Zemní a výkopové práce jsou důležitou součástí stavební činnosti a z pestré nabídky služeb si můžete vybrat plošné výkopy, násypy a zásypy, výkopy jam, demoliční práce, výkopy kanalizací a pro inženýrské sítě, příprava podkladních vrstev, rekultivace skládek a ploch, odvoz a likvidace zeminy, úpravy terénů, hloubení pro základy, bazény a další.

Bagrování a úprava terénu Mníšek pod Brdy – včetně odvozu zeminy
Stavíte dům nebo chatu? Máte nevyhovující dispozice zahrady? Budujete bazén? Firma Miroslav Slabihoudek nabízí své služby bagrování a úpravy terénu pro všechny zájemce nejen z Mníšku pod Brdy a okolí.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Profesionální výkopové práce všeho druhu - základové desky pro novostavby, bazény
Profesionální výkopové práce všeho druhu zajišťuje pro Brno a Blansko firma DS Partner s.r.o., která se zaměřuje na staveniště, základové desky novostaveb, bazény a rekonstrukce kanalizačních systémů.
Zemní a bourací práce, terénní úpravy pro obce, města i vodohospodářské společnosti
Zemní a bourací práce včetně terénních úprav zajišťuje pro obce, města nebo vodárenské společnosti firma VK AQUA OLOMOUC, spol. s r.o.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Výkopové, zemní práce a demolice objektů
Profesionální výkopové, zemní, bourací a demoliční práce kvalitně a za rozumnou cenu provádí v Ivančicích a okolí společnost BADIN s.r.o.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Zemní a výkopové práce, rekonstrukce bytů
Terénní úpravy, hloubení základů i rýh pro domovní přípojky, stavební práce při rekonstrukci bytu, obklady, omítky, rozvody i výmalbu Vám zhotoví společnost REIN BAU, s.r.o.
REIN BAU, s.r.o.
Stavba, rekonstrukce a opravy parkovišť, chodníků, silnic, komunikací
Společnost JANKOSTAV s.r.o. v Ostravě se specializuje na stavbu a rekonstrukci dopravních staveb. Zajistí výstavbu parkovišť, silnic, chodníků a komunikací v rámci celého Moravskoslezského kraje.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Vsakovací systémy, zasakovací trativody-levné řešení odvádění vody z pozemků
Vsakovací systémy jsou levné řešení, jak odvést vodu ze zpevněných ploch. Budování zasakovacích, vsakovacích trativodů, krechtů provádí firma Robicont Chropyně - působnost Zlínský kraj.
ROBICONT Robert Lučan Průmyslový sběrný dvůr Chropyně
Kompletní služby v oblasti zemních a výkopových prací - "Přetváříme terén, splňujeme sny."
Hledáte spolehlivou firmu pro zemní a výkopové práce? Firma Václav Mrákota je vaším ideálním partnerem v obci Čimelice, okres Písek.
Kompletní zemní, výkopové práce a terénní úpravy
Společnost ATLANTA a.s. poskytuje kompletní zemní, bourací a výkopové práce, terénní úpravy, hutnění zpevněných ploch v jakémkoli rozsahu ve Znojmě a okolí.
ATLANTA, a.s.
Zemní práce, rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem
Veškeré zemní práce, řezání i rozbrušování vozovek a betonových ploch bouracím hydraulickým kladivem provádí ostravská společnost HYDROSPOR, která působí v rámci celého Moravskoslezského kraje.
HYDROSPOR spol. s r.o.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy za využití kvalitní mechanizace a zemních strojů
O zajištění zemních a výkopových prací, terénních úprav se postará společnost Stalotas s.r.o. se sídlem v Ostravě. Veškeré práce provádí za použití kvalitní mechanizace a zemních strojů.
STALOTAS s.r.o.
Kompletní zemní práce moderními stroji - provizorní i konečné úpravy povrchů
Společnost Eltom s.r.o. zajišťuje kromě elektromontážních prací také kompletní zemní práce, ať se jedná o provizorní či konečné úpravy a to pomocí moderních strojů. Působíme v okolí Ostravy i Karviné.
Eltom, s.r.o.
Zemní a výkopové práce - realizace základů pro stavby budov a terénní úpravy
Společnost ERTRANS, družstvo provádí výkopy základů pro stavby budov, demolice, výkopy kanalizací, terénní úpravy a také výstavbu inženýrských sítí v Moravském Krumlově a okolí.
Zemní práce, přípravné práce pro stavby, demolice, dokončovací práce Trutnov
Firma Vratislav Spěšný se sídlem ve Dvoře nad Labem se specializuje na zemní práce, demolice a přípravné i dokončovací práce pro stavby.
Profesionální bezvýkopová technologie pro efektivní a šetrnou výstavbu v Praze
Naše firma se specializuje na bezvýkopovou technologii od roku 1994 a nabízíme širokou škálu služeb v oblasti řízených a vrtaných protlaků v Praze.
Odborná a profesionální rekonstrukce plynovodů - opravy od špičkové firmy v oboru
Profesionální rekonstrukci, montáž i výstavbu plynovodů Vám zajistí společnost Glumbík s.r.o. z Ostravy, která má léta zkušeností, vysoce kvalifikovaný personál a vynikající technické vybavení.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Stavební práce, demolice, zemní práce, inženýrské stavby
Společnost BAUSET CZ, a.s. provádí veškeré stavební práce. Věnujeme se demolicím, zemním pracím, inženýrským stavbám.
BAUSET CZ, a.s.
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou
Bourací, zemní, výkopové práce a terénní úpravy moderní technikou, nákladní a kontejnerovou dopravou zajistí na Znojemsku firma ERTRANS, družstvo
Stavba a rekonstrukce obecních nebo městských chodníků včetně zemních prací
Stavbu nebo rekonstrukci městských a obecních chodníků včetně zemních prací zajišťuje v Jihomoravském kraji firma DS DUMA ze Znojma.
Bourací, demoliční práce-demolice domů, průmyslových budov, drobných objektů
Firma Martin Zelina se postará v regionu Zlínský kraj, Vsetín o demolice domů, průmyslových budov i drobných objektů, včetně odstranění suti. Provedeme bourací, demoliční práce vlastní technikou.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Vrtné, injektážní a trhací práce pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E
Veškeré vrtné, injektážní i trhací práce zajistí firma TALPA – RPF s.r.o. za pomocí elektrohydraulické vrtací soupravy HVS 030E i v těžko dostupných místech či uzavřených prostorech, nejen v Ostravě.
TALPA - RPF, s.r.o.
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci
Zemní, výkopové, demoliční práce - demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů
Martin Zelina provádí zemní, výkopové, demoliční práce v lokalitě Zlínský kraj. Pvovedeme demolice objektů, průmyslových hal, rodinných domů včetně odvozu a likvidace stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín
Zemní, výkopové a bourací práce Ostrava, výkopy, svahování, zimní údržba silnic
Společnost KROSMA stav s.r.o. se specializuje na zemní a výkopové práce. Dále provádí bourací práce, demolice a zimní údržbu silnic.
Demolice všech typů objektů, kompletní demolice, výkopové a zemní práce
Společnost Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. se zabývá kompletní demolicí objektů všech typů od rodinných domů až po stavby komerčního charakteru.
Peroutka DopStav Ostrava s.r.o. Stavební práce