Dopřejte si posezení v cukrárně nebo kavárně s nabídku kvalitní pražená kávy, espressa, caffe latte, mocha, ristretta, cappuccina, filtrované kávy, irské kávy, frappé, zákusků a minizákusků, desertů, koláčů, zmrzlin, pohárů a chlebíčků nebo si nechte upéct dort k narozeninám, svatební dort či vánoční cukroví.

Pořádání dětské narozeninové oslavy - párty pro děti v cukrárně
Cukrárna Vanesska Zlín - Jižní Svahy má prostory jako stvořené pro dětské narozeninové oslavy. Připravíme párty pro Vaše děti uvnitř v cukrárně či na venkovní zahrádce.
Francouské macarons – makronky – dopřejte si jedinečný kulinářský zážitek s touto dokonalou sladkostí z mandlí
Vychutnejte si jedinečný kulinářský zážitek v podobě drobných mandlových laskonek s ochucenou náplní. Pravé francouzské macarons - makronky - vyrábí a prodává kavárna a cukrárna Sladký Méďa.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod, svatby, firemní školení, kavárna, vlastní parkoviště
Ubytování v hotelu Brixen Havlíčkův Brod nabízí příjemné prostředí, jak pro odpočinek, tak pro pořádání svateb, firemních školení a konferencí.
Kavárna a vinárna – ochutnávky a degustace s možností zakoupení vybraných vín
Všem milovníkům dobrého vína a lehkého občerstvení je určeno příjemné prostředí kavárny a vinárny Terasy Café v Liberci, která nabízí ochutnávky a možnost zakoupení vybraných moravských vín.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků
Cukrárna Svěženka, výroba, prodej a distribuce cukrovinek Kralovice, dovoz čerstvých dortů a zákusků po Plzeňském kraji, svatební dorty, modelové dorty, ovocné dorty, posezení u zákusků.
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové výrobky
Pražírna s kavárnou Kašperské Hory, zákusky a dezerty, čerstvá upražená káva, bezlepkové a raw výrobky, čerstvé chlebíčky, slané koláče, kavárenské služby.
Kavárna s parkováním zdarma, kde jsou domácí zákusky, skvělá káva, zmrzlina Adria
Kavárna Nakafe v Kroměříži je klidným místem pro posezení u skvělé kávy s přáteli i pro rodiče s dětmi. Hosté mají u nás parkování zdarma. Můžete si k nám přijít pro domácí zákusky, koláče a zmrzlinu.
Nevecom Café - nekuřácká kavárna Kladno – příjemné posezení a obsluha
Rádi si vychutnáte dobrou kávu a chvíli klidu při schůzce s přáteli nebo zajdete s dětmi na dobrý dort či pohár? Pokud jste z Kladna a okolí, určitě navštivte nekuřáckou kavárnu Nevecom Café.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Dobré jídlo, pití ochutnejte při letní dovolené - grilovaná kolena, žebra, sele
Ideální místo při letní dovolené, kde dostanete dobré jídlo, pití a speciality jako grilovaná kolena, žebra či sele, to je Kavárna U PŘÍVOZU Spytihněv - v regionu Zlínský kraj.
Kavárna v příjemném prostředí s kvalitní italskou kávou
Chcete si vychutnat kvalitní italskou kávu a poklábosit s kamarádkou? Navštivte kavárnu Café Bar Rosso Nero ve Valašském Meziříčí - příjemné prostředí vám umožní si vychutnat každý doušek kávy.
Café Bar Rosso Nero
Kralovická cukrárna Svěženka, ruční cukrářská a pekařská výroba
Kralovická cukrárna Svěženka – Jana Špačková realizuje ruční cukrářskou a pekařskou výrobu, peče zákusky, dorty, záviny, řezy, koláčky na svatby a oslavy.
Hotel BONA SERVA, ubytování v blízkosti centra Prahy, kavárna
Hotel BONA SERVA v Praze na Žižkově, ubytování až v třílůžkových pokojích a apartmánu nedaleko centra Prahy s kavárnou, v blízkosti restaurace různých stylů a parky.
Rodinné cukrářství, klasické, svatební i dětské dorty, lahodné zákusky v cukrárně Otovice
Příjemné chvíle s chutným zákuskem i hrnkem voňavé kávy prožijete v příjemné rodinné cukrárně v Otovicích. Velký výběr zákusků, dortů, cukroví a dalších výrobků.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.
Nevecom Café - nekuřácká kavárna Kladno s dětským koutkem a venkovním posezením
Příjemné posezení pro dospělé a dětský koutek pro děti a především vyhlášené dorty a výborné poháry nabízí nekuřácká kavárna Nevecom Café v Kladně.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.
Cukrářská výroba a cukrárna s dorty, zákusky, svatebním cukrovím, Otovice okres Karlovy Vary
Cukrářství Ondřejíčkovi s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá výrobou a prodejem dortů, zákusků a svatebních koláčků. Vždy čerstvé a chutné zákusky můžete ochutnat v naší cukrárně v Otovicích.
Cukrárna s dětským koutkem nabízející cukrářskou výrobu, dorty, zákusky a svatební koláče
Příjemná cukrárna s dětským koutkem v okolí Kralovic, to je Cukrárna Svěženka a cukrářská výrobna Jana Špačková. Vyrábíme širokou škálu chutných dortů, zákusků, svatebních koláčů a závinů.
Klimatizovaná kavárna - rychlé snídaně, domácí limonády, výběrová káva, italské dezerty
Klimatizovaná kavárna LUSSO CAFFE Zlín zve k příjemnému posezení. Otevřeno máme celý den - připravíme Vám snídaně, svačiny, italské dezerty, kávu i domácí limonády.
Autoservis s kavárnou Kladno - Café Nevecom  - příjemná, nekuřácká kavárna
Autoservis s kavárnou v Kladně? - to není sen! - Opravdu kvalitní a levný autoservis, ve kterém zároveň najdete rozptýlení - to je NEVECOM!
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Příjemné a klidné ubytování v soukromí, romantický penzion Mikulov
Příjemné a klidné ubytování v soukromí v historickém domě, romantický penzion s útulnou kavárnou u firmy Zdravá Kavárna v Mikulově.
Vysoce kvalitní káva - zdravá kavárna Mikulov, jižní Morava
Vysoce kvalitní káva, široký výběr z kvalitní káv, čerstvých čajů a domácích zákusků, zdravá výživa ve zdravé kavárně v Mikulově na jižní Moravě.
Cukrárna a kavárna - zákusky s sebou, příjemné posezení, letní zahrádka
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna a cukrárna v jednom. Najdete nás v centru Opavy, kde nabízíme příjemné posezení, letní zahrádku a plno zákusků které si můžete odnést s sebou.
Kavárna Dolce Vita Opava
Prodej produktů ACAI Jižní Morava, Mikulov
Sháníte kvalitní potravinové doplňky z exotického ovoce Acai na Jižní Moravě? Neváhejte a navštivte naši zdravou kavárnu ve městě Mikulově, kde si můžete v potravinové produkty Acai zakoupit. Nabízíme: - Acai v prášku ze kterého můžete připravit různé koktejly, smoothie, rozmíchat s vodou nebo džusem, použít lze i přidáním do jídel - Acai ...
Rodinná cukrárna a kavárna s hracím dětským koutkem
Pokud milujete návštěvy cukrárny se svými dětmi, tak je pro vás cukrárna a kavárna Sladký Méďa s.r.o. s hracím koutkem v Olomouci to pravé!
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc