Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Specialisté na zemní a výkopové práce, terénní úpravy i stavbu příjezdových cest a chodníků
O zemní a výkopové práce, výstavbu příjezdových cest, terénní úpravy, výkopy bazénů a jímek a další práce se postará společnost SKALKA – zemní práce v okolí Bohumína, Karviné i Orlové.
Kompletní výkopové a zemní práce Praha, úpravy terénu, výkopy pro inženýrské sítě a kanalizaci
Kompletní výkopové a zemní práce Praha, úpravy terénu, výkopy pro inženýrské sítě a kanalizaci, demolice a bourací práce, autodoprava.
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny
Jeřábnické práce, zemní práce, autojeřáb Frýdek-Místek, manipulace s těžkými břemeny, přemísťování velkých břemen za pomocí autojeřábu, zemní a výkopové práce.
David Veverka - Jeřábnické práce
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů
Výkopové práce Uherské Hradiště, úpravy terénů, výkopy bazénů, čističek, jímek, sklepů a plotů, základy, přípravné práce, obkopání pro dodatečné izolace, výkopy přípojek.
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů, terénní úpravy, výkopy bazénů
Zemní a výkopové práce, nákladní doprava Blansko, výkopy základů a inženýrských sítí, terénní úpravy, výkopy bazénů, rovnání a svahování terénu, výstavbu zpevněných ploch.
Stavby inženýrských sítí Nová Paka, kanalizace, vodovody, plynofikace
Zajistíme zemní a výkopové práce, založení inženýrských sítí, základů a základové desky.
Přípravné stavební práce od A do Z Mladá Boleslav, nákladní auto s kontejnerem, výkopy, úpravy
Přípravné stavební práce od A do Z Mladá Boleslav, k dispozici nákladní auto s kontejnerem, zemní a výkopové práce, terénní úpravy, rovnání pozemku, demolice.
Výkopové práce, terénní úpravy - výkopy sklepů, pro kanalizaci, kabeláž
Výkopové práce a terénní úpravy provádí v regionu Znojmo firma BoBaStav s.r.o. Zajistíme výkopy sklepů, výkopy zeminy pro kanalizaci a kabeláž a další zemní práce.
Údržba vodovodů a kanalizací Horní Branná, provoz a výstavba vodovodů a kanalizací, zemní práce
Údržba vodovodů a kanalizací Horní Branná, provoz a výstavba vodovodů a kanalizací, zemní práce, prodej vodárenského materiálu.
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy vlastní technikou, základy, koryta, přípojky
Zemní a výkopové práce Kutná Hora, terénní úpravy vlastní technikou, základy, koryta, přípojky, terénní úpravy, úpravy vodních toků.
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů
Demolice, výkopové a stavební práce Ostrava, příprava vodovodů a kanalizace, montáž plotů, demoliční práce.
Výkopové práce Děčín, základové desky, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek
Výkopové práce Děčín, základové desky pro rodinné domy, výkopy pro ploty, hloubení bazénů, jezírek, výkopy základů těžkou technikou.
Zemní a výkopové práce na Strakonicku
Terénní úpravy, zemní práce, výkopy základů, obahnění rybníků a toků, svahování území provádí společnost FABAK-Václav Kotlík kolovými, kráčivými i pásovými stroji.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy ve svažitých terénech, hloubení základů i odvoz suti
Základy pro Váš dům i chatu vyhloubí firma Tomáš Trizna z obce Neveklov u Benešova. Provádíme kompletní zemní a výkopové práce. Spolehlivé služby pomocí nejmodernějších strojů i výkonné techniky.
Zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, cest, výkopy základů, Vysočina
Specialista v oboru na zemní práce, rekultivace pozemků, opravy chodníků, zpevněných a nezpevněných cest, výkopy základů, to je firma Ing. Pavel Kudláč z Mohelna na Vysočině.
Přípravné stavební práce, výkopové práce, demolice, dovoz a odvoz materiálu
Kompletní přípravné a dokončovací výkopové práce na stavbách, výkopy bazénů a jímek, demolice drobných objektů, dovoz a odvoz materiálu od Pana Miroslava Dudka z Mladé Boleslavi.
Drobná stavební činnost, přípravné a dokončovací práce na stavbě
Pomoc při stavební činnosti, kompletní přípravné práce na stavbě či dokončovací práce včetně generálního úklidu pro předání stavby od Družstvo Julman, Praha.
Zemní práce – výkopy základů, terénní úpravy, zpevněné plochy
Výkopové a zemní práce v okrese České Budějovice. Vše od terénních úprav, výkopů základů, svahování terénů, výstavby zpevněných ploch až po hloubení rýh pro inženýrské sítě.
Výkopy, terénní úpravy, zemní a stavební práce
Výkopové práce, srovnání terénu, inženýrské sítě. Stavba plotů, pokládka zámkové dlažby a ostatní stavební práce realizuje Daniel Smutný v Jihomoravském kraji.
Dopravní stavby včetně zemních prací-výstavba silnic, chodníků, parkoviště
Zakázky v oboru dopravní stavby, v regionu Zlínský a JM kraj přijímá firma RYBÁRIK - výstavbu silnic, chodníků, parkoviště realizujeme včetně bouracích a zemních prací.
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava
Kompletní stavební práce s dopravou Brno, zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava, instalatérské práce, přípravné stavební práce.
Hrubé terénní úpravy, modelace terénu - odstranění terénní nerovnosti
Pokud Váš pozemek není ideální, oslovte firmu Rybárik, která provede hrubé terénní úpravy za účelem odstranění terénní nerovnosti a modelace terénu. Působí v regionu Jihomoravský kraj, Zlínský kraj.
Demolice, bourání Strakonice
Bourací práce a demolice objektů. Odstraňování staveb, odvoz suti i ostatního stavebního odpadu na skládku realizuje FABAK-Václav Kotlík, Strakonice.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem
Terénní, zemní a výkopové práce Brno, demolice staveb, úpravy terénů, výkopy bagrem, zakládání staveb, inženýrské sítě, kanalizace, bourací práce.