Kovové i nekovové materiály lze v různých odvětvích průmyslu kvalitně zpracovávat pomocí obráběčských, soustružnických a frézařských prací. Mezi další možnosti obrábění patří vrtání, řezání, válečkování, hoblování, obrážení, protahování, pilování, broušení pomocí nejen jednoúčelových strojů, ale také strojů CNC a univerzálních.

Zakázková a prototypová výroba kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC
Společnost KOVO Uličný se sídlem v Hulíně u Kroměříže se zabývá zakázkovou a prototypovou výrobou kovových a nekovových forem a dílů na moderních CNC.
KOVO Uličný Roman Uličný
Deskové dna s doplňky - s těsnící lištou, nákružkem, výkružkem, drážkou nebo perem
Na zakázkovou výrobu a prodej deskového dna s doplňky jako je těsnící lišta, nákružek, výkružek, drážka nebo pero a další potrubní součásti se zaměřuje společnost AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění
Strojírenská výroba Zlín, kovovýroba, obrábění kovů, výroba kovových polotovarů, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování, svařování.
A-T-K Fryšták s.r.o. Strojírenská výroba, kovovýroba Zlín
Zakázková strojírenská výroba na míru
Zakázkovou strojírenskou výrobou se zabývá společnost BISO-Keibel spol.s r.o. Veškeré díly a komponenty, které vyrábíme pro nejrůznější odvětví jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.
BISO-Keibel spol.s r.o. zakázková strojírenská výroba
Formy pro vstřikování plastů, vulkanizaci pryže - návrhy, grafické zpracování, výroba forem
Firma Jakub Mostýn Holešov - Zlínský kraj, poskytuje komplexní služby při výrobě forem pro plasty a pryž, od návrhů, grafického zpracování, výroby až po servis forem.
Jakub Mostýn - Kovoobrábění Výroba vstřikovacích forem Zlínský kraj
Třískové obrábění Žamberk – mechanické obrábění dílců včetně povrchové úpravy
Všem svým zákazníkům zajišťujeme profesionální třískové obrábění, provádíme mechanické obrábění dílců včetně povrchových úprav.
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o.
Výroba ozubení, drážky do nábojů, obrážení, štosování materiálu na obrážečkách
Strojírenská firma KOVO Uličný působící v Zlínském kraji se zabývá obrážením, štosováním materiálu na obrážečkách a výrobou ozubení a drážek do nábojů s maximální přesností.
KOVO Uličný Roman Uličný
Nábor CNC obráběč kovů frézař, horizontkář, soustružník  - volné místo, práce ve firmě GESOS pro osoby s praxí
Společnost GESOS s.r.o. z Otrokovic aktuálně přijme CNC obráběče kovů na HPP - frézař, horizontkář, soustružník. Volné místo je určeno pro zájemce s praxí z okolí Zlína, Zlínského kraje.
Strojírenská výroba - zakázková kovovýroba obráběných, zámečnických dílů
Ve společnosti ZAKO Turčín z regionu Zlínský kraj je strojírenská výroba na vysoké úrovni. Zakázková kovovýroba je zaměřena především na dodávku obráběných, zámečnických dílů. Sídlo Zlín-Březnice.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Kovoobrábění, CNC obrábění, výroba obráběných dílů, díly pro automobilový průmysl a stavební stroje
Společnost DETAIL CZ s.r.o. zaměřuje svoji činnost na výrobu obráběných dílů pro motory, převodovky a šasi zejména pro automobilový průmysl a stavební stroje.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Moderní CNC technologie - strojírenská výroba od jednoduchých čepů až po složité díly s vysokou přesností
Strojírenskou výrobu za pomocí moderních CNC technologií realizuje firma KOMA Vysoké Mýto s.r.o. Vyrábíme různé typy dílů od jednoduchých čepů až po složité díly s vysokým stupněm přesnosti.
