V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce ve Zlínském kraji
Společnost ROGAT s.r.o. Uherské Hradiště přijímá zakázky na realizaci střechy ve Zlínském kraji. Odvedeme kompletní tesařské, pokrývačské i klempířské práce na všech typech střech.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč se zárukou na pět let
Stavbu nové střechy nebo rekonstrukci krovů, pokládku nové střešní krytiny a montáž střešních oken či opravu komínů realizuje firma STŘECHA KOMPLET – Miroslav Verbič v Horní Bříze.
Provádění tesařských, pokrývačských a klempířských prací - výstavba střech
Kompletní služby v oblasti tesařských, klempířských, pokrývačských prací provádí firma ZVOZA, s.r.o. z Jihlavy. Zajišťuje výstavbu nových střech i opravy stávajících střech.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Náchod
Pokud stavíte dům, musíte počítat s určitými náklady na jeho údržbu. Nejedná se jen o sekání trávníku okolo domu, ale také o samotnou životnost střechy, okapů, či nátěrů. Protože je občas nutné některé z těchto částí domů obnovovat, přizvěte si na pokrývačské práce, klempířské, ale také nejrůznější natěračské práce odborníky. Firma Střechy na ...
Návrhy tesařských konstrukcí, krovy, tesařské práce, 3D vizualizace
Realizujeme a vytváříme návrhy tesařských konstrukcí, 3D vizualizace konstrukci přesně namodelovat a Vaše krovy, tak budou dokonalé.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Střechy na klíč Náchod Hronov Červený Kostelec Broumov Česká Skalice
Provádíme tyto práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - natěračské Zabýváme se kompletní rekonstrukcí střech - projekt střechy na klíč.
Střechy na klíč Plzeň - kvalitní střecha, spolehlivě a se zárukou, opravy střech
Plzeňská společnost Premium se zabývá realizací střech, pokrývačskými a klempířskými pracemi.
Klempířské a tesařské práce - kvalitní a rychlé
Hledáte-li kvalitní, rychlé tesaře a klempíře s dlouholetou zkušeností v oblasti střechařských prací, pak se obraťte na Stavril. Zajistí vám montáž, stavbu a opláštění střech v Olomouci i Šumperku.
Kompletní pokrývačské, klempířské práce-střecha na klíč za pár týdnů
Pokud je Vaším partnerem pro pokrývačské, klempířské práce firma Renova střechy, Vaše střecha bude dodána na klíč již za pár týdnů. Působíme v regionu Kroměříž, Vyškov, Brno.
Klempíř, pokrývač, tesař - zhotovení střechy, prodej střešních krytin
O kvalitní střechu v Pelhřimově se postarají zkušení klempíři, pokrývači a tesaři ze společnosti ZVOZA, s.r.o. Specializujeme se na provádění rekonstrukcí a zhotovení střech a prodej střešních krytin.
Pokrývačství Ústí nad Orlicí – Karel Nováček
Využijte naše spolehlivé pokrývačské služby nejen v Ústí nad Orlicí. V oboru pokrývačství se pohybujeme už dlouho, a proto vám dokážeme poskytnout služby na profesionální úrovni. Střechy od A až do Z vám dokáže zrealizovat v krátkém čase firma Karel Nováček. Je dobré vědět, kam se obrátit. Působíme v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně ...
Půjčovna montáž lešení Ústí nad Orlicí Choceň Litomyšl Letohrad
Využijte za výhodné ceny půjčovnu lešení snadno dostupnou z Ústí nad Orlicí, Chocně nebo Litomyšle. Firma KN Střechy - Karel Nováček zajišťuje kompletní dodávky střech - včetně montáže lešení a prodeje materiálů. Zajišťujeme: - práce klempířské - práce pokrývačské - práce izolační - tesařské práce. Dodáme klempířské výrobky, ...
Tesařské práce Česká Třebová – Karel Nováček
Kvalitní tesařské práce na klíč v České Třebové. Karel Nováček řeší renovace, rekonstrukce i nové stavby střech. Naše bohaté zkušenosti v tesařských pracích rádi zúročíme na vaši nové střeše. Firma Karel Nováček nabízí tesařské práce a působí v Královéhradeckém a Pardubickém kraji včetně České Třebové. Tesařské práce provádíme s vysokým ...
Pokrývačské práce, rekonstrukce střech a kompletní střechy na klíč
Rekonstrukce střech, pokládku střešních krytin i kompletní realizace střech na klíč provádí Pokrývačství – Orlovský a syn z okresu Louny. Montujeme střešní okna a opravujeme komíny.
Tesařské pokrývačské práce Ústí nad Orlicí Litomyšl Choceň
Pro opravu, rekonstrukci či naprosto novou střechu si pozvěte odborníky v oboru. O koho jde? O firmu KN-střechy Nováček. Tesařské a pokrývačské práce máme v malíku. Kompletní dodávky střech od Ústí nad Orlicí přes Litomyšl až po Choceň. V Ústí nad Orlicí navštivte vyhlášenou tesařskou a pokrývačskou firmu KN-střechy Nováček. Tesařské a ...
Opravy dřevěné konstrukce střechy, dřevostavby
Pokud potřebujete provést opravy dřevěné konstrukce střechy nebo rekonstrukce dřevostavby v regionu Uherské Hradiště, obraťte se na firmu ROGAT.
Půdní vestavby vyřeší váš problém s prostorem
Je vám váš dům malý? Potřebovali byste místnost navíc? Půdní vestavba může být řešením. Půdní vestavba je totiž poměrně jednoduchým a úsporným způsobem, jak dispozice stávajícího domu změnit. Pokud i vy uvažujete o půdní vestavbě a hledáte odborníka v této oblasti, je pro vás společnost Střechy na klíč Náchod správnou volbou. Půdní vestavba je ...
Latě, parapety, okapy MASLEN, trapézové plechy, Zábřeh, Olomouc
Kvalitní střecha to není jenom odolná střešní krytina. Funkční a spolehlivou střechu dělají také kvalitní střešní latě a střešní doplňky jako jsou okapy, trapézové plechy nebo barevně sladěné parapety. Firma NOVÁ KRYTINA ze Zábřehu vám vše potřebné pro vaši střechu nejen dodá, ale také odborně nainstaluje. Stavba každé střechy začíná nákupem ...
Kompletní dodání střech a krovů na zakázku Sedlčany
Kompletní dodávkou nové střechy či rekonstrukce staré, dodání krovů nebo zabudováním střešních oken se zabývá firma Stamont Sedlčany v okrese Příbram.
Tesařské práce, dřevěné domy a krovy, altány - moderní tesařství na CNC strojích
Tesařské práce, dřevěné a roubené domy, altány, krovy i obklady na CNC strojích od tesařství firmy Anexi v Liberci – kvalitní řemeslná práce zkušených tesařů
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Rekonstrukce a stavby střech, střešní práce, Besednice
Střechu, přístřešek i pergolu Vám zrekonstruuje či postaví společnost MK Střechy s.r.o. z Besednice, která poskytuje kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce.
Rekonstrukce a opravy střech i krovů, Český Krumlov
Rekonstrukce a opravy starých střech a krovů provádí společnost Kamlach & spol. s.r.o., Český Krumlov. Opravy střech, krovů, komínů a komplexní pokrývačské, klempířské i tesařské práce.
Tesařství, tesařské práce, dřevěné krovy, roubenky a fasády - Liberec
Tesařství, tesařské práce, dřevěné a roubené domy, altány, krovy i obklady od firmy Anexi v Liberci – to je poctivá řemeslná práce z rukou zkušených tesařů.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Pokrývání, opravy, stavba střech, zastřešení domů Kroměříž, Zlín
Pokud potřebujete provést rekonstrukci původní střešní krytiny, obraťte se na firmu ELIS-střechy s.r.o., která provádí pokrývání, opravy krytiny i kompletní výstavbu nové střechy a zastřešení Vašeho domu. Zakázky realizujeme především v regionu Zlín a Kroměříž - jedná se o opravy všech starých a poškozených šikmých i plochých střech i stavba ...
Realizace střech, půdních vestaveb, dřevostaveb Zlínský kraj
Firma ROGAT s.r.o. provádí v regionu Zlínský kraj tesařské, klempířské, pokrývačské práce. Stavíme nové střechy, realizujeme půdní vestavby i podkroví a dodáme drobné dřevostavby i zahradní dřevěné domky. Navrhujeme a projektujeme konstrukce střech. Práce: - demontáže střechy včetně odklizení a uložení sutí - výstavba a realizace - ...