Restaurace poskytují různé možnosti stravování, cateringové služby i rozvoz jídel. Můžete si tak vychutnat denní menu, minutková jídla, dezerty i nápoje a speciality různých druhů kuchyní jako české, italské, čínské, thajské, mexické, francouzské, řecké, maďarské, ryby a mořské plody, steaky a steakhousy, vegetariánská jídla a další možnosti.

Catering, rauty na akce všeho druhu - studená, teplá kuchyně, sýrové, uzeninové, masové mísy
Chutné rauty a občerstvení pro vás připraví firma Robert Zpěvák - Kuchyň Trávník, která zajistí služby v cateringu v okolí Kroměříže a Zlínském kraji. Můžete si objednat obložené mísy všeho druhu.
Robert Zpěvák - Kuchyň Trávník Rauty a catering Kroměříž
Dárkový poukaz na pobyt v Opilých sklepech – apartmány s vlastním vinným sklípkem
Darujte svým blízkým nebo známým výjimečný zážitek. Věnujte jim dárkový poukaz pro pobyt v Opilých sklepech ve Velkých Pavlovicích – apartmánech s nevšední architekturou a vlastním vinným sklepem.
Opilé sklepy
Dárkový poukaz na zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě
Darujte svým známým nebo blízkým originální dárek – zážitkový večer s degustací vína na jižní Moravě. Dárkové poukazy na zážitkový večer s degustací vína objednávejte u První vinařské spol.
Vinařství Kukla - víno z Moravy První vinařská spol. s r. o.
Vinný sklep s ubytováním jižní Morava
Degustací vína ve vinném sklípku včetně ubytování na jižní Moravě pokskytuje Vinařství Herůfek ze zaječí.
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Nové snídaňové menu v restauraci AIR CLUB - rozmanité chutě pro perfektní ráno
Restaurace AIR CLUB představuje nové snídaňové menu, které kombinuje tradiční chutě s moderním twistem, ideální pro energický start vašeho dne.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Levné a kvalitní obědy pro seniory - rozvoz obědů po celé Opavě
Opavská jídelna Mikeš a spol s.r.o. poskytuje služby v oblasti stravování, mezi které patří rozvoz jídel do firem i pro seniory. Vybrat si můžete z kvalitních jídel a polévek.
Mikeš a spol s.r.o. Jídelna Mikeš
Příjemné posezení a  řízené degustace vína ve vinném sklepě – výběr až z 80 vzorků vín
Příjemné posezení s řízenou degustací vína zažijete ve vinném sklípku penzionu Rendezvous ve Valticích. K ochutnání si můžete vybrat z až 80 vzorků různých druhů vín i víno přímo od majitele.
Penzion Rendez vous
Kavárna Krámek s kávou - voňavá a čerstvě pražená káva v srdci města Třebíče
Rodinná firma alacaffé s.r.o. otevřela kavárnu Krámek s kávou, kde si vychutnáte voňavou a čerstvě praženou kávu v srdci města Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Příjemná kavárna pro společenské události - svatby Třebíč
Příjemná kavárna se salonkem pro společenské události - svatby, rauty, pikniky, firmní večírky, přátelská setkání u firmy Amadeus-kavárna v Třebíči.
Amadeus-kavárna Dočekalová Lenka, Mgr.
Svatební hostina na míru - uspořádaní hostiny, množstevní sleva na ubytování a svatební apartmán
Uspořádejte svatební hostinu v prostorách hotelu IBERIA v centru Opavy, kde vše zorganizujeme podle Vašich představ a navíc u nás dostanete množstevní slevu na ubytování a apartmán pro novomanželé.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Závodní, firemní stravování - distribuce, rozvoz chlazených jídel po celé ČR
Firma Devítka plus s.r.o. Kroměříž zajistí závodní stravování. Postaráme se o rozvoz chlazených jídel po celé ČR, máme plánovány pravidelné dny distribuce pro firemní zákazníky.
Rozvážka obědů a denního menu pro seniory a firmy, catering
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje stravování a zaměřuje se na rozvoz obědů pro seniory a firmy v Opavě a okolí.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Silvestrovský pobyt v apartmánu s vlastním vinným sklepem s degustací vína
Zažijte jedinečný Silvestrovský pobyt v Opilých sklepech na Jižní Moravě. Kromě ubytování v komfortních apartmánech Vám zajistíme degustaci kvalitního moravského vína.
