Rozhodli jste pro vlastní studnu? Právě pro tyto účely jsou připravení odborníci provádějící studnařské práce a vy si tak podle svých potřeb a možností můžete vybrat studny klasické, kopané, vrtané i s čerpadlem a využít služby jako návrhy studní, výkopové práce, průzkumné vrty, vyhledávání pramenů, rozbor vody, kotvení, osazování, pilotáž atd.

Kvalitní voda ve studni odborným čištěním a renovací studny
Aby voda ve studni byla kvalitní, je nutné ji udržovat odborným čištěním a renovací studny. V regionu Zlín, Kroměříž studnařské práce provádí firma Ing. Luděk Páleníček.
Studnařství - odborné vyčištění studny
Studnařství Ing. Luděk Páleníček zajistí, aby Vaše studna byla v bezvadném technickém stavu - provede odborné vyčištění studny, úpravu zdroje vody. Působí hlavně v lokalitě Olomoucký, Zlínský kraj.
Čištění, regenerace studní, kopané studny
Předcházejte kontaminaci vody ve studni a provádějte čištění kopané studny. Regenerace studní je nutná pro udržení kvality vody. V regionu Kroměříž, Zlínský kraj oslovte firmu Ing. Luděk Páleníček.
Vrtané studny, vrty do nesoudržných hornin i skalního podloží
Vrtané studny na klíč, individuální i hromadné zdroje podzemní vody, vrty do nesoudržných hornin i skalního podloží realizuje společnost Ing. Petr Ulahel hydro-geo, Krnov.
Studny hlubinné vrty Náchod – technologie i pro kopané studny
Firma POŽI s.r.o. se především specializuje na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů s působností na celém území České republiky.
Stavebně-technologické vrty Praha – podzemní, dopravní, injektážní vrty a vrty pro tepelná čerpadla
Firma Stavební geologie IGHG spol. s r.o. z Prahy nabízí své služby provedení stavebně – technologických vrtů včetně speciálních vrtů v podzemí budov.
Vrtání studní, studnařské práce včetně vyhledání vody, hydrovrty a laboratorní rozbor vody
Ivan Houska – Vodoservis je společnost z Prahy 10, jež se zabývá vrtáním studní v různých typech prostředí. Vyhledáme vodu na Vámi vybraném místě a zajistíme dokumentaci i laboratorní analýzu vody.
Vrtané studny, studnařství, hlubinné vrty, vyhledávání vody
POŽI s.r.o. Vám zajistí služby v oboru studnařství, pomůžeme Vám zajistit vratné studny, hlubinné vrty a vyhledání samotné vody.
Vrty pro tepelná čerpadla Praha – šetří výdaje za teplo i životní prostředí
Tíží Vás vysoké výdaje za topení? Snižte je a oslovte firmu Vrtání studní - Eduard Prokš z Prahy, která nabízí vrty pro tepelná čerpadla včetně pomoci s výběrem toho pravého čerpadla pro Váš dům.
Kvalitní vrtací hlubinná technika pro vrtání hloubky nad 30 metrů
Specializujeme se na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla na území celé České republiky, používáme kvalitní techniku - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují, Náchod
Vrtání studní Hradec Králové Vysoká nad Labem Holice Litomyšl Vysoké Mýto
Provádíme hlubinné vrtání studen do maximální hloubky 150 metrů - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují
Kvalitní hlubinné vrty, studnařské práce, hloubení domácích i průmyslových studní
Provádíme studnařské práce, zajišťujeme hloubení studní domácích i průmyslových, vrty pro tepelná čerpadla - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují
Studnařské a vrtné práce Praha – zařídíme projektovou dokumentaci i realizaci
Vrtání studní - Eduard Prokš je firma s mnoha léty zkušeností, která nabízí služby vyřízení projektové dokumentace a realizace vrtných prací zákazníkům převážně z Prahy a oblasti středních Čech.
Vrtání studní Praha - bez přímého přístupu k místu, dokonce i přes plot
Mít vlastní zdroj vody znamená velkou finanční úsporu. Vrtání studní i v místech bez přímého přístupu, například přes plot, zajistí spolehlivě firma Prokš Eduard - Vrtání Studní se sídlem v Praze.
Vrtání studní Hradec Pardubice Chrudim Náchod Trutnov Broumov
Vrtání studní provádíme v Hradci Králové, Náchodě, Trutnově, Broumově, Pardubicích i v Chrudimi. Obecně vzato pokrýváme celý Královéhradecký a Pardubický kraj. Nejprve Vám zajistíme vyhledání vody. Uděláme průzkumné vrty. Studně vyvrtáme nebo vykopeme. Provedeme čerpací zkoušky. Nakonec v případě zájmu nainstalujeme čerpadlo. Disponujeme ...
Studnařství, hlubinné, průzkumné vrty, vrtání studní,  vyhledávání vody
Provádíme studnařské práce, průzkumné a hlubinní vrty, vrtání studní, vodu vyhledáváme, naše studnařství funguje po celé České Republice.
Vrtané studny, které se vyplatí
Mít vlastní studnu se v dnešní době, kdy voda i ostatní energie neustále zdražují, skutečně vyplatí. Myslíte si to také a chcete využít výhod vrtané studny, ale nevíte, na koho se obrátit? Pak je pro vás společnost POŽI z obce Spy u Nového Města nad Metují jasnou volbou. Vrtané studny jsou totiž našim oborem již řadu let. Zajistíme tak nejen ...
Úprava studniční vody, pitné vody ve studni je nutností
Díky firmě EKODRIL Zlín-Zlínský kraj je možná úprava studniční vody. Využijte vlastní zdroj pitné vody, ale nezapomínejte, že voda ve studni se musí pravidelně kontrolovat.
Vrtané studny do maximální hloubky 150 metrů | Náchod
Vrtané studny do maximální hloubky 150 metrů jsou Vaší první pomocí v horkých letních dnech. Ani Vy, Vaše zahrada či domácí miláčci nemusíte být ve spalujícím slunečním žáru bez vody. Jsteli z Náchoda nebo odkudkoliv zavolejte nám a my Vám rádi strojově studnu vyvrtáme. Disponujeme moderní technou, která je schopna vyvrtat studnu do hloubky ...
Čištění a regenerace studní-úprava a dezinfekce pitné vody
Je nutné pravidelně zajistit čištění studny a úpravy studniční vody. Regenerace studní, dezinfekce zdroje pitné vody zajistí firma EKODRILL Zlín.
Čištění studní, odstranění usazenin studní úprava pitné vody Zlín
Zajistěte si, že voda ve Vaší studni bude stále kvalitní. Firma EKODRILL Zlín provádí čištění i regenerace studní a úpravu pitné vody - tel.: 577224153. Čištění a regenerace studní: - vyčištění vrtaných i kopaných studní - odstanění kalů, čištění vnitřního pláště studny, dezinfekce studny, výměna podsypového filtru - regenerace a ...
Čištění, regenerace a realizace kopaných studní Šumperk
Specialista na studny Václav Novák realizuje kopání, čištění a regeneraci studní včetně údržby a opravy. Nabízí nejen kopání a realizace studní na míru. Pokud potřebujete studnu zbavit škodlivých bakterií, vyčistí vnitřní plášť studny, zajistí její desinfekci i odstranění dnových kalů a starého podsypového filtru. Máte studnu? Chcete si ...
Vrtané studny Zlínský kraj-vrtání, čištění, regenerace studní
Společnost Vodní zdroje Holešov a.s. provádí vrtání studní - průzkumné hydrogeologické vrty určené k jímání podzemní vody. Dále zajistíme čištění vrtaných studní, regeneraci hydrogeologických vrtů. Na základě poptávky Vám zpracujeme cenovou nabídku a doporučíme nejvhodnější situování studny na Vašem pozemku. Terénní a vrtné práce spustíme po ...
Vrtání studní Vysočina
Jste z Vysočiny a potřebujete vyvrtat studnu? Pak naše společnost je tu právě pro Vás! Naše firma mimo vrtání studní nabízí i stříkané betony, kotvy, hřebíky, mikropiloty, záporové stěny, vrty pro tepelná čerpadla, průzkumné vrty ale i legislativní servis, poradenství a projektování staveb. Veškeré práce zajistí náš odborný personál pomocí ...
Geologické služby Vysočina
Potřebujete kvalitní geologické služby a nevíte na kterou společnost se na Vysočině obrátit? Tak právě pro Vás je tu Jihlavská vrtná. Naše firma provádí stříkané betony, vrtání studní, geologické služby, vrty pro tepelná čerpadla, sanace sesuvu, hydrogeologické vrty, horizontální vrty ad. Poskytované služby zajistí odborně kvalifikovaný ...