Potřebujete profesionální služby v oblasti sanace a vysoušení? Díky pestré nabídce si můžete vybrat kompletní služby a zbavit se tak vlhkosti v objektu po povodních, záplavách, požárech i následkem spodních vod. Jedná se o činnosti jako odčerpání vody, sušení pomocí vysoušecích zařízení, sanace nábytku a zařízení, podřezání zdiva a další služby.

Sanace fasád, zateplení rodinných a bytových domů - zásadní úspora energie
Společnost TOMIreko s.r.o. provádí zateplení rodinných domů, bytových a panelových domů i průmyslových objektů v okolí Třebíče na Vysočině.
Sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží
Společnosti SUEZ Využití zdrojů a.s. nabízí sanace území a objektů obsahujících azbest a sanace ekologických zátěží pro veřejný i soukromí sektor od vyřízení legislativních kroků po odstranění odpadu.
Sanace a efektivní povrchová ochrana betonů Litvínov
Opravou, sanací a efektivní povrchovou ochranu betonů a betonových ploch nabízí společnost STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Sanace budov a betonových konstrukcí Praha – konec vlhkého zdiva
Trápí Vás vlhkost v budově nebo objektu a chcete se těchto problémů zbavit? Neváhejte kontaktovat společnost BB building sanace s.r.o. z Prahy, která se zabývá sanací budov a betonových konstrukcí.
Sanační práce Praha – komplexní ochrana proti všem biotickým škůdcům
Chraňte budovy před poškozením plísní, dřevomorkou nebo červotočem. Žádejte sanační práce a komplexní ochranu proti všem biotickým škůdcům na 3 až 10 let od firmy SANAKO.cz, s.r.o. se sídlem v Praze.
Likvidace dřevokazných škůdců Praha – rychle, efektivně a se zárukou
Pokud máte problém s poškozenými dřevěnými trámy Vašeho domu, je čas kontaktovat firmu SANAKO CZ s.r.o. z Prahy, která se specializuje na likvidace dřevokazných škůdců jako hub, plísní nebo hmyzu.
Špičkové sanace betonových konstrukcí se zárukou 36-60 měsíců
Provádíme sanace - betonové pergoly na střechách objektů, výtahové strojovny, stropní nebo podlahové panelové dílce lodžií, konstrukce balkonů, teras - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Bezúdržbová a bezplamenná hydroizolace plochých střech Praha
Provádíme hydroizolace, zateplení a sanace plochých střech - profesionální ochrana povrchů a staveb - POPAS CZ, s.r.o. Trutnov
Sanace, vysoušení zdiva a hydroizolace dřevěných i zděných staveb Praha
Sanaci dřevěných i zděných staveb, hydroizolaci a vysoušení vlhkého zdiva včetně odstraňování vlhkosti v Praze provádí společnost Sanako.cz, s.r.o.
Sanace a likvidace ekologických zátěží Praha
Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o nabízí sanace a likvidace ekologických zátěží. Společnost sídlí na Praze 10.
Kvalitní sanační práce, vysušení a odvlhčení staveb, zdiva, střech i balkónů - odstranění vlhkosti
Vysušení a odvlhčení stavby Vám poskytne společnost Timo profistavby s.r.o. sídlící v Ostravě, která zaručuje kvalitní služby a jejím cílem je individuální přístup ke každému zákazníkovi.
Strojní podřezávání zdiva Hradec Králové, Pardubice – Karel Žáček
Strojní podřezávání zdiva provádíme řetězovou pilou. Podřezávání zdiva patří mezi přímé mechanické metody sanace vlhkého zdiva. Používá se pro dodatečné izolace cihelného zdiva. Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí strojní podřezávání zdiva v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech. Strojní podřezávání zdiva je ...
Podřezávání vlhkého zdiva Hradec Králové, Pardubice
Podřezávání vlhkého zdiva provádíme řetězovou pilou. Podřezávání vlhkého zdiva je účinná metoda co vás zbaví vlhkých zdí. Působíme v oblastech kolem Hradce Králové a Pardubicích. Trápíte se ve vašem domě vlhkým zdivem? Je to už neúnosné a máte zdravotní problémy? Tušíte, že za vším stojí vlhké zdivo? Pak nastupuje řešení v podobě podřezání ...
