Záleží vám nejen na kvalitě odvedené práce, ale také na estetickém designu? Vaše konkrétní představy dokážou splnit různá umělecká řemesla a související práce jako malířství, sochařství, umělecké kovářství a zámečnictví, řezbářství, sklářství, keramické, zlatnické, tkalcovské, restaurátorské a hodinářské práce a mnohé další.

Umělecké klempířství-vikýře, věžičky, větrné růžice a další ozdobné klempířské výrobky
Josef Kolínek z regionu Kroměříž provádí práce v oboru umělecké klempířství. Vyrábí vikýře, věžičky, větrné růžice, korouhve pro historické stavby a další ozdobné klempířské výrobky.
Gravírování kovů, rytí a reklama Liberec - výroba značení v průmyslu a klasická výroba reklamy
Firma Michal Hruban gravírování a rytí je zaměřena na výrobu značení v průmyslu a klasickou výrobu reklamy.
Divadelní a filmové líčení Praha - Petr Fadrhons - maskér herců divadla Hybernia
Za úspěchy muzikálových představení divadla Hybernia v Praze stojí vedle výkonu herců a režisérů i divadelní maskér Petr Fadrhons, který mění herce k nepoznání a přizpůsobuje jejich vizáž dané roli.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Gravírování a rytí kovu, plastu, skla, mosazi, duralu, nerezu, PVC i akrylátu
Provádíme gravírování a rytí do různých materiálů jako je kov, plast, sklo, mosaz, nerez, dural, PVC, ABS i akrylát. Rytectví zhotovujeme na naší provozovně V Liberci.
Rytectví, rytí, tabulky  na  urny  a  náhrobky, pamětní desky, štítky
Zabýváme se rytectví, umíme vyrýt nápisy do tabulek na urny, do náhrobků, jakékoliv pamětní desky i udělat různé štítky a firemní cedule nebo stylové jmenovky.
Pozlacování plátkovými kovy, restaurátorské práce, Plzeň
Pozlacováním plátkovými kovy, restaurováním, lakováním, kašírováním a dalšími úpravami povrchů uměleckých předmětů se zabývá Zahradníková Radka – pozlacovačka a restaurátorka z Plzně.
Rytí a gravírování kovů i jiných materiálů - Liberec
S gravírovanými nebo rytými štítky všeho druhu se člověk setkává na každém kroku. Denně se řídíme podle spousty orientačních štítků, jmenovek, štítků pro značení rozvodů, strojů a podobně. Aby ale takové předměty mohly vzniknout, je zapotřebí využití technik rytí či gravírování. A právě tím se zabývá firma Michal Hruban – gravírování a rytí. ...
Pasířství Praha – výroba historických kovových svítidel a doplňků z barevných kovů a mosazi
Provádíme pasířskou výrobu historických kovových svítidel a dalších doplňků do dobových interiérů. Naše dílna se nachází v Praze.
Pozlacování uměleckých předmětů a nábytku plátky zlata a stříbra
Zlacení uměleckých předmětů, nábytku, rámů či církevního mobiliáře plátkovými kovy, zlatem a stříbrem provádí pozlacovačka a restaurátorka Radka Zahradníková z Plzně.
Sochy, plastiky, medaile
Nabízím originální sochy, plastiky, medaile, reliéfy, objekty do zahrady atd.na zakázku nebo hotová díla z ateliéru. Na zakázku modeluji portrétní busty, figury, zvířata v materiálu dle přání ( sádra, bronz, acrystal, laminát atd.). Realizace v kameni ( mramor, vápenec. žula, pískovec )
Umění - obrazy
originální akrylové obrazy
Kovářství, pasířství, restaurování zámečnických výrobků Opava
Nabízíme: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - umělecké zámečnictví - kovářství, umělecko-kovářská výroba - zakázková výroba doplňků do interiérů i exteriérů - pasířství - tepání, cizelování, taušírování - restaurování, opravy a výrobu zámečnických výrobků - zpracování tenkých plechů z oceli, nerezi, mosazi, mědi a hliníku.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Výroba kamenných hřbitovních pomníků a hrobů
Společnost Daha Nehvizdy, s.r.o. nabízí ušlechtilou kamenickou výrobu. Jedná se zejména o hřbitovní architekturu: - pomníky - hroby - hrobky - ap. Tyto stavební zakázky společnost realizuje převážně podle přání zákazníka.
Umělecký kovář a zámečník Sadská
Kovářství Petra Benetky nabízí i veškeré zámečnické práce. Zhotovíme: - brány - věšáky - dekorační předměty - plastiky - dveřní kování (kliky, madla, štítky, panty, klepadla) - krbové doplňky (rošty, dvířka, mřížky, popelníky, nářadí, dýmníky...) - lampy - lustry - nábytek (stoly, lavice, křesla, postele) - ...
Umělecké kovářství, ruční výroba
Kovářství Petra Benetky nabízí veškeré kovářské práce. Zpracování zakázek podle dodaných i vlastních návrhů (možnost využít prvky a styly z dobových publikací) Detailní vypracování návrhů. Kovářské práce: - klasické - moderní - netradiční - originální ruční výroba. Vypracování cenové nabídky, která je přizpůsobena finančním ...
Umělecké kovářství Břeclav, kovář, kovářské práce, Radim Uher
Firma Radim Uher nabízí práce v oboru umělecké kovářství, kovář, kovářské práce, kovovýroba, zámečnictví, práce na zakázku. Umělecké kovářství: -práce na zakázku, zakázková výroba, kovovýroba -umělecké i klasické kovářství -umělecko-kovářská výroba -kovové židle, postele, stoly, kovový nábytek -poklopy a klece na studny, kování ...
Umělecké kovářství, kovárna, Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav
Umělecké kovářství, kovárna, Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav. Zakázková výroba: -zábradlí, krbové nářadí -koše na dřevo, jídelní sety -konferenční stolky, lustry -svícny,zdobené doplňky, plastiky. V oblasti Znojemsko, Znojmo, Moravský Krumlov, Miroslav.
Nabídka zámečnické výroby
Stavební a umělecké zámečnictví Novák&Novák Zakázková výroba - ozdobné ploty, brány, branky, zábradlí, mříže, schody, kovový nábytek. E-shop s 1500 položek - ozdobné polotovary, ploché, kroucené, ražené a válcované tyče, madla, luky, uzavřené profily, zámky, kliky, štítky, panty, regulované závěsy, pojezdy. Doprava pro celou ČR i SR.
Výroba umělecké fontány a kašny Praha
Společnost GG art centrum s.r.o. nabízí uměleckou výrobu fontán a kašen. Fontány a kašny jsou tvořeny z kvalitních materiálů a jejich provedení odpovídá požadavkům náročných zákazníků. Nejvíce používanými materiály jsou zejména: - mramor - pískovec - žula - bronz. Fontána či kašna může být velmi zajímavou dominantou nebo doplňkem ...
Rytecké práce Hluboká nad Vltavou
Nabízíme rytecké práce: -raznice, matrice -rytí vložek do forem -zlatostiskové rytiny -rytiny pro tisk přes fólii -rytiny pro hlubotisk -rytí měděných vyjiskřovacích elektrod -ozdobné rytiny pro zlatníky.
Ozvučení automobilů a domácností
Naše společnost MAGIC ACUSTIC s.r.o. Hi-Fi nabízí tyto služby: - ozvučení automobilů a domácností - ozvučení průmyslových a zábavních prostor - stavbu horských, silničních, trekingových i speciálních kol na zakázku - malování skla, keramiky a kachlíků podle individuálních přání a návrhů. Váš vůz vybavíme: - kompletním ...
Rytectví - gravírování
Nabízím výrobky a služby v oboru ruční rytiny, gravírování, drobná kovovýroba. Seznamte se s mojí nabídkou na www.kovorytec.cz .
Maluji portréty - olejomalba
Maluji portréty, repliky starých mistrů a ostatní dle přání. Vše olejomalba na plátně.
IGNISFERRA - umělecké kovářství e-shop, výroba, prodej
Hledáte kvalitní kovářství, které Vám vyrobí cokoli? Vaše hledání je u konce, právě jste nás našli. Firma IGNISFERRA Vám nabízí celou škálu ručně zpracovaných originálních kovových výrobků se zajímavým a uměleckým designem. Od ostatních kovářství se lišíme naším přístupem ke uměleckému a kvalitnímu zpracování výrobku. Umělecké kovářství pro nás ...
Dekorace skleněných předmětů, nástěnné hodiny Šternberk
Firma VEA vyrábí a prodává: - dekorace porcelánových předmětů - nástěnné hodiny - barometry, vlhkoměry, teploměry - dekorace porcelánových předmětů - dekorace skleněných předmětů, hrnků, skleniček, dárkové soupravy, soupravy s alkoholem... Nabízíme tisk vypalovacích obtisků pro sklo a porcelán, sítotisk.