V oblasti stavebnictví ať už jde o stavby či rekonstrukce se využívají odborně prováděné tesařské práce. Ze široké nabídky těchto služeb můžete využít stavbu krovů, nosných konstrukcí, pergol, zahradních domků, altánů, říms, palubkových obkladů, montáže střešních oken, podlah, zateplování podkroví, stavby a opravy střech, teras, balkonů, schodišť.

Pokrývačské, klempířské, tesařské práce - rekonstrukce a realizace všech typů střech
Kompletní rekonstrukce a realizace všech typů střech v okolí Brna-venkov zajistí stavební firma OULEHLA-REAL s.r.o. Pokrývačské, klempířské, tesařské práce provádí odborně vyškolení profesionálové.
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty Sedlčany
Výroba vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty, speciální sponkované vazníky, příhradové vazníky, zastřešení, dřevostavby - GEN - Střešní konstrukce s.r.o. Sedlčany
Střechy nyní i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce Rakovník
Realizace střech i na splátky, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládka střešních krytin, rekonstrukce střech, oplechování střešních prvků a komínů - KAIP KOMPLETNÍ STŘECHY Rakovník
Tesařství – rekonstrukce starých krovů, výroba nových střešních krovů a pergoly
Široké spektrum tesařských prací, jako je rekonstrukce starých střešních krovů, realizace nových střešních krovů či výroba pergol a teras, poskytuje na Znojemsku stavební firma Ristić s.r.o.
Tesařské práce, krovy střech, altány, dřevěné ploty, půdní vestavby
Kompletní tesařské práce provádí Tesařství Davida Chudomela z Prahy. Realizujeme půdní vestavby, krovy, provádíme bednění a šalování schodů, stavíme terasy, altány, pergoly aj.
Střechy Česká Skalice, Náchod, Hronov, Police nad Metují, Stárkov
Zajišťujeme kompletní služby. Pracujeme s množstvím tuzemských i zahraničních materiálů. Na provedené práce poskytujeme dlouhodobé záruky i pozáruční servis.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, střechy na klíč, Rakovník
Střechy na klíč, rekonstrukce střech, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, ale i pergoly, altány, dřevěné roubenky či chaty Vám nabízí Josef Musel z Hořesedel v okrese Rakovník.
Ploché a šikmé střechy, výstavba a rekonstrukce, Olomouc
Ploché a šikmé střechy, komplexní řešení pro nové střechy i rekonstrukci, vazníky, krovy, dodávku řeziva realizuje IZOTECH MORAVIA, spol. s r.o., Olomouc.
Střechy, střešní konstrukce, vazníky a pergoly, stavební práce Moravský Krumlov
Sháníte-li firmu, která provádí rekonstrukce střech či jiné stavební práce v blízkosti Moravského Krumlova a okolí, pak neváhejte a obraťte se na nás. Naše firma OSP spol. s r.o., se úzce specializuje také na stavby a rekonstrukce kvalitních šikmých a plochých střech a pergol na klíč za nejnižší ceny. Našim zákazníkům dodáváme střechy, ...
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, izolace, Hradec Králové a Pardubice
Novou a kvalitní střechu Vám zprostředkuje společnost Karel Nováček sídlící v obci Libchavy v okrese Ústí nad Orlicí. Opravíme, vyrobíme a namontujeme krovy a položíme střešní krytinu.
Kompletní tesařské práce – dřevěné konstrukce, krovy, pergoly, altánky
Kompletní služby v oboru tesařských prací, jako je výroba krovů, pergol či altánů zajistí na Znojemsku společnost Jiřího Kacetla Střechy Best SDK.
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce – opravy a realizace střech na míru
Pokrývačské, klempířské a tesařské práce, jako jsou kompletní rekonstrukce střech či dílčí opravy na střechách a realizace nových střech provádí na Znojemsku společnost BestSDK Jiří Kacetl.
Střechy rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Realizace střech rychle a kvalitně, tesařské, pokrývačské a klempířské práce, střechy nové, rekonstrukce stávajících zajišťuje STŘECHY TOBOLA s.r.o., Valašské Meziříčí.
Specialista na střechy, realizace nových a rekonstrukce starších střech i okapových systémů
Novou střechu pro Vaši novostavbu i starší dům Vám zrealizuje společnost KAMLACH & spol. s.r.o. z Českého Krumlova. Kompletní tesařské, klempířské a pokrývačské práce.
Opravy, rekonstrukce střech a krovů – klempířské, pokrývačské, tesařské práce
Profesionály v oboru klempířství, pokrývačství a tesařství naleznete u společnosti BestSDK Jiřího Kacetla. Zajistíme nejen realizace nových střech, ale také opravy a rekonstrukce střech stávajících.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, stavební truhlářství i drobné stavební práce
Klasické krovy, okapy, krytiny i obklady fasád Vám zajistí zkušená společnost Kroving s.r.o. sídlící v Pohořelicích. Veškeré práce kolem Vašeho domu uděláme za Vás.
Kroving s.r.o. Pokrývačské a klempířské práce
Klempířské a pokrývačské práce, falcované a ploché střechy, okapy i oplechování štítů
Veškeré tesařské, klempířské a pokrývačské práce Vám zajistí stavební firma Klempířství Jindrák z Jablonce nad Nisou. Položíme Vám novou střechu, a to vždy rychle a kvalitně.
Tesařské, klempířské a pokrývačské práce, realizace střech
Kompletní realizace a rekonstrukce střech, výpočty, tesařské, klempířské a pokrývačské práce, montáž střešních oken realizuje společnost Střechy Pavel Provazník.
Kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, rekonstrukce střech
Rekonstrukce a opravy šikmých střech na klíč, kompletní klempířské, pokrývačské a tesařské práce, pokládku střešní krytiny, oplechování realizuje Ladislav David - Střechy na klíč, Olomouc.
Tesařské práce Český Krumlov - Kaplice – nové střechy i rekonstrukce, půdní vestavby, pergoly
Nové krovy, rekonstrukce střech, půdní vestavby, výrobu pergoly nebo další tesařské práce nabízí společnost DK STŘECHY - David Krejčí z Kaplice nedaleko Českého Krumlova.
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce, realizace a renovace střech
Střechy nové, oprava a renovace střech stávajících, klempířské, pokrývačské a tesařské práce, montáž krovů, oplechování a pokládku střešních krytin zajišťuje Martin Kozák – Klempířství, Nymburk.
Tesař-památkář, oprava historických krovů a repliky
Tesařství-památkářství Břetislav Kocián se specializuje na opravu historických krovů, dřevěných konstrukcí a na výrobu přesných replik. Důraz klademe na zachování původní podoby stavby.
Opravy roubených staveb, opravy roubenky Jihlava
Profesionální opravy a rekonstrukce roubených (historických) staveb a roubenek Vám zajistí Tesař-památkář Břetislav Kocián nejen v Jihlavě. Práci odvádíme vždy k maximální spokojenosti zákazníka.
Šikmé sedlové střechy - stavba, rekonstrukce, rychle a bez starostí
Na šikmé sedlové střechy se specializuje firma Střechy Višňovský, která provádí jak jejich stavby, tak rekonstrukci a to rychle a bez starostí. Působí v okolí Ostravy a Karviné.
Střechy Višňovský Jaroslav
Střešní práce, kompletní realizace šikmých i plochých střech, klempířské, tesařské a pokrývačské práce
Jedničku na střešní konstrukce a s nimi i kvalitní pokrývačské, tesařské a klempířské práce naleznete u společnosti COVERING s.r.o. v Ostravě. Řešení Vaší střechy přímo na míru.