Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Ideální hotel pro cyklisty, ubytování u cyklostezky - rekonstruované, klimatizované pokoje
Hotel a restaurace U Racka je svou polohou poblíž cyklostezky ideálním ubytováním pro cyklisty. Máme 10 zrekonstruovaných klimatizovaných pokojů. Ostrožská Nová Ves je jen 8km od Uherského Hradiště.
Příjemné ubytování v hotelu Uno
Máme pro vás naprosto speciální ubytování v hotelu Uno, který má k dispozici 33 pokojů s 62 lůžky a bezbariérový pokoj to vše za výhodné ceny - Hotel UNO Ústí nad Orlicí
Výjimečný gastronomický zážitek v podobě vícechodového gourmet menu doplněného víny vybraného vinaře
Špičkovou gastronomii a dokonalé snoubení pokrmů s vínem si vychutnáte v restauraci Hotelu Kraví hora v Bořeticích. Připravíme pro Vás vícechodové Gourmet menu doplněné víny vybraného vinaře.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Zámecký hotel s restaurací a retro vinárnou Velká Bystřice - nejznámější zámek na Moravě
Vždycky jste si přáli alespoň jednu noc strávit na zámku? Ubytujte se na nejznámějším zámku na Moravě konkrétně v Hotelu Zámek Velká Bystřice.
Kavárna v centru Českých Budějovic - vychutnejte si lahodnou kávu s výhledem na řeku Vltavu
Chcete si po náročném dni odpočinout, ale zároveň nechcete sedět doma? Přijďte na naši lahodnou kávu přímo do samého centra Českých Budějovic.
Ubytování u letiště Praha  -  bezplatné parkování přímo v areálu hotelu
Kvalitní ubytování v bezprostřední blízkosti pražského letiště nabízí hotel FBA Praha 6 Ruzyně. Pokoje jsou 2-4 lůžkové, s možností přistýlky.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Degustujte pravá francouzská vína jen v našem vinném sklípku
Uvažujete-li, kam vyrazit na degustaci pravých francouzských vín ať už s rodinou nebo s přáteli, pak neváhejte a navštivte naše vinařství v těsné blízkosti města Znojmo.
VINO HORT s.r.o. vinařství Znojmo
Penzion s vinným sklípkem pro rodiny s dětmi v klidném prostředí - parkování zdarma
Ubytování pro rodiny s dětmi v příjemném a klidném prostředí města Hustopeče u Brna vám zajistí penzion Herbenka. Nechybí u nás vinný sklípek a parkováním pro hosty je zdarma.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Vinařství Petr Novotný - skvělá česká vína a degustační nabídky s občerstvením
Vinařství Petr Novotný z Čejkovic v okrese Hodonín nabízí výborná odrůdová vína, která Vás okouzlí svou chutí i vůní a můžete si objednat i výhodné degustační balíčky.
Hotel Krokus - ubytování v horském hotelu se snídaní v ceně a italskou restaurací
Hotel Krokus v Peci pod Sněžkou leží v krásném prostředí hor Krkonoš a nabízí pohodlné ubytování se snídaní v ceně a vynikající italskou restauraci.
Česká i mezinárodní kuchyně, dobré pivo a sportovní a dětské hřiště v Restauraci Sport
Restaurace Sport z Hradce nad Moravicí pro Vás připraví skvělé jídlo, na čepu na Vás čeká vynikající pivo a víno a děti se zabaví v dětském koutku nebo venkovním hřišti.
Filmový a reklamní catering Praha 4 – pojízdné kuchyně, nadstandardní vybavení
Hledáte pojízdné kuchyně pro natáčení filmu nebo reklamy? Naše společnost House Catering zajišťuje nadstandardní vybavení, a to více jak 10 let.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Svatební oslava, svatební hostiny v pálavské vinárně a restauraci s ubytováním
Ve vinárně a restauraci Pension a restaurant FLORIÁN v Mikulově můžete uspořádat Vaši svatbu. Připravíme Vám svatební hostinu, občerstvení, jídelní tabuli a zajistíme ubytování pro novomanžele.
Ubytování, hotel, restaurace, dovolená, relax, výlety, brdské lesy
Resort Brdy nabízí kvalitní hotelové ubytování v městečku Mýto, obklopené krásnou přírodou brdských lesů.
Luxusní ubytování v apartmánech a skvělá kuchyně v Resort Sněžné Amanita
Resort Sněžné Amanita leží v překrásném okolí Žďárských Vrchů a díky svému skvělému ubytování, báječné restauraci a krásnému okolí si vysloužil hodnocení čtyř hvězdiček.
Restaurace Dělnický dům v Odrách – česká kuchyně a gastronomické speciality
Znáte plno restaurací ale ne do každé, když přijdete tak si můžete dát jako předkrm langoše! A tohle je předkrm, který my Češi určitě oceníme.
Domácí zmrzlina, ovocné sorbety a zmrzlinové poháry od Zmrzlinový Ráj Krédo
Zmrzlinový Ráj Krédo z Loučně v okrese Nymburk pro Vás má celou řadu chutných smetanových zmrzlin a ovocných sorbetů domácí výroby, kopečkové i točené.
Bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o., zdravá strava, zdravý životní styl, domácí strava - Olomouc
Rodinné bistro restaurant Zdravá pecka s.r.o. v Olomouci nabízí kvalitní a vždy čerstvou domácí stravu.
Vinný sklípek s ubytováním Pavlov u Mikulova - rodinný penzion uprostřed Pálavy
Hledáte vinný sklípek s ubytování za přijatelnou cenu? Rodinný penzion Florián uprostřed Pálavy je ideálním prostředím pro toulky vinicemi a krásnou přírodou.
Komplexní a cenově dostupné cateringové služby - Catering levně a spolehlivě!
Firma Labužník FAST-FOOD s.r.o. poskytuje cenově dostupné cateringové služby nejen v Opavě, ale po celém Moravskoslezském kraji. Vše připravujeme z čerstvých surovin.
Výhodné ubytování a stravování - nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu
Výhodné ubytování a stravování nejen pro příznivce běžeckých tratí a biatlonu naleznete v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou, kde se o vás opravdu špičkově postarají.
Restaurace a hotel U Hrocha
Snídaně nebo polopenze s ubytováním na Znojemsku – bezstarostná dovolená
Pokud máte v plánu trávit svůj volný čas a ubytovat se na Znojemsku a chcete si vybrat pouze snídaně nebo polopenzi, navštivte Restauraci & Penzion U Fandy v Šatově.
Firemní akce v moravském vinném sklípku s občerstvením a degustací vína
Pozvěte své kolegy na firemní akci do moravského vinného sklípku. Vinný sklípek Herbenka v Hustopečích se postará o občerstvení i přísun vína po celou dobu události.
Vinný sklep a penzion Herbenka Hustopeče Ilona Gregušová
Zažijte tradiční gastronomické hody v rodinném pivovaru, kde vaří i speciální piva
Vaření vlastního piva, ať už světlého, tmavého, polotmavého či různých specialit, se věnuje rodinný pivovar v Beskydech, MINIPIVOVAR HUKVALDY, Hostinec u Štamgastů. Pořádají i gastronomické hody.
Hotel Praděd Jeseník, ubytování, hotelová restaurace, samoobslužná jídelna
Hotel Praděd, který se nachází v centru města Jeseník, nabízí ubytování v hotelu s restaurací a také možnost využití služeb samoobslužné jídelny, která nabízí chutné jídlo bez čekání na číšníka.