Restaurace patří k oblíbeným zařízením, která svým zákazníkům poskytují jídelní menu, nápoje, rozvoz jídel i pořádání firemních či rodinných akcí. Kromě restaurací a pohostinství klasických můžete navštívit také restaurace luxusní, samoobslužné, závodní, rychlé občerstvení, železniční jídelní vozy, pizzerie a další dle druhu kuchyně.

Lovecká chata u hraničního přechodu Folmava, restaurace, oslavy
Lovecká chata MYSTERY CB s.r.o. se nachází u hraničního přechodu Folmava, restaurace s nabídkou zvěřiny a české kuchyně, vhodná pro uspořádání firemních akcí a oslav.
Zdravé a chutné snídaně Vás čekají v restauraci AIR CLUB Praha 6 - Ruzyně
Začněte den zdravou a chutnou snídaní, která Vám dodá potřebnou energii. Navštivte restauraci AIR CLUB Praha 6 Ruzyně u letiště Václava Havla, kde Vás čeká bohatá snídaňová nabídka.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Pravá turecká restaurace v centru Prahy s tradičními pokrmy z kvalitních surovin
Pochutnejte si na pravém tureckém kebabu, který Vám připraví experti na tuto kuchyni, Istanbul Kebab, s.r.o. - turecká restaurace ležící v samotném srdci Prahy 1 Nové Město.
Kulturní dům s restaurací a ubytováním Chlumec nad Cidlinou
Obec Žíželice nabízí ve svém Kulturním domě s restaurací a ubytováním se příjemně naobědvat nebo v případě potřeby přenocovat.
Penzion a restaurace u Zlomené lyže v Železné Rudě u největšího lyžařského střediska na Šumavě
Poznejte krásy Šumavy a ubytujte se v příjemném penzionu Penzion U zlomené lyže Pancíř s.r.o. v Železné Rudě. Moderně zařízené pokoje a kvalitní gastronomie v samotném srdci šumavské přírody.
Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Restaurace Havelská Koruna Praha, tradiční česká kuchyně s kvalitním točeným pivem, rychlé občerstvení
Ryze českou kuchyni s pestrým výběrem jídel a chutným českým pivem Vám ochotně připraví a naservíruje HAVELSKÁ KORUNA, s.r.o. Restaurace Havelská Koruna z Prahy 1.
Výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi – jarní prázdniny na Vysočině
Získejte výhodné lyžařské pobyty pro rodiny s dětmi v období jarních prázdnin. Ubytujte se v restauraci a hotelu U Hrocha na Vysočině a užívejte si zimních radovánek.
Restaurace a hotel U Hrocha
Stylová restaurace v centru Českých Budějovic, večírky, oslavy
Stylová Restaurace Karla IV. Vivo Gurmet s.r.o. v centru Českých Budějovic je ideální místo k uspořádání firemních večírků, svateb, rodinných oslav či přátelského posezení.
Tradiční Svatomartinské husí hody - pečená husa a další speciality
Hotel a restaurace U RACKA v Ostrožské Nové Vsi u Uherského Hradiště pořádá své tradiční Svatomartinské husí hody. Těšit se můžete na husí speciality. Rezervace míst je nutná.
Posezení ve stylové restauraci poblíž Pražského hradu, prohlídka minipivovaru, ochutnávky piva
Zažijte nevšední atmosféru v restauraci Klášterní pivovar Strahov Aleš Kocvera a ochutnejte jedinečné pivní speciály doplněné o prvotřídní gastronomii. Příjemné posezení v samotném srdci Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Restaurace se specializací na českou kuchyni vaří obědy a připraví rauty na firemní, soukromé akce
Restaurace U Vágnerů Zlín-Želechovice se specializuje na českou kuchyni. Ve všední dny vaří obědy a dle domluvy připraví rauty na firemní i soukromé akce. Aktuálně 10-18.11. Martinské husí hody.
Řecká restaurace Poseidon Písek
Pravé řecké pochoutky jako gyros, rybí či masové speciality a vyhlášená vína si můžete dopřát v ŘECKÉ RESTAURACI POSEIDON, kterou najdete na Velkém náměstí v Písku.
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Grilované speciality, grilování v Zámecké restauraci v Holešově
V Zámecké restauraci v Holešově připraví v letní sezóně grilované speciality, grilování probíhá každý pátek a sobotu po celé léto.
Ubytování se snídaní u hranic SR, ČR - motorest s parkovištěm
Motorest Štěpán Uherský Brod má ideální polohu nedaleko hranic SR-ČR. Jde o ubytovací zařízení i s parkovištěm. Příjemné ubytování se snídaní si můžete domluvit celoročně.
Restaurace se zahrádkou České Švýcarsko – příjemné posezení a obsluha
Máte v plánu návštěvu malebného kraje České Švýcarsko? Pak si určitě udělejte čas na zastávku a posezení na zahrádce s obědem v Restauraci Dřevák v Jetřichovicích.
Ubytování pro řidiče, příjemný motel v Liberci s restaurací a barem, parkování u objektu
Kvalitní a chutné občerstvení s posezením Vám poskytne Markéta Peterková z Liberce III – Jeřáb. Součástí našich služeb je ubytování pro řidiče na jednu noc.
Grilované speciality z Kavárny U Přívozu - přijďte podráždit chuťové buňky
Nenechejte si ujít grilované speciality z Kavárny U Přívozu - dopřejte si gastronomický zážitek a přijďte podráždit chuťové buňky. Nejdete nás v obci Spytihněv nedaleko Zlína i Uherského Hradiště.
Pizzerie Brno – Pisárky – rozvoz každý den v týdnu až do 2.30 do rána
Přepadl Vás nečekaný hlad, nestíháte uvařit večeři nebo přišla neohlášená návštěva? Vše vyřeší pizzerie s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky a kde mají otevřeno do 2.30.
Pořádání akcí České Švýcarsko – zázemí hotelu s restaurací
Máte před sebou pořádání firemního setkání, školení, oslavy či jiné akce? Hledáte příjemné a klidné zázemí s restaurací a hotelem? Navštivte Penzion Dřevák v srdci Národního parku České Švýcarsko.
Penzion České Švýcarsko – útulný penzion v rodinném stylu
Chystáte se na dovolenou nebo víkend do Národního parku České Švýcarsko a dáváte v ubytování přednost rodinným penzionům? Pak je pro Vás ubytování v Penzionu Dřevák tou správnou volbou.
Polední menu do krabičky zataví AIR CLUB, Praha 6 – již žádná vylitá omáčka
Nemáte dobrou zkušenost s přenášením jídla v krabičce? S poledním menu zataveným do krabičky pro pohodlný transport si můžete obědy z restaurace AIR CLUB na Praze 6 dopřát i doma nebo v kanceláři.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB