V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Rekonstrukce a opravy všech druhů včetně plochých střech
Provádíme rekonstrukce a opravy na klíč všech druhů včetně plochých střech, novostavby, obytné domy, průmyslové stavby - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Pokrývačské, tesařské práce, opravy a rekonstrukce střech, okres Prachatice
Pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravy a rekonstrukce střech, realizace střech nových, montáž krovů, střešní krytiny a oplechování zajišťuje společnost STAVOJ Čkyně s.r.o.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, Rokycany
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, střechy na klíč, dodávka a montáž krovů, izolace, střešní krytiny, okapových systémů realizuje Pokrývačství A JE TO! - Felix Mužík, Rokycany.
Práce klempířské pokrývačské tesařské hromosvody Červený Kostelec
Pomůžeme vám s realizací nové střechy, nebo opravíme tu dosluhující - Pokrývačské a klempířské práce - KUKO s.r.o. Červený Kostelec
Střechy na klíč, komplexní dodávka nových a rekonstrukce starších střech, Kaplice
Komplexní realizace nových střech na klíč, rekonstrukce a renovace starších střech, tesařské, pokrývačské a klempířské práce Vám poskytne společnost DK STŘECHY - David Krejčí, Kaplice.
Tesařské práce, výroba dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků
Tesařské práce, realizace střech, výrobu dřevěných konstrukcí, krovů, vazníků, pergol, altánů zajistí společnost STREKON A-Z, s.r.o. se sídlem v Pohořelicích u Brna.
Kvalitní a ucelené montážní práce včetně odborného dozoru, který zajistí potřebné kroky
Provádíme montáže veškerých námi vyrobených dřevěných a doplňkových ocelových konstrukcí od rozsáhlých dřevostaveb po pergoly či přístřešky - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Stavba, návrh, projekty konstrukce střech u rodinných domů i průmyslových staveb
O návrh a dodání projektu konstrukce střech se Vám postará firma ROGAT s.r.o. Provádíme stavby střech u rodinných domů i průmyslových staveb v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Šikmé střechy, pokrývačské práce, oprava a rekonstrukce střechy Praha
Střechy Vrňata a Žáčik jsou rodinná společnost, která na trhu působí už od roku 1990 a má tedy dlouholeté zkušenosti, díky kterým odvádí vždy velmi precizní práci.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Dřevěné domky, přístřešky, zahradní pergoly vyrobené na míru - tesařství
Pokud uvažujete o pergole či přístřešku nebo zahradním domku, který může mít mnoho funkcí, obraťte se na tesařství ROGAT Uherské Hradiště, kde Vám vyrobí dřevěné stavby na míru dle Vašich představ.
Střešní konstrukce, střechy - prováděné pokrývači a tesaři
Specialista na střešní konstrukce, vazníky a pergoly, rekonstrukce střech, stavbu šikmých i plochých střech, tesařské a pokrývačské práce, to je firma Stavební firma OSP spol. s r.o.
Kompletní tesařské konstrukce
Poskytujeme ty nejlepší služby v oblasti tesařských prací – tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, dřevěné ploty - Vanko CZ s.r.o. Lanškroun
Rekonstrukce, opravy, montáže střech - kvalitní tesařské práce
Rekonstrukce, opravy a montáže střech zajistí v oblasti Jihlavy a Vysočiny firma ZVOZA, s.r.o., která provádí kvalitní tesařské a pokrývačské práce.
Tesařské a stavební práce - Dřevostavby, dřevěné domy
Zbyněk Nyč Náchod tesařské a stavební práce, opravy a sanace střešních konstrukcí
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a rekonstrukce střech
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace, opravy a rekonstrukce střech, pokládka střešních krytin, izolace střech provádí firma Tomáš Malecký sídlící v Chomutově.
Špičkové klempířské práce pro vaši novou šikmou střechu Liberec
Šikmé střechy pomocí nejkvalitnějších materiálů a nejmodernějších technologií - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Půdní vestavba, střešní nástavba domu-podkrovní bydlení přináší vyšší komfort
Vyšší komfort bydlení přináší podkrovní vestavba i střešní nástavba domu. S realizací Vám v regionu Uherské Hradiště pomůže firma ROGAT.
Střechy, šikmé, ploché střechy, střešní krytiny | Liberec
Kompletní realizace střech - střechy šikmé, ploché včetně prodeje střešních krytin.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Rekonstrukce církevních staveb - kopule kaple, nosné části krovu
Provádíme rekonstrukce církevních staveb jako například kopule kaple, nosné části krovu, rekonstrukce krovů, výměna trámů u věží aj. Máme za sebou mnoho rekonstrukcí církevních staveb a máme tak mnoho zkušeností s touto prací, proto dokážeme téměř cokoliv. Chcete dát Váš kostel nebo jinou církevní stavbu do pořádku a sami na to nestačíte? ...
Tesařské, klempířské i pokrývačské práce - Náchod
Specializujeme se nejen na pokrývačské práce, ale také na již zmíněné tesařské práce a klempířské práce.
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Tesařské práce - opravy krovů pro půdní vestavby | Červený Kostelec
K našemu umění patří rovněž výroba a montáž různých zahradních dřevostaveb - pergol, zahradních domků, altánů, aj.
Odborné mykologické posudky dřevěných konstrukcí | Náchod
Odborné mykologické posudky dřevěných konstrukcí je činnost na, kterou se specializujeme. Jsteli z Náchoda nebo odkudkoliv z republiky, zastavte se u nás na konzultaci. Rádi Vám poradíme. Provedeme Vám biotický průzkum dřevěných stavebních konstrukcí domu nebo budovy. Po zjištění a analyzování napadení vám uděláme návrh možné sanace ...
Ochrana dřeva je pro jeho dlouhou životnost nezbytná
Dřevěné stavby je nutné chránit před škůdci, kteří by jej mohli poškodit. Ochrana dřeva je tedy běžná praxe, o které dnes již nikdo nepochybuje. Ochrana dřeva nejen zaopatří samotnou konstrukci proti poškození, ale také vaši vlastní kapsu. Do budoucnosti byste se nevyhnuli velkým opravám, které bývají velice nákladné. Zbytečným nákladům zamezte ...
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství
Dřevěné stropy - dřevěné překladové stropy, tesařství, tesařské a pokrývačské práce, ručně tesané stropy z kvalitních materiálů od firmy Břetislav Kocián na Vysočině.
Tesařské konstrukce, krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky, ploty
Firma Vanko CZ s.r.o. sídlící v Lanškrouně pro Vás vyrábí kompletní tesařské konstrukce, jako jsou krovy, pergoly, přístřešky, zahradní domky i dřevěné ploty.