raduň poskytuje vynikající denní menu. Vybrat si můžete z více druhů polévek a hlavních jídel. Zajistíme rozvoz a venkovní posezení v okolí Opavy.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště
Penzion s restaurací, rozvoz jídla, rozvoz pizzy Pardubice, moderní a komfortní ubytování u letiště, tradiční česká kuchyně i mezinárodní speciality, nabízíme italskou pizzu.
Tradiční Svatomartinské husí hody v Selské krčmě
V Selské krčmě Otrokovice Vás uvítáme na Svatomartinské husí hody. Přijďte ochutnat tradiční speciality a zpestřete si víkend návštěvou naší stylové restaurace.
Catering pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení
Přípravu občerstvení pro rodinné oslavy, rauty, plesy, firemní školení za Vás obstará Restaurace Na Rynku Kroměříž. Catering jsme již zajišťovali pro mnoho firem v regionu.
Restaurace Na Rynku Kroměříž RK Scéna s.r.o.
Rodinný penzion s parkováním, s restaurací - ubytování se snídaní, stravováním, cateringem
Penzion Na Jízdárně Kroměříž, s vlastní restaurací, nabízí hostům ubytování se stravováním ve formě snídaní. Ubytovaní hosté mají zajištěno i parkování u objektu.
PENZION NA JÍZDÁRNĚ s.r.o. Rodinný penzion s restaurací Kroměříž
Ubytování v centru horského střediska Pece pod Sněžkou
Objevte krásy Krkonoš a přijeďte strávit dovolenou do Pece pod Sněžkou. Ideální místo pro běžkové i sjezdové lyžování. Rezervujte si ubytování v Krkonoších v našem HOTELU KROKUS ***.
Restaurace Lovecká chata Folmava – zvěřinový ráj v podhůří Českého lesa
Zvěřinové speciality, česká kuchyně, pořádání oslav, firemních večírků, svateb se zaměřením na zákazníka nabízí restaurace Lovecká chata Folmava.
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, restaurace, balíčky
Letní a zimní dovolená v hotelu Amantis Vital Sport Desná, masáže, wellness, finská sauna, nekuřácká restaurace, výhodné pobytové balíčky, pořádání svateb a jiných akcí.
Amantis Vital Sport Hotel
Tradiční česká restaurace s čepovaným tankovým pivem v Praze
Česká jídla, minutkové pokrmy s možností rozvozu, čepované pivo a široká nabídka nealkoholických nápojů v příjemném prostředí s jedinečnou atmosférou, to je Restaurace U Svatého Antoníčka.
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, bazén
Moderní ubytování na Šumavě v Hotelu Kristian, pokoje v šumavské stylu, pobytové balíčky, vnitřní vyhřívaný bazén, masáže, dětská herna, restaurace s rauty.
Soukromá oslava v restauraci, v salonku - oslava narozenin, promoce
Ve stylové restauraci Selská KRČMA Otrokovice můžete uspořádat oslavu v salonku. V naší restauraci bude Vaše soukromá oslava narozenin či promoce výjimečná.