Důležitou součástí každé stavby či rekonstrukce jsou profesionální zednické práce. Můžete si tak vybrat kompletní služby jako opravy a rekonstrukce různých objektů, betonování, štukování, zdění, vyzdívky, omítky vnitřní, venkovní i sanační, fasády, zateplení, obklady, dlažby, rekonstrukce bytových jader a další činnosti.

Instalatérské a zednické práce Žatec – spolehlivě a rychle
Instalatérské a zednické práce, prodej a záruční i pozáruční servis kotlů nebo nabízí v oblasti Žatec a okolí spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Stavebnictví, zednické a obkladačské práce, demolice
Kompletní stavební práce a rekonstrukce rodinných a bytových domů, zhotovení omítek a obkladů, demolice při stavebních úpravách od pana Pavla Varadi z Pašovic.
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby
Zednické práce, opravy bytů a domů, rekonstrukce koupelny Břeclav, půdní vestavby a nástavby, stavební činnost, zdění, příčky, rekonstrukce bytového jádra.
Fasádnické a stavební práce, malířství a ostatní pomocné práce Praha, natěračské práce
Fasádnické a stavební práce, malířství a ostatní pomocné práce Praha, natěračské práce, odstranění staré malby, nástřiky radiátorů, bourací práce.
Stavební práce, rekonstrukce domu, bytu a bytového jádra
Stavební práce včetně sádrokartonových konstrukcí, podlahářských prací, obkladačských prací a pokládka zámkové dlažby od Martina Olivníka z Rakov.
Opravy a rekonstrukce objektů, zednické práce, obklady, Duchcov
Rekonstrukce obytných, administrativních i průmyslových objektů, koupelen, zhotovení nových instalací, opravy střech realizuje MAKOMA stavební firma s.r.o., okres Teplice.
Stavební práce – práce na pozemních stavbách, hrubé stavby a zednické práce
Stavební práce, jako jsou práce na pozemních stavbách či zednické práce a hrubé stavby rodinných domů provádí v okolí Brna-venkov zkušená stavební společnost OULEHLA-REAL s.r.o.
Komplexní práce při opravě a údržbě budov, Praha
Opravy a údržbu bytových fondů, zdravotnických zařízení a mateřských školek a další stavební i malířské práce zajišťuje Stavební a malířská, s.r.o. se sídlem v Průhonicích a pobočkou v Praze 4.
Strojní omítky, rychle z certifikovaných materiálů, Opavsko
Strojní omítky do interiéru i exteriéru, izolační, sádrové, hliněné, vápenocementové provádí společnost PFB strojní omítky s.r.o., okres Opava.
Strojní omítání, rychlý a moderní způsob úpravy povrchů interiérů, České Budějovice
Jádrové omítky rychle a z kvalitních materiálů zajišťuje společnost Horňák - strojní omítání s.r.o. z obce Kaliště u Lipí v okresu České Budějovice. Stejnorodá omítka za příznivou cenu.
Fasádnické práce - nátěr i zateplení, kompletní nové omítky kvalitně dle Vašich požadavků
Kvalitní fasádnické práce od firmy Nowický David, Vám zajistí kompletní péči o Váš dům, včetně nových omítek, nátěru či zateplení rodinných či panelákových staveb v okolí Opavy a Ostravy.
Stavby a rekonstrukce bytů, koupelen - vše pro vaši přestavbu
O vaši rekonstrukci bytů a koupelny, přestavbu bytových jader i nebytových prostorů se postará společnost Tomáš Viktorini sídlící v Jeseníku v Olomouckém kraji.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Strojní omítání exteriérů a interiérů, sádrové stěrky
Strojní omítání exteriérů a interiérů, vápenocementové a vápenosádrové omítky, sádrové stěrky, rychlé zpracování za nízké náklady realizuje IL stavební, s.r.o., Praha.
Stavební rekonstrukce domů, průmyslových objektů a kulturních památek, okres Šumperk
Kompletní stavební práce, rekonstrukce rodinných domů i jiných nemovitostí Vám zajistí stavební firma Milan Skopal – stavebnictví z Hrabenova na Šumpersku.
Stavitelské práce - kompletní stavitelské a zednické práce na Vysočině
Kompletní stavitelské práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která působí na trhu již deset let a poskytuje služby v oboru stavitelství.
Stavební práce a úpravy Praha 10 – zednické, bourací, instalatérské práce
Sháníte šikovné řemeslníky, zedníky, instalatéry, zámečníky nebo malíře pro stavební práce a úpravy? Oslovte firmu JAROSLAV KLOUBEC se sídlem v Praze 10.
Stavební rekonstrukce domů a bytů, vestavby, nástavby, elektroinstalace
Stavební rekonstrukce bytů a rodinných domů, půdní vestavby a nástavby, protipožární zabezpečení, zelené střechy, zateplení střech realizuje stavební firma Outline, s.r.o.
Stavby na klíč – stavební činnost – zednické práce
Provádíme zednické práce všeho druhu, stavební činnost a zednické práce na klíč - SPO-T centrum s.r.o., Česká Třebová
Strojní omítky, lité potěry cementové, anhydritové
Společnost Omítky - potěry s.r.o. z Uherského Hradiště se zaměřuje na strojní omítky a lité potěry cementové, anhydritové. K dispozici má moderní stroje. Působí i v lokalitě Brno, Hodonín, Vsetín.
Rekonstrukce objektů Jičín - stavební, zednické práce, zednictví
Provádíme komplexní stavební a zednické práce, realizujeme rekonstrukce objektů dle přání zákazníka - L-M stavební práce - Luboš Měšťan Jičín
Rodinná stavební firma, zateplování, revitalizace a rekonstrukce fasád rodinných domů
Kompletní rekonstrukce fasád pro rodinné, bytové i panelové domy Vám zajistí společnost ANTON A SYN s.r.o. z obce Svobody nad Úpou. Precizní obklady, dlažba i jiné zednické práce.
Stavební práce, zednické práce Mikulov, Břeclav
Jestliže sháníte kvalitní firmu, která provádí stavební a zednické práce v oblasti Mikulova či Břeclavi, pak neváhejte a oslovte nás. Naše společnost OSP spol. s r.o., provádí veškeré práce týkající se stavebnictví také na Břeclavsku či Mikulovsku. Postavit nový dům, kancelář či výrobnu pro nás není žádný problém. Náš tým profesionálů ...
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Výstavba rodinných domů, kompletní služby všech řemesel za velmi rozumné peníze
Hlavní činnost firmy MANAZEP Opava jsou zednické, obkladačské, malířské a natěračské práce. Firma Vám zajistí výstavbu rodinných domů a zprostředkuje Vám všechny potřebné řemesla a kompletní servis.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava