Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Točená a kopečková zmrzlina, ledová tříšť a domácí limonáda v Zmrzlina POLI
Cukrárna Zmrzlina POLI v Týnci nad Vltavou Vás v létě schladí svou skvělou točenou nebo kopečkovou zmrzlinou, ledovou tříští či domácí limonádou.
Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol v penzionu ve vinařské oblasti
Vydejte se na dovolenou na kole. Komfortní ubytování pro cykloturisty s úschovnou kol poskytuje ve vinařské oblasti Pálava Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově u Mikulova.
Zábavní a bowlingové centrum A-Sport
Přijďte se pobavit, zahrát si bowling, ricochet, šipky, skvěle si pochutnat a mnohem víc - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Jídlo do jídelních a lůžkových vozů a cateringové služby od JLV, a.s. Praha
Společnost JLV, a.s. z Prahy nabízí již přes padesát let jídlo na cesty do jídelních a lůžkových vozů, catering, gastro a retail provozovny k nimž patří třeba i Burger King.
JLV, a.s.
Na ochutnávky a degustace vín zavítejte do našeho vinařství
Spojte příjemné s užitečným a zavítejte do našeho vinařství VINO HORT v Dobšicích na Znojemsku, kde ochutnáte vynikající vína a zároveň se dozvíte další informace.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Špičkový catering pro vaší akci společenského či soukromého charakteru
Poskytujeme kvalitní profesionální catering od zábavy až po závěrečný úklid - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Hotel pro rodiny s dětmi s přírodním koupalištěm a wellnes - Hotel Renospond
Hotel Renospond v Proseči u Skutče, která leží v okrese Chrudim nabízí idylickou dovolenou s wellnes centrem, přírodním koupalištěm a zázemím pro rodiny s dětmi.
Dobré pivo, pivní speciality a vynikající česká kuchyně v Pivním Sanatoriu U Horkých
Pivní sanatorium U Horkých je pivní restaurace v Praze Libni, která se může chlubit dobrým pivem a vynikajícím jídlem, které v minulosti okouzlilo i spisovatele Bohumila Hrabala.
Rozvoz obědů, celodenní zdravé stravování Náchod, rozvoz zdravého menu, cateringové služby
Vaříme a rozvážíme zdravé obědy, dezerty a celodenní menu z kvalitních surovin s dostatkem vitamínů, vlákniny a bílkovin, cateringové služby, jídlo v termoboxech i ve vratných obalech.
Šelma v kuchyni  - populární kurzy vaření, catering a kuchař přímo k Vám domů
Šelma v kuchyni šéfkuchaře a lektora Martina Lva Vás zavede do světa vaření. Naučte se vařit v kurzech vaření, objednejte si chutný catering nebo kuchaře přímo domů.
Ubytování v penzionu v Mikulově s restaurací na jižní Moravě
Ideálním místem pro ubytování v Mikulově je Pension a restaurant Florián. Poskytujeme nejen příjemné ubytování, ale i celodenní stravování v restauraci penzionu.
Prohlídka a degustace vína v Malovaném sklepě s originální výzdobou
Klenutý sklep s originální výzdobou od lidového umělce Maximilliana Appeltauera – to je Malovaný sklep ve Sedlešovicích u Znojma. Přijďte si prohlídnout tento jedinečný sklep a ochutnat unikátní víno.
Vinotéka Malovaný sklep
Restaurace, pořádání oslav a prodej lahůdek Havířov
Prodej meníček Havířov, pořádání oslav a rodinných akcí, výroba a prodej slaných i sladkých lahůdek, česká i mezinárodní kuchyně, vše v restauraci Radnice v Havířově.
Posezení u výborného jídla a také moderní ubytování Havlíčkův Brod
Hostinec u Palánů nabízí v Havlíčkově Brodě posezení u výborného jídla a také moderní ubytování. Součástí je také sál pro 120 hostů, kde vám rádi uspořádáme svatební hostinu, oslavu či seminář.
Výroba zákusků v cukrárně Jane, Havlíčkův Brod
V Cukrárně Jane vyrábíme zákusky podle domácích receptů.
V cukrárně Jane v Havlíčkově Brodě naleznete zákusky a dorty podle osvědčených domácích receptů
Cukrárna Jane v Havlíčkově Brodě připravuje zákusky a dorty pro milovníky sladkého již více než 10 let. Specializuje se především na zákusky podle osvědčených domácích receptů.
Rozvoz obědů do domácností nebo do firem, pro pravidelné stravování bez práce navíc
Jídelna Plhák Vám ušetří čas i práci a zajistí Vám kvalitní jídlo každý den. Pokud se nechcete stravovat ve fastfoodech, ale chcete jídlo za rozumnou cenu, Jídelna Plhák je pro Vás ideálním řešením.
Posezení a oslava ve vinném sklepě - večeře a řízená degustace vína se sommeliérem
Posedět s blízkými a oslavovat různé události můžete ve Vinném sklepě a penzionu Herbenka v Hustopečích na Jižní Moravě. Zajistíme večeři, řízenou degustací vína se sommeliérem nebo cimbálovou muziku.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Pivovarská restaurace Zelená kočka, Brno
Kvalitní čepované pivo z pivovarů Moravia a Lucky Bastard nabízí pivovarská restaurace Zelená kočka v Brně.
Restaurant Club 13 - Česká Třebová (okres Ústí nad Orlicí)
Přijeďte navštívit Restaurant Club 13, který najdete v České Třebové. Nabízíme vám posezení v prostorách stylové restaurace nebo, v letním období, na zahrádce.
Cukrárna "U Přátel" - Praha Kobylisy
Nová Cukrárna "U Přátel" v Praze Kobylisích vás zve na svou nabídku oblíbených cukrářských (zákusky, dorty, čerstvé koláče) a lahůdkářských výrobků (obložené chlebíčky, pomazánky, obložené mísy).
Restaurace Pastouška Brno, místní speciality, slevové karty, česká kuchyně, řízky, žebra, meníčka
V restauraci Pastouška si určitě pochutnáte na tradiční české kuchyni jako je velký řízek, kuřecí křídla v chilli omáčce nebo naše pečená žebra, podáváme alkoholické a nealkoholické nápoje.
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.
Vinný sklípek, posezení a degustace moravskýh vín Zaječí
Chcete přijet na jižní Moravu ochutnat, degustovat kvalitní moravské víno ve vinném sklípku s posezením. Potom přijeďte do obce Zaječí na jižní Moravě do Vinařství Herůfek a navštivte náš vinný sklípek kde Vám nabídneme ochutnávku kvalitního moravského vína, které si můžete také i zakoupit. V našem vinném sklípku pro Vás rádi připravíme ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek