Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Rozvoz jídel domů i na akce - pořádání oslav, akcí, catering na míru
Firma Šárky Sendlerové poskytuje kompletní cateringové služby v Opavě a okolí. Zajistíme rozvoz jídel, obložených chlebíčků a mís na různé akce, svatby a oslavy.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Zavítejte do našeho vinného sklípku posedět a vychutnat si lahodná vína.
Sháníte-li místo k posezení ve vinném sklepě, spojené s ochutnávkou vín, pak zavítejte do našeho vinařství – Víno Šimák se sídlem v Mikulově.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Stravování a ubytování vhodné pro skupiny lidí v historickém jádru Telče
Pokud sháníte vhodné místo pro ubytování a stravování větších skupinek lidí přímo v historickém jádru města Telč, navštivte Hotel Antoň.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč
Uspořádání firemní akce ve Valticích - posezení pro větší skupiny, teambuilding
Posezení pro větší skupiny lidí včetně kompletního servisu zajišťuje Penzion a vinný sklep Moravský sommelier z Lednice. Uspořádejte teambuilding nebo jinou firemní akci v pohodovém prostředí.
Penzion a vinný sklep Moravský sommelier Ubytování Valtice
Firemní akce, oslavy, svatby a narozeniny pořádané ve vinném sklepě
Uspořádejte firemní akci, oslavu, svatbu nebo narozeniny ve vinném sklepě ve vinařství na Jižní Moravě. Vinařství V & M Zborovský, v.o.s z Velkých Pavlovic Vám pronajímá vinný sklípek až pro 60 osob.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Restaurace - mezinárodní kuchyně, pizza, denní menu, letní a zimní zahrada
Restaurace a penzion U nádraží nabízí mezinárodní kuchyni, pizzu, tři druhy denního menu, letní a zimní zahradu či možnost uspořádání oslavy nebo svatby.
Restaurace a penzion U nádraží
Stylová restaurace a vinárna v moravském stylu – tradiční moravská kuchyně i moderní gastronomie
Tradiční moravské pokrmy i kulinářské výtvory moderní gastronomie se sklenkou moravského vína si můžete vychutnat ve stylové moravské restauraci a vinárně U Langrů v Dolních Věstonicích.
Rodinný wellness hotel u Langrů
Rozvoz výtečného  jídla a denního menu až domů v okolí Opavy
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje stravování a zaměřuje se na rozvoz obědů a denního menu po Opavě a okolí.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Zákusky a cukrovinky - vše vlastní výroba, možnost i na objednání a oslavy
Kavárna Dolce Vita Opava je nekuřácká kavárna v centru Opavy, kde si můžete vybrat z velkého množství domcích zákusků a cukrovinek. Vše je vlastní výroby s možností objednání na různé oslavy.
Kavárna Dolce Vita Opava
Golf Hotel Austerlitz, moderní ubytování, restaurace, cateringové služby, Slavkov u Brna
Golf Hotel Austerlitz nabízí ubytování v pokojích nebo apartmánu, stravování v hotelové restauraci, možnost cateringových služeb i využití dětského interiérového hřiště.
Pronájem velkého společenského sálu s kapacitou až 120 míst na svatby, oslavy i školení
Uspořádejte svatbu, oslavu nebo školení pro více osob v Restauraci a hotelu U Hrocha ve Žďáru nad Sázavou. Náš společenský sál s kapacitou až 120 osob si můžete pronajmout kdykoliv během roku.
Restaurace a hotel U Hrocha
Originální vinná kavárna ve vinařství, příjemné posezení ve vinotéce Velké Pavlovice
Přijďte ochutnat vynikající kávu, zákusky či zmrzlinu do originální vinné kavárny nebo si příjemně posedět ve vinotéce ve Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Hotel Šumava - Vaše oáza klidu a relaxace pro perfektní letní dovolenou
Vychutnejte si nezapomenutelnou letní dovolenou v Hotelu Šumava v historickém Vyšším Brodě, kde vás čeká komfortní ubytování a výborná restaurace.