KOMA Vysoké Mýto s.r.o. CNC výroba na obráběcích strojích
Stříhání plechů pro firmy a komplexní zpracování na moderních strojích dle dokumentace
Firma FORELV s.r.o. zajišťuje komplexní zpracování plechů na moderní strojích dle dodané dokumentace. Provádíme ohýbání, stáčení a stříhání plechů do 6 mm pro firmy z Prostějova, Přerova a Olomouce.
FORELV s.r.o.
Špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol, hřebenů v moderní kalírně
Moderní laserová zakázková kalírna Kovomont Přerov - spol. s r.o. zajišťuje špičkové kalení laserovým paprskem oceli, ozubených kol a hřebenů. Kalení provádíme pro zákazníky z Brna i Prahy.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Servis geometrické přesnosti obráběcích strojů v rámci pravidelné prohlídky nebo po poruše strojů
Servis a geometrii obráběcích strojů zajistí firma VTL Blansko. Kontrolu geometrie provádíme v rámci pravidelného servisu, po havárii a kolizi strojů nebo na přání zákazníka.
VTL Blansko, a.s. Prodej, servis obráběcích strojů
Portálové obráběcí centrum MCG 1000 - multifunkční stroj pro třískové obrábění složitých obrobků, kovových dílců
Společnost ZAKO Turčnín Zlín-Březnice pořídila nové multifunkční obráběcí centrum MCG 1000. Jde o produktivní stroj pro třískové obrábění kovových dílů i složitých obrobků.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Výroba opláštění, krytování strojů - bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje
Strojírenská firma ZPS - MECHANIKA, a. s. Zlín se zaměřuje na konstrukci, výrobu krytování strojů v nejvyšší kvalitě. Dodáme bezpečnostní, ochranné kryty pro obráběcí stroje.
Kovoobrábění, obrábění kovů na CNC strojích-soustružení, frézování
Společnost ZAKO Turčín Zlín-Březnice, se zaměřením na kovoobrábění, provádí soustružení, frézování, obrábění kovů na CNC strojích, soustruzích.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Obráběné díly a komponenty pro textilní stroje a textilní průmysl
Přesnou strojírenskou výrobu obráběných dílů a komponentů pro textilní stroje a textilní průmysl zajišťuje firma ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Výroba dílů z plechu, svarky, výlisky-zakázkové zámečnictví
Výroba firmy ZAKO Turčín Zlín-Březnice je zaměřena na zámečnické díly s možností následné montáže. Zakázkové zámečnictví - výlisky, díly z plechu a svarky velkých rozměrů.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. Strojírenský podnik Zlín
Komplexní zakázková kovovýroba – obrábění, řezání, sváření, lisování, lakování aj.
Společnost Metal Arsenal s.r.o. nabízí komplexní zakázkovou kovovýrobu. Používáme jak CNC obrábění tak i klasické tecnologie, např. lisování, tváření a svařování.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
CNC výroba součástí pro potravinářský průmysl - výkonné technologie, různé materiály
Jsme společnost KOVO Uličný s.r.o. z Hulína u Kroměříže a zabýváme se výrobou součástí pro potravinářský průmysl. Dodáváme díly z různých materiálů (ocel, hliník, nerez, plast).
KOVO Uličný Roman Uličný
Zakázková strojírenská výroba - broušení, soustružení, frézování, vyvrtávání, svařování
Zakázkovou strojírenskou výrobou pro zákazníky z Brna i Prahy se zabývá Kovomont Přerov - spol. s r.o. Bohaté zkušenosti máme s broušením, soustružením, frézováním, vyvrtáváním a svařováním.
Kovomont Přerov - spol. s r.o.
Služby v oblasti kovovýroby - kovoobrábění, CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání
Společnost ZPS-MECHANIKA a.s. Zlín se zaměřuje na kovoobrábění a zámečnickou výrobu. Realizujeme zakázky v oblasti kovovýroby - CNC obrábění, soustružení, frézování, vyvrtávání.
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku – kusová i sériová výroba
CNC soustružené díly z oceli, nerezové oceli a hliníku vyráběné na špičkových obráběcích centrech v kusové i sériové výrobě dodává firma Znojemské strojírny s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.