Izolace, sanace, chemické injektáže vlhkého zdiva, Kolín a celá ČR
Potřebujete se vypořádat s vlhkých zdivem? Obraťte se na pana Pavla Mikšíka z Kolína. Provádíme sanace, izolace a chemické injektáže vlhkého zdiva po celé České republice.
Sanace vlhkého zdiva | Hradec Králové
Sanace vlhkého zdiva je účinná a ověřená metoda proti plísním. Nebuďte otroky vlhkých zdí – objednejte si ještě dnes sanační služby. Naše firma je realizuje po Pardubicích nebo Hradci Králové. Taky víte, jak dokážou být otravné vlhké zdi? Chcete si nechat provést sanaci zdiva a nevíte, co to obnáší? Oslovte bez obav naší firmu, která bojuje s ...
Chemická injektáž zdiva i sanační omítky vám pomohou s vlhkostí
Co je to chemická injektáž zdiva? Ve společnosti Ing. Karel Žáček víme, jak odstranit nežádoucí vlhkost ze zdiva. Známe všechny dostupné metody i postupy. Problém pro nás není chemická injektáž zdiva ani aplikace sanační omítky. Ať už vás trápí vlhkost dlouhodobě nebo potřebujete jen preventivní úpravy, obraťte se na nás. Nabízíme řešení na míru ...
Mikrovlnná sanace dřevěných a zděných konstrukcí Praha – efektivní řešení
Bojujete s vlhkostí zdiva, základů budov nebo dřevěných trámů? Není jednodušší a rychlejší cesty než použít metodu mikrovlnné sanace dřevěných a zděných konstrukcí s firmou Sanako.CZ s.r.o. z Prahy.
Revitalizace panelových domů - výměna balkonu i zateplení fasády
Bydlíte v paneláku, váš balkon má už svá nejlepší léta za sebou a na místě je celková revitalizace panelového domu? V tom případě je na čase s tím něco udělat. Výměna balkónu či lodžie v rámci revitalizace panelových domů totiž jednak zkrášlí celý dům a jednak tím zvýšíte bezpečnost svou i vašich blízkých. A jak na to? Revitalizace panelových ...
Sanační omítky proti vlhkým zdím
Už máte dost vlhkých zdí? S firmou Karel Žáček se jich zbavíte jednou provždy. Provádíme jak sanační práce, tak si u nás můžete zakoupit i vhodný sanační nátěr. Máme velký výběr.
Podřezávání Trutnov – izolace proti vlhkosti Karel Žáček
Pro zdravé bydlení je potřeba mít suché zdi - podřezáním a dobrou izolací si zajistíte zdravý a útulný domov - Karel Žáček a máte to vyřešené, nejste na to sami!
Sanace vlhkého zdiva Hradec Králové, Pardubice – Karel Žáček
Sanace vlhkého zdiva - spolehlivé řešení jak se zbavit jednou pro vždy vlhkých zdí. Sanaci provedeme rychle a kvalitně v daném termínu. Pro naši firmu je to hračka.
Sanace betonových konstrukcí, betonové pergoly, výtahové strojovny, konstrukce balkonů
Provádíme různé sanace, zařídíme Vám sanace betonových konstrukcí, betonových pergol na střechách objektů, výtahové strojovny, konstrukce balkonů a další.
Ochrana dřeva je pro jeho dlouhou životnost nezbytná
Dřevěné stavby je nutné chránit před škůdci, kteří by jej mohli poškodit. Ochrana dřeva je tedy běžná praxe, o které dnes již nikdo nepochybuje. Ochrana dřeva nejen zaopatří samotnou konstrukci proti poškození, ale také vaši vlastní kapsu. Do budoucnosti byste se nevyhnuli velkým opravám, které bývají velice nákladné. Zbytečným nákladům zamezte ...
Sanace ekologických zátěží - ALFA System s.r.o. chrání životní prostředí
Planeta Země je krásná, proto bychom o ni měli pečovat a předejít případným škodám. Ne vždy se to však podaří.
Sanace, dekontaminace, nebezpečné odpady Praha, Příbram
Společnost ALFA SYSTEM je specialistou na sanační práce, dekontaminaci, likvidaci nebezpečných odpadů nebo třeba regeneraci aktivního uhlí.