Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Výkopové a zemní práce, autodoprava, bagrování a demolice Kladno
Výkopové a zemní práce, bagrování a demolice včetně odvozu stavební suti zajistí společnost Uniservis Hašek s.r.o. se sídlem v Kladně.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů Děčín
Terénní úpravy, zemní, výkopové a svářečské práce, hloubení základů, bazénů a rýh pro přípojky realizuje společnost AS Stavby - Alexandr Straka, Děčín.
Terénní úpravy, zemní a výkopové práce v okrese Bruntál, demolice i bourací úpravy
Veškeré terénní úpravy včetně inženýrských sítí Vám provede společnost Zemní a výkopové práce Josef Švédík z obce Velká Štáhle u Bruntálu. Připravíme Váš pozemek tak, abyste mohli začít stavět.
Zemní a výkopové práce na Benešovsku, základy pro bazény, jezírka, terénní úpravy i odvoz suti
Spolehlivé zemní i stavební práce pro Váš nový dům či jinou stavbu Vám poskytne společnost Tomáš Trizna z Neveklova u Benešova. Zajistíme veškeré činností od hloubení základů po nákladní dopravu.
Zemní a výkopové práce pro inženýrské sítě, protlaky pod komunikacemi, stavební úpravy
Bourací práce i jiné terénní úpravy pro vybudování nové domovní přípojky Vám zajistí společnost PERGECOPE s.r.o. z Ostravy Přívoz. Kompletní zemní práce včetně strojních i ručních výkopů.
Řezání asfaltu a pěchování zeminy Mníšek pod Brdy -  s vlastní kontejnerovou dopravou!
Širokou škálu služeb v oblasti zemních a výkopových prací včetně řezání asfaltu a pěchování zeminy zajišťuje firma Zemní práce Miroslav Slabihoudek v Mníšku pod Brdy.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy na Plzeňsku, stavební základy i domovní přípojky
Terénní úpravy pozemků, výkopy základů pro Váš dům a další zemní práce Vám poskytne společnosti Vilém Síbal z Rochlova. Provádíme kompletní zemní práce pomocí nejmodernějších strojů.
Zemní práce, výstavby komunikací Hradec Králové - parkoviště, chodníky, betonové dlažby
Pro své zákazníky zajišťujeme výstavbu komunikací včetně silnic, celkových komunikací, chodníky, dlažby - BORTA s. r. o. Hradec Králové
Demoliční a zemní práce, výkopy pro inženýrské sítě a bazény, terénní úpravy, rovnání terénu
Zemní a výkopové práce v celém Středočeském kraji Vám zajistí společnost Jiří Šimon - Zemní a výkopové práce z Mnichovic u Prahy. Vykopeme základy pro Váš dům a přepravíme materiál z místa na místo.
Bagrování, zemní práce a terénní úpravy, výstavba zpevněných ploch, nakládání materiálu
Výkopy základů a jiné terénní úpravy pro dům, silnici či jinou stavbu Vám poskytne společnost Vladimír Slipka - zemní práce z Lišova. Spolehlivé stroje v rukou zkušené obsluhy.
Zemní, výkopové a demoliční práce na Karvinsku, bagrování základů staveb
Demolice budov, odvoz a recyklace suti, zemní, výkopové práce na Karvinsku, hloubení základů staveb, terénní úpravy realizuje společnost František Vjater, Rychvald.
Nákladní autodoprava Ústí nad Orlicí, tuzemská, zahraniční, přeprava sypkých materiálů
Přepravu písku, štěrku či zeminy Vám zajistí společnost Miroslav Skalický - autodoprava, zemní práce se sídlem v Králíkách. Spolehlivá nákladní autodoprava v Česku i v zahraničí.
Zemní, výkopové a demoliční práce, svoz a odvoz odpadu včetně likvidace suti
Neustále hromadící suti a odpadu se rychle a efektivně zbavíte díky společnosti DELUSTAV s.r.o. z Lipníku nad Bečvou. Zajistíme odvoz veškerého odpadového materiálu včetně štěrku a písku.
Zemní práce, výkopové práce, nakládka
Provádíme výkopové práce, zemní práce, terénní úpravy a nakládku - RYDO, spol. s.r.o. Česká Třebová
Úprava pozemku pro přípravu postavení velkoplošných stanů a party stanů Praha
Nemůžete si dovolit pořádání velké akce a postavení party stanu z důvodu nerovného terénu? Společnost M.P.M., spol. s r.o. z Prahy nabízí úpravy pozemku pro přípravu stavby velkoplošných stanů.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Zemní protlaky – bezvýkopová technologie bez nutnosti narušení terénu
Provedení bezvýkopové technologie bez nutnosti narušení okolního terénu nabízí společnost Zemní protlaky spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Výkopové, zemní a bourací práce – stavební firma na kterou se můžete spolehnout
Komplexními službami v oboru stavebnictví se zabývá společnost OULEHLA-REAL s.r.o. Zajistíme pro Vás výkopové, zemní i bourací práce.
Stavební práce na klíč Nová Paka - zemní a výkopové práce, založení inženýrských sítí
Provádíme zemní a výkopové práce vlastní technikou, výstavba rodinných domů, administrativních budov nebo hal - RULF Nová Paka s.r.o.
Zemní a výkopové práce Čimelice
O provedení zemních a výkopových prací včetně odvozu zeminy a odpadu se postará firma Václav Mrákota – zemní práce z Čimelic v okrese Písek.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy i ve svažitém terénu, hloubení základů pro domy a bazény
Kvalitní přípravné stavební práce Vám poskytne společnost Vladimír Beneš - Sklady Temelín. Zajistíme základy pro Váš sklep či jezírko a terénní práce prováděné za těch nejobtížnějších podmínek.
Zemní a výkopové práce, strojní i ruční výkopy, demolice
Zemní a výkopové práce, hloubení základů, bazénů, rýh pro inženýrské sítě, terénní úpravy, strojní i ruční výkopy, demolice realizuje Jakub Daniel, Hodonín.
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce
Vynikajícím partnerem v oblasti zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce, vám bude jistě společnost Černohorský s.r.o.. Svou činnost realizuje v oblasti Opavska i Ostravska.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.