Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Výkopové a zemní práce Praha 5 – pomůžeme vám s výstavbou domů a průmyslových objektů
Chcete trávit společné chvíle s rodinou u bazénu? Sháníte někoho kdo vám bazén vykope? S tím vám pomůže stavební firma RENASTAV která sídli v Praze 5.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Výkopové práce Mníšek pod Brdy – doprava i uskladnění
Potřebujete v Mníšku pod Brdy nebo v blízkém okolí vykopat základy domu, díru na bazén nebo jiné výkopové práce? Kontaktujte firmu pana Miroslava Slabihoudka a máte vše vyřešeno.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Vyhloubení jámy na bazén, úprava terénu a odborné demolice od Gabriel Völgji
Pan Gabriel Völgji vlastní firmu, která provádí zemní práce od výkopů a úpravy terénu po stavbu chodníků a profesionálně odvedené demolice.
Výstavba a rekonstrukce železničního a tramvajového svršku a spodku
Plánujete výstavbu nových železničních tratí či tramvajových tras? Jsou ve vašem městě či kraji starší tratě, které potřebují opravit či pravidelnou údržbu? Jste Vy součástí tohoto plánování?
SEŽEV-REKO, a.s. Výstavba a rekonstrukce železnic Brno
Výkopové a zemní práce Vysoká Libyně – dovoz a odvoz různých materiálů
Vrhli jste se doma na vaší zahradě do výkopových prací a potřebujete odvézt zeminu? Firma Ladislav Touš vám zeminu odveze a domluvit si můžete také další práce.
Zemní, výkopové a přípravné práce pro stavby - hloubení
Široké spektrum služeb v oblasti zemních a výkopových prací nebo přípravné práce pro stavby zajišťuje v okolí Jemnice a Dačic firma Jaromír Vyhnálek - Stavební a zednické práce.
Zemní a výkopové práce - veškeré terénní úpravy minibagrem a smykovým nakladačem
Společnost Autodoprava Bohdálek provádí zemní a výkopové práce na Jižní Moravě, zejména v okolí Znojma. Na veškeré práce požíváme moderní a výkonnou techniku.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zemní práce, stavební práce, výstavba silnic a dálnic, jeřábnické práce, nákladní přeprava, nadměrný náklad
Společnost APB - PLZEŇ s.s. se sídlem v Losiné u Plzně se již od roku 1991 zabývá veškerými zemními a stavebními pracemi, demolicemi, nákladní dopravou a jeřábnickými pracemi.
APB - Plzeň, a.s.
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t, pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m
Zemní práce minibagrem 0,9 t a 3,5 t a pronájem vysokozdvižné plošiny s dosahem do 14 m zajišťuje firma Elektroprogres Hranice, spol s.r.o., která působí v Hranicích, Přerově a Valašském Meziříčí.
Elektroprogres Hranice, spol. s r.o.
Zemní, výkopové práce nebo demolice pro jednotlivce i firmy od Tomáš Brejcha
Tomáš Brejcha Zemní a výkopové práce z okresu Náchod pro Vás vykope základy pro bazén, plotové kůly nebo třeba položí zámkovou dlažbu, zajistí i demolice.
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy, přípojky vodovodů a kanalizací - okres Prostějov
Představujeme vám společnost zemní a výkopové práce Jozef Mirga. Kromě zemních a výkopových prací se firma zabývá také úpravami terénů, přípojkami vodovodů a kanalizací.
Srovnávání terénu – přesouvání sypkých hmot a zahrnování výkopů rychle a efektivně
Terénní úpravy, srovnávání terénu, přesouvaní sypkých hmot a zahrnování výkopů ve Frýdku-Místku zajistí Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
Studny na vodu, vyhledávání pramene a výkopové a zemní práce od Studnařství Janeček
Studnařství Janeček z Týnce nad Orlicí pro Vás zajistí kompletní servis v oboru studnařství, od vyhledání pramene pro výkopové a zemní práce až po vyřízení potřebného papírování.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Zemní a výkopové práce Měšice u Prahy, hydraulické kladivo, pásové rypadlo, terénní úpravy, stavební práce
Vítězslav Ouzký se sídlem v Měšicích u Prahy se již od roku 2011 zabývá především zemními, výkopovými a bouracími pracemi v okolí Prahy a ve Středočeském kraji.
Demolice domů, staveb, budov, demoliční, bourací, zemní práce
Zajišťujeme komplexní bourací práce domů, staveb, budov, demoliční, bourací a zemní práce v naší firmě Zempra MB s. r. o. sídlící v Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Zemní a výkopové práce v okrese Písek
Realizace výkopových prací, zemní a terénní práce, úpravy exteriérového okolí domů a objektů, přípravy inženýrských staveb.
Zemní práce - montáže plynovodů, vodovodů a kanalizací v Českém Těšíně
IRP Dostálek s.r.o. z Českého Těšína poskytuje zemní práce u inženýrských staveb a sítí. Provádí montáže, zkoušky a revize plynovodů, vodovodů nebo kanalizací.
Výkopové práce s bagrem a příprava základů v okrese Nový Jičín
Společnost pana Martina Stupčuka z Kateřinic v okrese Nový Jičín se věnuje výkopovým pracím s bagrem a přípravě inženýrských sítí a základů.
Výkopové práce, zemní práce, inženýrské sítě
Provádíme veškeré výkopové a zemní práce a dále stavíme i inženýrské sítě - Zempra MB s. r. o. Mladá Boleslav
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Zemní práce, vodní a vodohospodářské stavby, revitalizace vodních toků a výstavba vodních nádrží
Společnost K.L.M.v.o.s. se sídlem ve Vsetíně se specializuje na veškeré zemní práce a zabývá se také realizací vodních a vodohospodářských staveb, revitalizací vodních toků a výstavbou vodních nádrží.
K.L.M., v.o.s. zemní práce Vsetín
Realizace průmyslových staveb, zemní práce za využití vlastních zemních strojů a příslušenství
Společnost Stavby Šafanda s.r.o. se sídlem v Krnově již od roku 2004 nabízí služby v oblasti stavebnictví (průmyslové stavby) a autodopravy, ale také zemní práce, demolice, inženýrské sítě a další.
Stavby Šafanda, s.r.o.
Zemní a výkopové práce Miroslav Maňák, Jistebnice
Výkopové práce pro inženýrské sítě, základy domů, plotů a sklepů nabízí Miroslav Maňák.