Hotel Šumava
Zajištění rautu pro firemní večírky, pečené maso na svatbu - občerstvení pro každou oslavu
Občerstvení pro každou oslavu a svatbu i zajištění celého rautu pro firemní večírky zajistí v okolí Znojma Poctivé uzenářství s.r.o. Dodáváme salámové, sýrové mísy, pečené maso, řízky a mnoho dalšího.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Kam na snídani nebo svačinu v Opavě – stylová kavárna, příjemné prostředí a čerstvé snídaňové menu
Kavárna Dolce Vita v Opavě Vám na každý den přichystá čerstvou bagetu či sendvič k snídani nebo k svačině. V nabídce naleznete široký výběr kvalitních káv a čajů a také něco sladkého k zakousnutí.
Kavárna Dolce Vita Opava
Cateringové služby pro soukromé akce - oslavy, svatební hostiny, rauty, bankety
Hotel Rozkvět poskytuje cateringové služby pro soukromé akce - oslavy, svatební hostiny, rauty, bankety. Dopravu jídla zajistíme v okolí Hodonína, Uherského Hradiště.
Komfortní ubytování v Jeseníkách ve wellness hotelu s vyhlášenou restaurací
Přijďte si odpočinout do wellness hotelu Holzberg v Jeseníkách nedaleko Malé Morávky a Karlovy Studánky. Užijte si relax, komfortní ubytování a ochutnejte zvěřinové speciality ve vyhlášené restauraci.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Řízená degustace prvotřídních vín ve vinném sklípku v Mikulově se zkušeným sklepmistrem
Chcete ochutnat prvotřídní vína? Pak navštivte vinný sklep U Hroznu, kde si užijete ve vinném sklípku řízenou degustaci se zkušeným sklepmistrem. Zažijte rodinnou atmosféru s ochutnávkou skvělých vín.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Bistro, snídaně, obědy, večeře z čerstvých a kvalitních surovin, chutné pokrmy, alko i nealko nápoje
Rodinné bistro HEZKÝ BISTRO s.r.o. nabízí s láskou připravované chutné pokrmy. Postaráme se o Vaše chuťové pohárky za nízké ceny.
Zajištění cateringu pro akce všeho druhu - cateringový servis
O zajištění cateringu v okolí Hodonína, Uherského Hradiště se postará Hotel Rozkvět. Cateringový servis - pohoštění na Vaše oslavy, soukromé akce v naší režii.
Svatby a svatební hostiny v hotelu včetně cateringu i ubytování pro svatební hosty a novomanžele
Oslavte Váš svatební den v Hotelu Zlatá Hvězda v Litomyšli. Připravíme a sestavíme svatební hostinu, postaráme se o catering i svatební dort, cukroví a také ubytování pro novomanžele i svatební hosty.
Rodinné Mikulovské vinařství s vlastní vinotékou, vinným sklepem a restaurací
Plánujete-li prázdniny, víkend, či pracovní teambuilding, tak právě pro vás je rodinné Mikulovské vinařství vhodným místem, kde utužovat vztahy a navíc si zde budete připadat jako doma.
Vinařství Víno Šimák s.r.o. Víno z Mikulova
Stylová, nově zrekonstruovaná kavárna v Moravském Krumlově - vždy čerstvé pečivo a zákusky
Šálek výborné kávy, vždy čerstvé zákusky, dortíky i pečivo si vychutnáte ve stylové a nově zrekonstruované kavárně v Moravském Krumlově na Znojemské ulici - vše od místní Pekárny IVANKA.
Pekárna IVANKA s.r.o.
Obědy z poledního menu restaurace AIR CLUB nově na FOODORA
Restaurace AIR CLUB, kterou najdete u terminálu 3 pražského letiště Václava Havla na Praze 6-Ruzyně, nově umožňuje objednat obědy z poledního menu přes FOODORA.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Ubytování s vinným sklípkem Zaječí
Hledáte ubytování na jižní Moravě? Chcete se ubytovat nad vinným sklípkem v jihomoravské obci Zaječí? Vinařství Herůfek Zaječí nabízí služby vinného sklepa s ubytováním „U Herůfků“. Nabízíme ubytování v útulně zařízených pokojích přímo v areálu sklepa. Ubytování nad sklepem: -kapacita 14 osob -pokoje mají nový nábytek a jsou rozděleny ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek