Hledáte zkušené odborníky na sváření? Kvalitní svářečské práce jsou součástí kompletních služeb v oblasti svařování trvalých a nerozebíratelných spojů z kovových i nekovových materiálů pomocí různých metod svařování jako obloukové, plamenem, pod tavidlem, elektronové, tlakové, odporové, třením, kovářské, difuzní, laserové a další metody.

Obrábění kovů, strojírenská výroba, ohýbání trubek Šternberk
Firma Lochman - kovoobráběčství nabízí: - strojírenskou výrobu - soustružení na CNC strojích - lisování plechů - obrábění kovů - ohýbání strubek - svařování oceli a hliníku - frézování na obráběcích centrech. Pokud máte dotazy, neváhejte a kontaktujte nás!!!
Výroba ocelových konstrukcí, svařence, strojní součásti Ostrava
Nabízíme výrobu: - ocelové konstrukce - strojní součásti, náhradní díly - komponenty pro kolejová a silniční vozidla - potrubní součásti - svařence. Výroba, opravy, repasování: - součásti pro stavební, zemědělské, komunální stroje.
Svařování plastů v Brně
Firma Svařování plastů v Brně opravuje a svařuje plastové nárazníky vozidel a veškeré plastové autodíly. Máme již patnáctileté zkušenosti v této oblasti.
Svařování plastů Pavel Petroš
Výroba ocelové konstrukce
Firma Irbis Panda má sídlo v Lukách nad Jihlavou, dlouhá léta působíme v oblastech zakázkové kovovýroby, výroby ocelových konstrukcí, zhotovování kovových dílců, konstrukčních celků kolejových svršků, dále se zabýváme opracováním a svařováním vysokopevnostních a vysokolegovaných ocelí. Naším cílem je dlouhodobé partnerství se zákazníkem, důvěra ...
Koramex a.s.(svař. konstrukce kol. vozidel, rozvaděčové skříně)
Vážení, Koramex je stabilní firma v CR v oblasti svařovaných konstrukcí. Společnost Koramex a.s.má od roku 2004 je ve firmě zavedeno certifikované svařování pro kolejová vozidla CSN EN 729 (recertifikováno v roce 2008 na CSN EN 3834-2). Od roku 2005 je firma certifikována SLV Hannover - podle DIN 6700-2 C2 pro sváření kolejových vozidel ...
Kovovýroba, zámečnictví okr. Jindřichův Hradec
Služby: -zakázková kovovýroba -kovoobrábění -zámečnictví.
Kovovýroba obrábění sváření stříhání ohýbání plechu Letohrad
Naše firma se zabývá zakázkovou kovýrobou. Naše podnikatelská aktivita je zaměřena především na obrábění a sváření. Vyrobíme pro Vás kvalitní a bezpečný výrobek, námi navržený na míru Vašim představám a přáním za příznivou cenu. - obrábění - sváření - stříhání plechů - ohýbání plechů - frézování.
Kovoobrábění, kovovýroba Jeseník
PZA Kovostroj, s.r.o. nabízí již několim let svým obchodním partnerům kvalitu a naprostou spolehlivost v dodávkách. Našim hlavním zaměřením je: - kovoobrábění - záměčnictví - nástrojářství - výroba strojů a zařízení - výroba kovových konstrukcí - strojírenská výroba - svařování - soustružení - frézování - vrtání - dělení materiálu - ...
Svařování Jeseník, Morava
Firma PZA KOVOSTROJ, s.r.o. nabízí spolupráci v oboru svařování: - svařujeme dílce různých tvarů a rozměrů - pojezdy - vrata - zemědělské stroje - schodiště - posuvné zařízení - pásové dopravníky.
Oprava, servis autoagregátů na nákladní automobily, traktory Zlín
Nabízíme opravu a servis autoagregátů na nákladní automobily a traktory: - ZETOR - AVIA - LIAZ - TATRA - IFA. Náhradní díly poskytujeme svým zákazníkům prostřednictvím 11 konsignačních skladů na území Slovenské republiky a Polské republiky. Provádíme také na zakázku kovářské práce, zámečnické práce, svářečské práce
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Svařování a montážní práce
Společnost UNO Praha spol.s r.o. představuje ve své nabídce: - svařování - montážní práce. Dále provádíme výrobu na zakázku: - tvarovky - atypické plastové konstrukce - polotovary ( potrubí, desky ).
Nerezové vybavení kuchyní Kroměříž
Nabízíme nerezové vybavení kuchyní dle přání zákazníka: -dřezy, stoly, police, regály -nádobí.
Kovovýroba, zámečnické práce, lisování kovů Mladá Boleslav.
Firma Kovotrefa se zabývá kovovýrobou, zámečnickými pracemi a lisařskými pracemi dle požadavků zákazníka. Naše výroba: - vozíky - rudly - hromosvody Naše služby: - lisování dílů - nástřihy dle požadavků - ohýbání trubek - soustružení - sváření CO2
Svařování Jeseník, Morava
Firma PZA KOVOSTROJ, s.r.o. nabízí spolupráci v oboru svařování: - svařujeme dílce různých tvarů a rozměrů - pojezdy - vrata - zemědělské stroje - schodiště - posuvné zařízení - pásové dopravníky.