Vodoinstalatérské práce jsou součástí profesionálních služeb, které vám poskytnou kvalifikovaní odborníci. Ze široké nabídky můžete využít služby jako realizace, opravy, rekonstrukce a revize vodoinstalací, dodávky a montáže vodoměrů, septiků, sanitární techniky, spotřebičů jako bojlery, pračky, myčky, havarijní služby a další činnosti.

Vodoinstalační práce od schopného instalatéra, rozvody vody, montáže vodoměrů, Praha západ
Komplexní vodoinstalační služby včetně oprav či rekonstrukcí vodovodních stoupaček Vám zajistí firma Michal Husák z Kamenného Přívozu. Provádíme drobné i rozsáhlejší instalatérské úkony.
Tlakové čištění kanalizace včetně revize, spolehlivé čištění ucpaných bytových odpadů
Kvalitní čištění kanalizačních přípojek, bytových odpadů, WC, van, dřezů či umyvadel Vám zajistí společnost Pavel Šafář - čištění kanalizace z Moravské Třebové.
Voda, topení, plyn Karlovy Vary
Hledáte odborníky pro obory voda, topení, plyn, kteří Vám namontují nové rozvody nebo vymění potrubí? Spolehněte se na firmu J.S.INSTAL - Josef Sedláček z Karlovarského kraje.
Instalatérské práce Karlovy Vary
Potřebujete udělat rozvody vody, topení, plynu a kanalizace nebo vyměnit baterii či spravit kapající kohoutek? Instalatérské práce pro oblast Karlovy Vary a okolí zajistí firma Petr Merha.
Vodoinstalatérské a topenářské práce okres Kolín, montáž ústředního vytápění a rozvodů vody
Profesionální vodoinstalatérské a topenářské práce včetně montáží ústředního topení i rozvodu vody Vám zajistí společnost Jiří Vepřek - instalatérské práce z Nové Vsi I okres Kolín.
Monitoring, revize kanalizace, tlakové zkoušky, měření ovality
Zajišťujeme monitoring a revize kanalizací, prohlídky všech druhů potrubí, tlakové zkoušky či měření ovality, sídlíme v Nové Pace.
Vodoinstalace, rozvody vody, domovní odpady, kanalizace - rekonstrukce
Hledáte-li šikovného vodaře, obraťte se na společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů v Ostravě, která se specializuje na vodoinstalatérské práce a má potřebné znalosti i mnohaleté zkušenosti v oboru.
Voda, topení, plyn Praha - kompletní instalatérské služby
Zajišťujeme kompletní služby vodoinstalace, topenářství a plynovodu v domácnostech i firemních budovách.
Vodoinstalační práce - dodávka a montáž vodoměrů, ohřívačů vody i odpadního potrubí
Dodávku a montáž vodoměrů, odpadního potrubí, ohřívačů vody i vodovodních baterií Vám zajistí společnost Timo profistavby s.r.o. z Ostravy, která poskytuje kvalitní vodoinstalatérké služby.
Voda, topení, plyn, instalace, kvalitní rozvody a servis především v Karlovarském kraji
JS INSTAL, karlovarská firma působící v oblasti vody, topení a plynu. Zaměstnáváme odborníky z řad topenářů, vodoinstalatérů a plynařů. Optimální řešení, montáž a pravidelný servis Vašich rozvodů.
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz fekálií ze septiků, žump, jímek, okres Teplice
Vysokotlaké čištění kanalizace, odvoz odpadních vod, fekálií, kalů, usazenin ze septiků, žump, jímek, lapačů tuku a jejich čištění realizuje společnost Leoš Novák, okres Teplice.
Nonstop havarijní pohotovost Praha 10 - voda, plyn, elektro, stavební rekonstrukce
Firma Kloubec poskytuje havarijní servis v oblasti vody, plynu a elektra, a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, v oblasti Praha 10. Dále realizujeme stavební rekonstrukce.
Monitoring kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů
Monitoring a revize kanalizačního potrubí kamerou, strojní tlakové čištění odpadů od kalů, mastnoty a jiných nečistot provádí společnost Jiří Hrdina, okres Jindřichův Hradec.
Vodoinstalační, vodoinstalatérské práce, rozvody vody, havarijní služba Třeboň
Vodoinstalatérské práce, instalace kanalizačních a vodovodních trubek, montáž baterií, umyvadel a WC, havarijní služby zajišťuje společnost Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace, Třeboň.
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, vodoinstalatér, topenář, plynař, Nejdek
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, montáž a instalace umyvadel, dřezů, WC, kotlů, radiátorů Vám zajistí vodoinstalatér, topenář, plynař Petr Merha z města Nejdek.
Záruční, pozáruční servis sanitární elektroniky, techniky Sanela
Firma Pavelka-VTP je jediný servis sanitární elektroniky Sanela v okrese Uherské Hradiště, Zlín, Vsetín, Kroměříž. Poskytujeme záruční i pozáruční servis sanitární techniky.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Kvalitní rekonstrukce, opravy rozvodů vody i topení v rodinných domech a bytech
Společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů Vám zajistí kvalitní rekonstrukci rozvodů vody i topení v rodinném domě či bytě. Pokud jste z Ostravy, Frýdku-Místku a okolí, neváhejte se na nás obrátit.
Montáž a výměna vodoměrů Praha - výměna vodoměrů od A do Z
Společnost Voluma s.r.o. se sídlem na Praze 8 se zabývá výměnou bytových vodoměrů.
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, okres Mělník
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, výstavbu kotelen, dodávku a montáž analyzátorů a odběrových systémů pro Vás zajistí společnost KH MONT, s.r.o., sídlící v Kralupech nad Vltavou.
Instalatérské práce Plzeň - středisko PSV společnosti EKA-KOMPLET s.r.o.
Kvalitní instalatérské služby zajišťuje v Plzni společnost EKA-Komplet, s. r.o.
Čištění kanalizace a domovních kanalizačních přípojek
čištění kanalizace, likvidace starých jímek, výkopové práce, odčerpávání zatopených sklepů, opravu kanalizací zajistí na Brněnsku firma TRADAP, s.r.o.
Čištění kanalizace, inspekce potrubí, vysokotlaké čištění
Vysokotlaké čištění kanalizace a domovních odpadů, inspekci potrubí, čištění kanalizačních šachet, vpustí a lapačů-čerpání šachet, provádí firma Martin Beran, v oblasti Třebíče a Jihlavy.
Práce instalatérské, topenářské, rozvody plynu, vody a topení, Praha
Práce instalatérské a topenářské, rozvody plynu, vody, topení a kanalizace, revize plynových zařízení provádí společnost INSTALACE Šubrt, spol. s r.o., která sídlí v Praze 10.
Monitoring a trasování kanalizace a odpadů, čištění kanalizací
čištění a vývoz jímek, žump, septiků, čištění kanalizací a odpadů, monitorování potrubí pomocí speciálních sond, revize kanalizace v Brně zajistí TRADAP, s.r.o.
Topenářské a instalatérské služby Tábor
Jste z Tábora nebo okolí a sháníte šikovnou firmu, která nabízí topenářské a instalatérské služby? Spolehnout se můžete na firmu pana Miroslava Zachariáše, která garantuje dobře odvedenou práci.