Nástrojářské práce zahrnují široké spektrum činností jako konstrukční práce, výrobu nástrojů a přípravků včetně případných montáží. Pracuje se především s materiály jako ocel, dural, měď, mosaz, grafit s využitím technologií, jako je frézování, broušení, vrtání, řezání, hloubení, propalování, soustružení, lícování i měření.

Matrice pro perforaci stélek a na pryžové podrážky – perfektní ozdobné prvky do stélek či podrážek
Na výrobu matric pro performaci stélek a na prýžové podrážky, které vytvářejí ornamenty a ozdobné prvky do stélek či podrážek se zaměřuje společnost SEFO plus, s.r.o. z z Fryštáku u Zlína.
SEFO plus, s.r.o.
Formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl - výroba, konstrukce
Společnost MouldPro s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrábí formy pro plastikářský, gumárenský, automobilový průmysl i obuvnické formy. Konstrukce forem v CAD/CAM systému.
Výroba vstřikovacích forem - formy na plast včetně návrhu a konstrukce
Nechte si vyrobit vstřikovací formy od společnosti INCOT - vstřikování plastů z Podivína, která poskytuje kompletní služby při výrobě plastových výlisků.
INCOT PLASTIC s.r.o. - vstřikování a lisování plastů
Vakuové tvarování plastů za tepla, výroba forem - modelárna
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje služby v oblasti truhlářství, modelářství a slévárenství. Firma je schopna vyrobit slévárenské modely, odlitky, formy z různých materiálů.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Výroba, projektování, konstrukce vstřikovacích forem
Společnost MouldPro Zlín nabízí projektování, konstrukce vstřikovacích forem. Výroba forem pro různé typy průmyslové výroby.
Výroba nástrojů pro strojírenství - přípravky pro upínaní dílců v lisovnách plastů
Přípravky pro upínání dílců v lisovnách plastů dodává Nástrojárna R-Tools se sídlem v Brně. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu přesných nástrojů pro oblast strojírenství.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Vstřikovací formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl-výroba
Výrobce vstřikovacích forem v regionu Zlín je firma MouldPro s.r.o.. Výroba zaměřena na formy pro vstřikování plastů, gumárenský, automobilový průmysl.
Konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro strojírenskou výrobu
Nejrůznější strojírenské díly a komponenty vyrábí Nástrojárna R-TOOLS z Brna. Specializujeme se na konstrukce frézovacích a vrtacích upínačů pro různá odvětví průmyslu.
Ing. Vladimíra Rumlenová Nástrojárna R-TOOLS
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové-výroba
Formy gumárenské, obuvnické, plastikářské, automobilové vyrábí společnost MouldPro s.r.o. - vlastní výroba v provoze Zlín-Louky.
Strojírenská firma, výroba průmyslových forem na PUR, EPP, EP - přesná a rychlá výroba
Strojírenská firma MouldPro s.r.o. ze Zlína vyrábí průmyslové formy na PUR, EPP, EP. Provádí přesnou a rychlou výrobu na zakázku včetně konstrukční dokumentace.
Konstrukce, výroba forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP
Firma MouldPro se zabývá vývojem a výrobou forem na zakázku - formy na PUR, EPP, EP. Vlastní výroba probíhá na provoze ve Zlíně. Přijímáme zakázky v lokalitě Zlínský kraj i v rámci celé ČR.
Lisovací nástroje Kolín – kvalitní konstrukční zpracování plechů
Zabýváme se výrobou lisovacích nástrojů pro plechovou výrobu, zaručujeme kvalitní konstrukční zpracování - TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Stolařské a kmenové pilové pásy na kov, dřevo, papír, textil, molitan
Pokud hledáte firmu, která se zaměřuje na výrobu a prodej pilových pásů, pak se obraťte na Zdeňka Kuchaře nástrojářství, s.r.o. - své služby poskytuje pro celou Českou republiku.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Vstřikování plastů Kolín, výroba vstřikovacích forem
V rámci vstřikování plastů navíc nabízíme i tamponový tisk. To vše při dodržení veškerých potřebných norem a předpisů.
TESPON s.r.o. - Nástrojárna Kolín Výroba forem na vstřikování plastů Kolín
Výroba střižných nástrojů pro lisovny - elektroerozivní obrábění s dlouholetou tradicí
Elektroerozivním obráběním s dlouholetou tradicí se zabývá společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Pro lisovny vyrábíme vysekávací nože, perforovací matrice a jiné střižné nástroje.
SEFO plus, s.r.o.
Návrhy, výroba vstřikovacích forem na plasty, plastové dílce, výlisky
Společnost Chropyňská strojírna se zabývá návrhy a konstrukcí vstřikovacích forem pro plastové výlisky, dílce. Výroba forem má u nás dlouhou historii.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Odborník na nástroje, měřidla a nářadí
Hledáte zavedeného dodavatele nářadí a pracovních nástrojů? Chcete partnera, na kterého se můžete spolehnout jak kvalitou nabízených produktů, tak také rychlou dodací lhůtou?
Špičková výroba forem pro zpracování plastů
Vyrábíme vstřikovací nástroje do rozměru desek 400 x 550 mm, dále pak vypracováváme dokumentaci požadovaných nástrojů - TVAR výrobní družstvo Pardubice
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Vstřikovací formy na plastové výlisky Slaný – pro výrobu technicky náročných plastových dílů
Mezi výrobky společnosti Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného patří mimo jiného také vstřikovací ocelové formy určené na výrobu náročných plastových výlisků a jejich sériovou výrobu.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
Vstřikovací formy-vývoj, výroba na zakázku, konstrukce v Cad Cam systému
Vstřikovací formy na zakázku dodá firma MouldPro Zlín. Vývoj, kostrukce a kompletní výkresová dokumentace v Cad Cam systému. Vlastní výroba.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Výrobce forem na plastové výrobky Středočeský kraj
Profesionální výroba forem pro plastové odlitky, výroba plastových dílců, návrh produktu ve spolupráci s našimi designéry, odborná konzultace – KP-Works – CNC obrábění.
KP-Works Matěj Karcol
Opravy nástrojů, přebroušení a laserové kalení Tábor, profilové broušení nástrojů, vyvaření
Naše společnost byla založena na základě dlouholetých zkušeností v oblasti obrábění a tváření plechu, poradenství pro nestandardní řešení v sortimentu tváření, opravy nástrojů.
MAFIELI s.r.o.
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.