Opilé sklepy
Pronájem salónku pro pořádání oslav a akci s cateringem
Pro pořádání firemních večírků a nejrůznějších akcí si můžete pronajmout salonek v Opavě v Restauraci Vesna, která je součástí Střední školy hotelnictví a služeb a VOŠ v Opavě.
Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace Střední hotelovka Opava
Kvalitní bistro, jídelna - chutná teplá jídla, denní menu, obědy
Společnost Dunaj - Ostrava CZ s.r.o. provozuje bistro v Moravské Ostravě, kde naleznete kvalitní a chutná jídla. V naší jídelně připravujeme obědy a denní menu, na kterém si vždy pochutnáte.
Dunaj - Ostrava CZ s.r.o.
Vinná kavárna se zahradou, dětským hřištěm vhodná nejen pro cyklisty a rodiny s dětmi
Kombinace kavárny, jakostního vína, dětského hřiště a přívětivého prostředí pro cyklisty přináší společnost Vinařství V & M Zborovský, v.o.s. z Velkých Pavlovic provozující vinnou kavárnu.
Vinařství V & M Zborovský, v.o.s.
Ochutnávka vína v degustačním sklípku pro cyklisty, turisty i skupiny až 30 osob
Degustaci vína vinném sklepě pro cyklisty, náhodně kolemjdoucí turisty i plánované degustace až pro 30 osob pořádá ve svém degustačním sklípku Vinařství Červinka v Horních Věstonicích.
Vinařství a penzion Červinka
Kompletní občerstvení na rauty, recepce, soukromé akce včetně obsluhy i stanů, posezení - rozvoz na Moravě
Firma Devítka plus s.r.o. zajišťuje rozvoz jídel v okolí Kroměříže, Zlína i vzdálenějších koutech Moravy. Služby řešíme kompletně včetně obsluhy i zapůjčení stanů a posezení.
Poznávání krás Jižní Moravy na kole – cykloturistika s ubytováním v penzionu s vinným sklípkem
Cykloturistika napříč vinařským krajem s ubytováním v penzionu s úschovnou kol a vinným sklípkem. Penzion Rendezvous ve Valticích je ideálním výchozím bodem pro poznávání prosluněné Jižní Moravy.
Penzion Rendez vous
Vinné sklepy s ubytováním Zaječí, Jihomoravský kraj
Jedete na jižní Moravu navštívit vinné sklípky a hledáte vhodné ubytování? Chcete přijet ochutnat víno do vinných sklepů a ubytovat se ve vinném sklepě? Rodinné Vinařství Herůfek se sídlem v Zaječí se zabývá výrobou jakostních a přívlastkových vín a nabízí jak ochutnávku vín ve vinném sklípku tak i ubytování. Nabízíme širokou škálu sudových ...
Vinařství Herůfek Svatopluk Herůfek
Firemní akce a celovečerní posezení s ochutnávkou vína ve vinném sklepě s občerstvením
Ideálním místem pro firemní akce nebo celovečerní posezení s řízenou degustací aktuálních vín včetně občerstvení je vinný sklep Vinařství Fůkalovi ve Velkých Pavlovicích.
Vinařství Fůkalovi Oldřich Fůkal
Skvělá restaurace v centru města Opavy - hotovky, tradiční jídla, česká i mezinárodní kuchyně
Přijďte si pochutnat na skvělém jídle do opavské restaurace IBERIA, která se nachází v samém srdci Opavy. Vybírat můžete minutky, hotovky, tradiční jídla i chutné pokrmy z české a španělské kuchyně.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Volné místo pro kuchaře, servírku, číšníka - práce v Restauraci u Kohúta
Rodinný podnik Restaurace U Kohúta Uherský Brod aktuálně přijme kuchaře, servírku, číšníka. Volné místo pro zájemce se zkušenostmi z oboru gastronomie. Plat až 52 000 Kč.
Degustační program ve vinném sklepě –  řízená degustace, snoubení vína a pokrmů v penzionu Siesta
Dopřejte si jedinečný chuťový zážitek ve vinném sklepě Penzionu Siesta ve Valticích, kde na Vás čeká řízená degustace přívlastkových Valtických vín s delikátními pokrmy teplé i studené kuchyně.
Penzion Siesta
Hotel Antoň  poskytuje ubytování v historickém jádru města Telč s bezbariérovým přístupem
Hledáte-li ubytování na klidném a přitom perfektně dostupném místě v Telči s bezbariérovým přístupem, Hotel Antoň bude pro Vás tím správným řešením.
HOTEL ANTOŇ s.r.o. Ubytování Telč